Şimdi Ara

DOLBY TRUE-HD VE DTS-HD DESTEKLİ MEDYA OYNATICI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar... Dizüstü bilgisayarın hdmi çıkışı ile avr ye dolby true-hd ve dts-hd sesleri gönderirim diye umut etmiştim fakat ses alamadım bir türlü. Bu yüzden bende harici bir oynatıcı almaya karar verdim.
    Uygun fiyatlı iso formatı çözen ve yüksek tanımlı sesleri hdmi ile avr de çözebileceğim bir cihaza ihtiyacım var. Fiyat performans ürünü olması tercihimdir. Bu konuda fikri ve deneyimi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
    Teşekkürler



  • pesimistec kullanıcısına yanıt
    Laptopun modeli yada ekran kartınızın modeli nedir? Eğer çok çok eski bir model değilse bahsettiğiniz ses formatları iletmesi gerekir. Muhtemelen PC'de filmleri oynattığınız programda gerekli ayarları yapamışsınızdır. Evde laptop varken ayrıca bir medya oynatıcı almak çok mantıklı değil bence.

    Giriş seviyesi AVR'ler diye bir konu başlığı vardı. Onun ilk mesajında benim mpc programına ait yaptığım ayarları görebilirsiniz. O mantıkla kullandığınız programda da gerekli ayarları yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende laptop varken böyle bir masrafa girmek istemiyorum ama sorunu çözemedim malesef. Laptop Asus n61vg 253dv p8700 işlemci 4 gb ram var. İşletim sistemi win7 64bit. Ekran kartı nvidia gt220m. Hdmi çıkış var. MPC-HC 64 bit kullanıyorum. Zaten bununla ilgili bir konu okudum. LAV filters ve Haali Media Splitter kurdum. 1-2 ayar yaptım ama bir türlü ses alamadım.
  • pesimistec kullanıcısına yanıt
    Mpc için ayarlar ilk mesajın sonunda. Tekrar bir bakın derim.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87054142&p=1&anchorToGo=87054142#87054142

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam. Hallettim teşekkürler. Ilk önce AC3filter ile sesi denedim. Daha sonra lav filter ile denedim. Sıkıntı sanırım avr üzerindeki hdmi girişte imiş. Hdmi hdcp 2.2 giriş var. Ona takınca ses aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimistec -- 9 Haziran 2016; 14:19:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.