Şimdi Ara

DonanımHaber anasayfası artık yeni tasarımı ile açılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Görüntülenen haberlerin siyah beyaz olması güzel. Sadece önerim; en yukarıda ki ana haberler biraz daha büyütülsün. Bir de haberlerin başlığına ve ya resmine tıklayınca haber açılıyor. Kutucuğun herhangi bir yerine tıklayınca açılmasını tercih ederim. Son olarak karanlık tema çok iyi gider :) Bence yapılmayacak şeyler değil, herhangi birini yapsanız memnun oluruz. Yapıcı yorumları ciddiye alırsınız umarım.

  • Yaaa eski halini neden seçenek olarak bırakmıyorsunuz, bu dandik tasarımları kullanmak zorundamıyız abi, apple kafasıyla zorla yeniyi dayatma modası nedir?

  • Konu içinde kelime arayamadıktan sonra hergün skin değiştirseniz neye yarar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Alternatif görünümlerden eski tasarıma ulaşabiliyorsunuz halen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutunun tamamını deneriz olabilir tabii. Gece modu ise çok yakın bir tarihte gelecek merak etmeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlerde düşünüyoruz var çalışmalarımız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alternatif görünümlerden seçebilirsiniz şimdilik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Forum yazılımı ile ilgilenen çok kaliteli bir ekibimiz var. Alt yapısal çok değişiklikler yapılıyor o yüzden bu aralar bazı sıkıntılar oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerek yoktu. Üstten buraya gireceğim diye canım çıktı. Oynayıp duruyor, boyna göbek atıyor.. :) güzel ama üzerinde az daha çalışıp sorunsuz geçseydiniz keşke..

  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Anasayfa’mız eskisine göre oranla bazı yerlerde daha hızlı hemde çok daha büyük bir görsellik sunmasına rağmen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski sürümü birkaç tıklama ile değil tamamen kaldırın.Bu tema/tasarım çok iyi:) Nostalji yapmak isteyenlere bir şey diyemem. Forumun tasarımını da değiştirseniz çok iyi olacak.

  • Forumdaki sıkıntıları biliyoruz ama adamlar uzun süredir dh ana sayfasını güzelleştirmek için çalıştırıyor biraz emeğe saygı gösterin. Ben DH ana sayfayı teknoloji haberlerine bakmak, forumuda bu haberlere yorum yazmak amacıyla kullanıyorum.
  • Hayırlı Uğurlu olsun :) şu Bölüm Sonu Canavarı 'na bir el atsanız...Birkaç deneyimli Ediyör istihdam etseniz...Eski günlerine döndürseniz inşaALLAH çok iyi olur...

  • alışmak sevmekten daha zor geliyor :)

  • Örnekle anlatmak gerekirse:

    Eski Dh tasarımı Windows XP veya 7
    Yeni Dh tasarımı Windows 8 ve 8.1

    eski tasarıma sabitlemiştim yine değişmiş, güzel olmamış bari insanlara dayatmayın. İlla "modernleşme" gerekiyorsa Steam (https://store.steampowered.com/ )sayfası birebir Dh'ye uygulansa daha verimli bir çalışma olurdu.

  • Forumada el atın mobil tarafta sıkıntı var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ortalkamanın üstünde tasarım olmuş elinize sağlık. varsayılan olarak blog görünümü gelseydi daha iyi olurdu. genel hızlı tercihler bende çalışmıyor sıfırlanıyor. sayfa numaralandırma olsa iyi olurdu.

  • Eski tasarımda herşeye hakim gibi hissediyorum, yenisinde nereye bakacağımı şaşırıyormuşum gibi oluyor. O hakimiyet hissi gidiyor ben nereye geldim lan hissi uyanıyor.Herşey çorba gibi neyin nerde olduğu belli değil! Dolayısıyla göz yoruyor. Herşeyin kocaman kocaman olması hoşuma gitmedi. Yeni tasarımda 1 haberin kapladığı alana eski tasarımda 3 haber sığıyor. Eski tasarımda başlığın arka plan rengi koyu gri ve makul boyutlarda bu sebeple göz yormuyor, ben siteyi açar açmaz şak diye odaklanabiliyorum. Resimler umrumda bile değil. Eski tasarımda zaten rahatsız edecek kadarda büyük değil. Ama yeni tasarımda devasa devasa resimler hem ekranda gereksiz yer kaplıyor hem odağı dağıtıyor. Resimleri de siz üretseydiniz eyvallah! Bakmaya değer bir yanı vardı. Ama siz resim üreticisi değilsiniz ki! Yani öne çıkarmanız gereken şey resim değil! Bilmem anlatabildim mi?

    Birde eski tasarımda haberin yayınlandığı tarih yazarken, yenisinde böyle birşey yok. 2 gün önce eklenmiş haberi 5 saat önce eklenmiş gibi gösteriyor.

    Görüntüleme sayısı, yazar, yorum sayısı ve yayın tarihi yan yana yer almalı. Çünkü yanyana olduğunda tek bakışta görmek mümkün. Ve ben bu bilgilerin hepsi ile ilgileniyorum! Yeni tasarımda biri şamda diğeri beyrutta. Yanyana olmalı!

    Yeni tasarımda içsel olarak şöyle bir korku daha yaşıyorum; Normalde eski versiyonda en yeni haber en üsttedir. Bu değişmez! Yeni tasarımda ise sanki bu böyle olmayacak ve haberleri kaçıracakmışım gibi hissediyorum. Sanki yeni tasarımda her an herşeyin yeri değişecekmiş gibi bir hissiyata kapılıyorum.

    Özetle geç derseniz; Yeni tasarım ekran alanını çok hoyratça kullanıyor. İçerik değil resimler ön planda olduğu için odak çok fazla dağılıyor. Herşeye hakim olmak içinde çok fazla alanı taramak gerekiyor. Bu da doğal olarak yoruyor.





  • yeni tasarımı ben sevdim gayet güzel olmuş ferah ferah ve yeni yeni :)

  • Ne yalan söyleyim. Eski tasarım daha samimiydi. Bu pek kullanıcı dostu değil gibi.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.