Şimdi Ara

...:::DONANIM HABER MODLARI:::... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @: ZorZorro: Uzatmanın sayfalarca yazmanın da anlamı yoktur. Sen dedin ki kültür bilimde bir smile ile 10 gün ceza aldım.

    Değil kültür bilimde burada forumun hiçbir köşesinde bir smile ile ceza alınmaz. Smileler forumun kendi yayınıdır. Bunun yüzlercesini koyan bile ceza almazken senin bir smile ile ceza aldığını söylemen kargaları bile güldürmez.

    Ben ortaya çıkmadım her zaman ortadayım. Daha çok kültür bilimde mod olarak oradayım her zaman da buradayım. Buranın sorumlusu olsaydım burada her zaman görürdün beni. Ama hakkımda yalan yazıldığı zaman da dut yemiş ispinoz gibi susacak değilim. Düpedüz bu yalanınızı kendi ellerinizle buraya yazdınız artık birşey demeniz gerekmez.

    Bu forum sandığınızdan da çok büyük bir forumdur. Şu anda Türkiye'nin en büyük en ciddi forumunda bulunuyorsunuz. Her türlü yazılar en güvenli biçimde kayıt altındadır. Siz Agnostisizm adlı topicte arkadaşlarınıza hakaret edip manevi değerleri tahfif ettiğiniz için ve bu gerekçeyle ceza aldınız. Asla ve asla smile yüzünden yönetime ceza teklifiniz yapılmadı.

    Yol yakınken boş bulundum böyle bir iddiada bulundum deyiniz. Ben de tamam derim.



    İyi Günler.




  • Topicde durum nasıl görünüyorsa ben onu yazdım. Ve herkes orada nasıl anlıyorsa, ve ben de nasıl anlıyorsam onu yazdım. Topicde de yazmışım, smiley in ceza sebebi olduğunu sanmıyorum diye. Üstüne de ceza almışım. Zaten ahbap çavuş ilişkisi yüzünden ceza aldım orada. Konunun ne olduğu falan hiç önemli değil. Şu an anladığım da budur. Orada smiley için şikayet gelmiş ve linkini vermezseniz gücenirim gibi birşey de yazmışsın. Bu durumu göz önüne alınca sen sonradan mecbur kaldığın için, ben ona ceza vermedim şuna verdim diye başka bahaneler üreterek haklı çıkamazsın. Zaten bir (başkasının benden alıntı yapararak kullandığı) muhtar-tanrı benzetmesini bahane etmişsin. (Benzetme bana ait değil dikkatini çekerim.) Bir diğer bahanen hakaret ettiğimi öne sürmen. (Bunlar sonradan ortaya çıkan bahaneler.) Topicde yazılan gücenme meselesinde ise konu smiley. Yani insan düşünüyor ki, çok bahane yalansız olmaz! Topicde anlaşılana değil de senin sonradan ürettiğin bahanelere inanamam kusura bakma. Ben sonuna kadar haklıyım. Eğer smiley yüzünden ceza vermediğini iddia ediyorsan bunu ispatlamak sana düşer. Çünkü oradan anlaşılan odur. Kesin kanıtlarla ispat edemezsen sen yalancı durumuna düşersin.

    Eğer bana yalancı demeye getirdiğin için özür dilersen ve ahbap çavuş ilişkisi için, taraflı olarak ceza verdirdiğin için ayrıca özür dilersen ve de sonradan başka bahaneler türetip üste çıkmaya çalıştığın için özür dilersen ben de tamam derim ve seni affederim. "Benim aklımda başka sebepler vardı ama yanlış anlaşıldı, ben smiley için ceza vermem" demek, oradaki topicdeki postlarla hiç uyuşmuyor ve çocukça kaçıyor. İstersen böyle bahanelere hiç sığınma. Tekrar edeyim ki, çok bahane yalansız olmaz. (Bu nedenlerle bu özürleri dilersen ben de tamam derim ve seni affederim.)

    Üstelik neden öncelikle bu konu üzerinde duruyorsun? İstersen tarih sırasıyla gidelim ve en baştan başlayalım. En baştaki konu da bana moderatör tarafından hakaret edilmesi. Yani senin tepki gösterdiğini ifade ettiğin bir durum. (Eğer bu tepkin gerçekten doğruysa o konuya ağırlık ver.)



    Sonra da özürlerini dilersin.


    (Her defasında ben sana yanıt verdiğim halde senin benim bahsettiğim konuyu saptırdığının da farkındayım. Bu da hiç dürüstçe değil. (Madem dürüsttün, niye bunu bana söyletiyorsun ve o konuyu es geçiyorsun?) Sadece kendini önemli sanıyorsan, hiç de öyle birşey yok.)

    Not: Lafı uzatan da sensin. PM ine mesaj yazdığımda cevap vermediğin için ortada yoktun ve şimdi ortaya çıktın. Konuları saptırma ve benim dediğim konuya gel. İlgili moderatörün 10 gün ceza alması işi ne oldu?


    Düzenleme: "topicte arkadaşlarınıza hakaret edip manevi değerleri tahfif ettiğiniz için ve bu gerekçeyle ceza aldınız" iddiası hafifçe gerçeğe aykırı olmuş.

    Evet ben orada bir kişiyle tartışmada bulundum ama ilgili kişi o tartışmada kendi haksız yanını görüp, olsa olsa smiley den tuttururum şeklinde düşündüğünden olsa gerek, ancak gidip smiley'i şikayet etti sinsice. Çünkü kendi yaptığı davranışı aynen yansıtmıştım ve alınıp tepki gösterip, olayı tırmandırmıştı. Ama o konuda kendisi sataşmayı başlatan taraf olduğu için, olayı buradan tutturmaya çalıştı. Sonra kahraman moderatörümüz de, "aaa smiley mi var, yerini söylemezseniz gücenirim" tarzı bir laf etti ve ceza aldım. Ama sonradan ben bu durumu komik bulunca, bahaneler değişti.

    Evet benim yazımdan alıntı yapan kişi kendi satırlarında "tanrı-muhtar" ve "tanrı-başbakan" türü benzetmeler yapınca ben bunu komik buldum. (Ben Hindistan'da ineklere tapanların durumunu da komik bulurum. Putlara tapanları da komik bulurum kendi içimde.) O nedenle de bu benzetmenin yerinde olmadığını ifade ederek smiley kullandım. Bu mu şimdi manevi değerleri tahfif etme? Asıl o benzetmeyi yapan kişi manevi değerleri zedeleyici bir benzetme yaptığı için ceza alması gerekirken, ben "bu benzetme yerinde olmamış" türünden yazıp, smiley kullandığım için suçlu olmuşum.

    Bu bahaneler tamamen sudan bahaneler olunca, geriye ne kalıyor? Ahbap çavuş ilişkisi kalıyor. Diğer tartışmaları şikayet etmeyip, smiley i şikayet ediyorlar mecburen. Moderatörün arkadaşları gücenmesin diye ben smiley şikayeti sonucu ceza alıyorum. İşte gerçek budur!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZORZORRO -- 13 Haziran 2006; 20:49:41 >




  • Ben memnunum. Başarılılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 13 Haziran 2006; 20:11:01 >
  • @: Dostum anlamakta gecikmenin faydası yok veya öyle görünmenin de kimseye faydası yok. Adım gibi bildiğim daha dün olmuş işi ve ne yaptığımı bana anlatma. Hakkında rahatsız olan bir üyenin bana uyarı pm i dahil benim o topiği izlemede olduğum için arkadaşlarına ''küstah...'' demeye başladın mı ben de ceza teklifimi öyle yaptım yoksa şikayet falanla değil aynen senin member no ile ip numaran ve topic id si ile beraber yönetime bildirdim. Ceza talebimde kültür bilimde ceza alma konumuna gelenlere 10 gün olduğu için özellikle yönetimden rica ettim onaylandı. Şimdi anladın mı? Öyle kimseye 10 gün ceza verilirken yok smile yok şöyle dedin böyle dedin gibi dandik yöntemlerle verilmez. Yönetim ceza istediğimiz kişinin

    örnek olarak member no:

    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=40462

    sonra topic ID:
    http://forum.donanimhaber.com/m_6778380/mpage_2//tm.htm#7574556

    Sonra IP numaran :

    **** **** ***** *****

    Bildirilir ve admin bunlara bakıp iddiamız geçerli ise ceza onaylanır. Öyle sandığın gibi burası rastgele düzenle işleyen yer değildir. Herşeyin kaydı tutulur.

    Anladın sen anladın.

    İyi Günler. Sevgiyle Sağlık içinde kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 13 Haziran 2006; 20:44:22 >




  • Yukarıda yaptığım düzeltmeye bak. Anladın sen tabiri de hiç hoş değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZORZORRO

    Yukarıda yaptığım düzeltmeye bak. Anladın sen tabiri de hiç hoş değil.


    Umarım senin yaptığın şikayetleri dikkate alırken, adminler bundan böyle daha dikkatli inceleyeceklerdir.
  • @: E anlamamış gibi davranmanı anlamadına yorarsam hiç hoş olmaz bu nedenle anlamış olmalısın. Kaç paragraf senin bize attığın yalanın doğru olmadığını anlatıyoruz. SEN BİR SMİLE İLE CEZA ALMADIN VE BU YALANIN ANLAŞILDI.

    Artık senin yapacağın şey konuyu eğip bükerek başka yere kaydırıp daha olmaz yere vardıracağına bari de ki ben yanlış ifade ettim. Elbette ki smile ile ceza olmazdı. Dilim sürçtü de kısa yoldan kurtul.


    İyi Günler.
  • Konu smileyden çıktı. Yukarıda da yazdım işin aslını. Onun dışında da bir durum olmadığı için de senin bahanelerin ve yalanın ortaya çıktı. Bırak bu işleri. Özür dile üç defa kurtul.
  • Çok başarılı bu forumun modları helal.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CorvetteV8

    Çok başarılı bu forumun modları helal.


    Evet kullanıcılara yersiz yere "terbiyesiz" demekte ve kişiliğine hakaret etmekte gerçekten çok başarılılar. Anlamsız ceza vermekte de öyle.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZORZORRO

    Konu smileyden çıktı. Yukarıda da yazdım işin aslını. Onun dışında da bir durum olmadığı için de senin bahanelerin ve yalanın ortaya çıktı. Bırak bu işleri. Özür dile üç defa kurtul.



    quote:

    Orjinalden alıntı: ZORZORRO

    Ben kültür ve bilim bölümünde gülme smiley'i kullandığım için 10 gün ceza aldım. Ve böyle komik bir cezaya itiraz etmem ve bu tür sivri zeka ürünü kurallara sadece gülerim.

    Karadeniz fıkrası gibi bir olay olarak geliyor bu durum bana.

    @:En azından insan dediğinin ardında durmalı.

    Sen arkadaşına küstah dediğin, Allah-Muhtar benzetmesini de tahfif edip inançlı insanları rencide ettiğin için 10 gün ceza aldın ve bu infaz edildi. Ceza gerekçelerinin arasında tek smile gerekçesi yoktur. 180.000 üyelik Türkiye'nin en büyük forumunda tek üye de smile nedeni ile ceza almadı almaz.

    Forumumuzda iyi vakit geçirmenizi dileriz.


    İyi Günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hare Rama -- 13 Haziran 2006; 21:17:14 >




  • Ya bırak bu işleri. Hala üste çıkmaya çalışıyorsun.

    Türkiyenin en büyük forumu dediğin forumdaki moderatörlerin seviyesine bak. Yok (haksız yere) "terbiyesiz" lafı kullanmalar yok garip biçimde "anladın sen anladın".

    Seviyenize bak sonra reklam yap. Zeytinyağı gibisiniz hepiniz.

    Bravo (!) bu yüksek seviyeli en büyük forumun ilgili moderatörlerine.

  • bu kadar yeter.
    3-4 kişi egolarını tatmin edecek diye hakkımızda yapılan eleştiriler amacını aşmaktadır ve buna daha fazlada izin verilmeyecektir.

    yukarda konusu geçen cezalar yönetimce uygun görülmüş ve uygulanmışlardır.
    uygulamanın yanlış olduğu hakkında fikirleriniz varsa

    forumdestek@donanimhaber.com adresine yazın ve gerekli cevapları da ordan isteyin.

    bu konu kapatılmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.