Şimdi Ara

Donanım Haber Bilişim Suçlarıyla Mücadele Ekibi [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
8.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir çok kişinin canını yakmış anlaşılan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xFeeL


    quote:

    Orijinalden alıntı: M.Gokhan93

    Sizin desteğinizi görmek kaybettiğimiz paradan daha önemli bizim için.. El birliği yapıp dürüstlük ve adalet için çalışırsak bu tip adamlara hiçbir zaman pabuç bırakmayız. Desteğiniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerimi sunarım. Bu bir örgütlenmedir ve ilk temelleri burada atılmıştır. Bundan sonra DH Bilişim Suçlarıyla Mücadele Ekibi olarak forumda dolandırıcılığa, üçkağıtçılığa maruz kalmış tüm kardeşlerimize hizmet edeceğiz. Hepizine saygılar, sevgiler M.Gokhan93...


    Böyle bi grup olsa... Fenaaa

    Olacak yakında. Forumların en büyüğü, en çok ürün alışveriş yapılan forum burası. Bilgisi üst düzeyde olan birçok kullanıcı da var.. Kısacası forumun alışveriş potansiyeli bu kadar büyük olunca kansız dolandırıcıların gözleri açılıyor. Bundan sonra bu büyük oluşum sayesinde sanıyorum ki dolandırıcıları forumumuzdan uzak tutabiliriz. Bulaştıkları anda da biletini biz keseriz.




  • Size kolay gelsin arkadaşlar. Inşallah bulursunuz adamı(!).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uluç.

    Size kolay gelsin arkadaşlar. Inşallah bulursunuz adamı(!).

    Teşekkür ederiz.
  • arkadaşlar bende 290 tl dolandırıldım
  • Elimden birşey gelmez arkadaşlar sadece dileğim paranızı kurtarırsınız inşallah
  • Buraya da yazın bravo

    Adam %90 bunları okumuş ve tüymüştür Sakarya'dan.
  • 120 TL de benden uçtu...

    O Sakarya'dan uçsa ne olacak... Elbet bir yerde yakayı ele verecektir...
  • arkadaşlar bir olay anlatayım.

    mayıs ayında başka bir forum üzerinden 590 liraya 2.el dslr fotoğraf makinesi almıştım. kargo ile elime ulaştı. 3 gün sonra eve hırsız girmesiyle birlikte çalındı. ev sigortalıydı. kontrol için eksper geldi. fotoğraf çektiler. benden fotoğraf makinesi için belge istediler. faturası yoktu. olsa da benim adıma olmadığı için bir işe yaramayacaktı. ben de forum üzerinde ki konuşmaları kağıda döktüm. aynı zamanda 590tl'lik havale dekontunu çıktı alıp sigortaya verdim. 10 gün sonra sigorta havale yaptı ama mal kullanılmış olduğu için 4te 1ini kesmişler.

    demek istediğim alışverişlerinizde konuşmalarınızı, dekontunuzu, kargo fişinizi, faturanızı vs vs gibi tüm belgeleri elinizde saklı tutun bir gün lazım olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 14 Haziran 2011; 10:23:00 >
  • Facebook'ta beni Sakarya, Serdivan'dan biri eklemiş. İsmi Oğuz, hangisiniz acaba?
  • http://www.mozbilisim.com/banka_hesaplari.html Birde böyle bakalım. Şirket sahibi Zekeriya Pekkücük yalnış Yerden ilerlemiyelim.
    Knight online adlı Oyun ürünleri satan bir site. büyük ihtimalle onun hesabını kullanarak size para yatırttırıp gb alınmış
  • O zaman biz de Zekeriya Pekküçük ile iletişime geçeriz, bizi dolandıran adam onun hesabına para yatırtıp gb alıyorsa mutlaka bu adam, gb istediği bir yerde belirtmiştir.
  • Şube Kodu: 6810
    Hesap no: 0415747
    IBAN: TR640006400000168100415747

    Şube Kodu: 1288
    Hesap no: 6297970
    Iban: TR890006200128800006297970

    Bu iki hesap numarasının beni ulaştırdığı yerler;
    http://www.gamepuan.com/banka-hesap-numaralarimiz.html
    http://www.oyunfor.com/banka.php
    http://levelbilisim.tr.gg/Hesaplar.htm
    http://www.mtcgame.com/banka-hesaplari
    http://www.gameanatolia.com/sayfa.php?id=2
    http://www.frmtr.com/carnac-k/3986838-selll-80-level-77-level-65-tl-2-char-1-account-gir-konu-resimli.html

    Adamın bana verdiği hesap numaralarıyla ulaşabildiğim sitelerin hepsi bu. Hepsi online oyunlarla ilgili siteler. İlk hesap numarası İş Bankası, ikinci ise Garanti Bnakası.




  • ya arkadaşlar oyun ürünleri satan sitede de ps3 bedeli olarak yatan 300 tl fotograf makinası bedeli olarak yatan 400 tl ipod bedeli olarak yatan 1100 tl site sahibi hiç uyanmıyormu bu paralar nerden geliyor bir şirket olayı aklınıza gelmiyor mu yani..
  • 2 gün önce o kanı bozuk ile bende görüştüm ve saviar adlı yoneticiye bugün şikayette ettim iPhone 4 tu mevzu Çorum'da olduğunu Abi'sinin yazar olduğunu soledi ben en basta çaktım durumu pazarlık bitmisken havale ile olunca 100 tl daha düştü bende ona numara yapmaya başladım sonra 500 tl şimdi ver gerisini sonra ver diyince dolandırıcı kanı bozuk olduğunu iyice belli etti bu dolandırıcı beyinsizler artık numarrayi değiştirin ya hep aynı konuşmalar hep aynı konuşmalar neyse telefonla ara dedim şarjım bitti hanımım telefonundan arayım gizliden sorun olur mü dedi olmaz dedim(buda klasik yalanları) aradı hep havale olarak konuştum ödemeyi ve tam kapatirken elden resim alacağımı soledim adres ver dedim kekelemeye başladı tamam mesaj at dedm kapattım ne mesaj var ne birsey msnden engelledi ve dh de nickini PCVOİP Yapıp profilini gizledi kanibozuk size arkadaslar biz en basta GARANTİ BANKASINDAN ŞİKAYETÇİ OLALIM ve kimlik numarasına para yatirma olayını kaldırsınlar çünkü basından geçmemiş ve duymamış insanlar iyi niyetle parayı yatiriyolar son olarak da dolandirilan arkadaslar bende dahil kimlik numaramızı artık biliyor ve bizim kimlik numaramizla baskalarını dolandırıyor siz bu yazıyı okurken bunedenden dolayı garanti bankasının kimlik numarasına havale olayını şikayet edip bu işlemden vazgeçmesini sağlayalım




  • eleman sanki şebeke gibi çalışıyor.bide nasıl bu adam hesapları kırabiliyor kaç insan mağdur yarın bizimkileride kırmama ihtimali zayıf..
  • Arkadaşlar sanırım dolandırıcınızı buldum aynı yöntemle 3 kişi dolandırıldık.

    Aranılan kişi dalardinho.bu konuyada mesaj atmış ve bilgi vermiş kendileri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrn

    Arkadaşlar sanırım dolandırıcınızı buldum aynı yöntemle 3 kişi dolandırıldık.

    Aranılan kişi dalardinho.bu konuyada mesaj atmış ve bilgi vermiş kendileri.


    dolandırılanlardan biriside benim bahis geçen arkadaşa dün bende canon 550d fotoğraf makinası için 500 lira para gönderdim. ikinci el bölümünde açtığı seri ilanlarla hepimizi dolandırdı bu eleman ve remzi öner adına havale yaptık. kimdir nedir bu eleman tanıyan bilen varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daraldinho

    http://www.mozbilisim.com/banka_hesaplari.html Birde böyle bakalım. Şirket sahibi Zekeriya Pekkücük yalnış Yerden ilerlemiyelim.
    Knight online adlı Oyun ürünleri satan bir site. büyük ihtimalle onun hesabını kullanarak size para yatırttırıp gb alınmış


    işte bu arkadaş aynen açıkladığı gibi dolandırdı bizi. Profiline yarım saat öncesine kadar ulaşabiliyorduk...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.