Şimdi Ara

Dolap üyeliği iptal etti üzerine 1 haftadır ücreti geri yatirmadi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta bir alisveris yaptim letgoda bir ekran kartı buldum arkadasla konuştuk anlaştık. Arkadaş ile aynı sehirdeydik malum letgo bunu gösteriyor ve arkadaşla buluştuk ücret biraz yüksek olduğu için 25k nasıl yaparız taksitle alırız falan derken dolap aklımıza geldi ve arkadaş ilan açtı bende ilanı satın aldım. Buraya kadar sorun yok. Ertesi gün buluşup malum dolap işlemi kargo ile oluyor kargoya gittik. İşlem hızlı olsun diye kargoyu verdik ve bende kargoyu aynı şubeden teslim aldım malumunuz teslim aldıktan sonra alışverişi onaylayınca arkadaşın hesabına para geçecek. O yüzden bir yerde oturduk çay falan içtik 35 40dk sonra ikimizede msj geldi hesaplarınız kapatıldı aykırı bir işlem yaptınız diye.. neyse dedik sanırım kargoyu hemen verdik hemen aldık diye oldu diye düşündük. Bizde ertesi gün tekrardan aynı işlemi kardeşlerimizin hesabı ile tekrarladık ama bu sefer kargoyu ellemedik kendisi gitti hatta başka şehirde okuyan kardeşime yolladık kargoyu ama yine aynı şekilde oldu 1 gün sonra. Kısaca 50k lik alisveris yaptik lakin 2side patladı ve gereksiz bir sebepten dolayı. Neymiş efendim kartın limitini nakite cevirmisim ve bu yüzden dolayı ban yemişim. Birincisi bu kanıya nerden vardınız diyorum yok öyle birsey diyorum geri dönüş hep aynı msj. Peki o halde iademi yapın diyorum yine aynı msj atılıyor. Kafayı yicem resmen ne saçma bir uygulama çıktı böyle bu.. bu tür bir sorun yaşayıp nasıl sonuçlandığını bilen birisi varmi acaba?








  • Merhaba forumdaş geçmiş olsun.


    Benim anlamadığım şu Dolap bilmem kaç tl (750 sanırım öğrendim şimdi) komisyon alıyor, yani kredi kartı faizleri daha mı yüksekti bu yola gittiniz...


    Neyse, bence paranıza el koyamazlar, işlem süreleri vardır, geri gelecektir, olmadı bankanıza harcama itirazında bulunun.


    Yaşadıklarınızı e-Devletten Tüketici Hakem Heyeti'ne anlatın. Ayıplı Hizmet olduğunu söyleyin.


    Ayrıca e-Devletten Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar üzerinden şikayette bulunun. Maksat varsa kusurları idari ceza almalarını sağlamak. Size bir kazancı olmayacak (Şikayet olumlu olursa Avukat'a gidip maddi-manevi tazminat açılabilir mi bilemem)


    Hesapların kapatılma konusunda ise Sözleşmelerine hızla göz attım: https://dolap.com/kullanici-sozlesmesi


    Açıkçası bu konuda bir madde bulamadım. Sadece çalıntı kart mevzusu varsa dolandırıcı üye olarak hesap kapatma var. Sizinle alakası yoktur.





  • siteyi 1 kez kandırmaya çalışmışsın dolap böyle şeyleri farkediyor hesabını kapattıklarında adresini de aynı şekilde kara listeye alıyolar o adres ve numaradan açtığın bütün hesaplar açıldığı gibi kara listeye giriyor. akrabalar aile arası satış yasak bunları anlıyolar paran iade olur. bir de dolap hem alıcıdan hem satıcıdan baya bir komisyon kesiyor faizsiz taksit seçeneği de yok neden bu yola girdiniz anlamadım  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.