Şimdi Ara

Donanım Haber İddaa Ekibi Oluşturulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Forumu incelerken dikkatimi çeken çok önemli bir noktayı paylaşmak istiyorum. Çoğunluğun iddaa üzerinden oynadığı bu oyunda kişiler küçük paralar ile büyük meblağları yakalama hayalleri kuruyorlar. Arada sırada tutturulan kuponları saymazsak eğer genellikle kaybedenlerin sayısının çok daha fazla olduğunu görüyoruz. Amacım kişileri rencide etmek değil ama gerçek anlamda bilinçsizce oynanıyor bu oyun!

    Benim düşüncem bu işi hakkıyla yapabilecek kişilerin aramızdan seçilerek veya taşın altına elini koyarak bir ekibe dahil olmasıdır. Tek maç olmadığından 3 maçtan oluşan ortalama 4-5 oran aralığında kuponlar oluşturacak olan bu arkadaşlar hem yeni başlayanlara hem de kendini oynayacağı maç sayısında disipline edemeyenlere önemli bir yol gösterici olacaklardır.

    Bu ekibi oluşturacak kişiler için benim adaylarım gerek sistem kuponlarıyla yüksek başarı sağlayan gerekse tek maç konusunda nokta atışı yapabilecek olan ArtıEksi, son dönemde basketbol tahminlerinde başarı gösteren Cagkajj, her ne kadar çok sık kupon yapmasa da tahminlerinde başarılı bulduğum chakra arkadaşımızdır.

    Kendi aday ve görüşlerinizi paylaşırsanız bu ekibin oluşmasında bir katkınız muhakkak olacaktır. Aksi takdirde büyük bir çoğunluk 2 TL veya 200 TL farketmez istikrarlı bir şekilde kaybetmeye devam edecek, 17:00 maçlarına bir kupon yaparak "oradan gelecek parayla da 20:00 maçlarına başka bir kupon yaparım düşüncesiyle" iddaa hayatlarına devam edeceklerdir.

    Amacım ukalalık yapmak, bilmişlik taslamak kesinlikle değildir. Tek isteğim birlikte hareket eden, bilinçli bir şekilde bu oyunu zevkine veya para kazanmak için oynayan, kaybetmekten sıkılıp kazanan tarafa geçmek isteyen bir topluluğun oluşmasında kıvılcımı çakmaktır.

    Değerli görüşleri için tüm forum üyelerine şimdiden teşekkürler,

    Herkese iyi bayramlar







  • Katılmıyorum.
    Bazı maçlar vardır, oluru odur. oranı çok yüksek diye oynamayacak değiliz.
    Böyle bir ekip kurulursa, çok taş yer. haberiniz ola...
    Eğer 1 konu açalım, orada ortak kupon yapalım diyorsanız bunu gayet mantıklı, makul bulurum. Ki bu da bağımlılığa sürükleyebilir insanları.
    İyi geceler, yarın içinki tahminlerim açtığım konuda var zaten.
  • konu hakkında 1 kişi hariç kimsenin bir görüşü yok anlaşılan...
  • Aga 2 liralık kupon yapyoz , verdiği para 100 lira tutmuyor ,
    ulen diyoz bari 20 lira harçlık parası versin ufak oynuyoruz gene tutmuyor

    Artık ne olcaksa olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.