Şimdi Ara

Dolu Hasarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Salı günü Ankarada yağan doludan corolla aracımın tavan ve kaputunda hasar oluştu, toyota plazadan kaskomu Axa sigortaya yaptırdım en son plazadaki sigortacıya telefonla araçta doludan hasar oluştu ne yapmam gerekiyor dedim, toyota servislerinde tavanı boyuyoruz boyatmak istemezseniz vakum ile yapan yerler var ama kaskonun orayla anlaşması yok yaptırırsınız siz ödersiniz kaskoda size öder dedi, başvuru için bir süre varmı 2 ay sonra aracı yaptırmak istesem doludan olup olmadığını bilmeyiz felan derler mi dedim yok ne zaman isterseniz o zaman yaptırabilirsiniz dediler.
    Yarın babam araçla şehir dışına gidecek kesinleştirmek için Axa sigortayı 444 lü numarasını telefonla aradım durumu söyledim 5 iş günü içerisinde başvurmanız gerekiyor dedi, anlaşmanız olmayan autokingte aracımı yaptırmak istiyorum ne yapmam gerekiyor dedim biz nöbetçiyiz net bilgi bilmiyoruz mesai saatinde arayın daha dogru bilgi alırsınız diyor. Sizden ricam bu knuyu bilen arkadaşlar beni bi aydınlatın, salı günü dolu hasarı oldu 1 ay sonra başvursam olur mu? yoksa 5 gün içinde felan başvurmam mı gerekiyor, birde bu ufak hasarlar için arabamı boyatmadan autokingte vakum ile aracımın yapılmasını istiyorum kaskonun autokingle anlaşması yok nasıl bir yol izlemem gerekiyor yarın tutup bana parayı biz vermeyiz demesinler cevaplarsanız sevinirim.







  • Ankarada yağan dolulardan illallah ettik artık. Şu anki arabamda bir hasar yok ama öncekinde 3 tane göçük vardı.

    Bu göçükleri vakumla çekerek düzelten yerler var, önceki dolu konularında bahseden arkadaşlar vardı. Kasko karşılarmı orası nasıl olur bilemiyorum ama tanesini 10 liraya düzelten yerler var. Konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar bilgi verecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 13 Ekim 2011; 19:53:43 >
  • Kaç gün içinde başvuru yapılması gerektiğini bilen yok mu arkadaşlar?
  • benimde aracım kızılay da hasar gördü, sigortamla görüştüm axa sigortalıyım ama oto king' le anlaşması olmadığı için zenith diye anlaşmalı oldukları yere yönlendirdiler. Bende iyi referanslar aldığım için auto king' e çarşamba öğlen gittim ve durumumu anlattım onlarda eksperi beklemem gerektiğini işlem sonrası benim parayı cebimden ödememi ve sigortaya rücu etmemi söylediler bende zaten doludan dolayı moralim bozuk olduğu için beklemeyip kendi cebimden yaptırmaya karar verdim saat 2 de başlanan arabam 5 te bitti ve yapılan indirimle 295 tl ödedim, ama axa sigortanın süresi dolunca auto king le anlaşması olan kasko şirketine, yaptıracağım sigortamı malum artık her sene ankara da cevizden büyük dolu yağıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseid0n -- 14 Ekim 2011; 11:19:32 >
  • Benim araçta geçen seneki ve bu seneki dolulardan hasar görmüştü, kaskomun mini onarım hakkı var, aradan bir sene geçtikten sonra yaptırdım herhangi bir sorun olmadı. bu arada yaptırdığım yer autoking, hakikaten çok iyi yaptılar.
  • neredeyse zararına arabayı bile değiştirmeyi düşündüm göçükleri gördüğüm de çok soğudum, ama aracı teslim aldığımda çok memnun kaldım hakikaten çok iyi iş çıkarmışlar verdiğim parayı helal ettim.
  • http://basaranototamir.com.tr/ Bu siteyi ziyaret edin. Gerçekten çok başarılı bir şekile aracınızı boyasız ilk günkü gibi size teslim ediyolar
  • adanada kuzenimin aracı doludan mahvoldu. autoking yaptı kasko ödedi. pırıl pırıl oldu. tavsiyem böyle bir durumda vakit kaybetmeden auto kinge götürün. geçen sene 1.500 tl gibi bir rakamdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.