Şimdi Ara

Dolandırılma sorunum çözüldü dikkat edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sahibinden.com üzerinden 2. el telefon almak için farklı ilde satan birinden havale ile aldım ve boş kutu gelmişti.Kargo tutanağı tutulmamıştı.850 Tl ödediğim ücreti geri alabilmek için 100Tl zarar girdim ve uğraştım ama sonunda alabildim Tüm mesajlaşmaların konuşmaların kaydını almıştım ama elimde kargo tutanağı olmadığı için savcılığın bir şey yapmayacağını biliyordum.Saticiya tutunmak tutturdum dedim sorun yok dedi. Elime gelen ürünün resmini yolladım inkar etti.Daha çok korksun diye gerçekten savcılık dilekçesi oluşturdum belgeleri kaydettim ve kendisine yolladım yine çözüm olmadı. Son şansın adamın ürün yolladığı ildeki kargo şubesine gidip kayıtları incelemekti ve gittim. Hiç bilmediğim yerdi kargo şubesini bulmakla güvenlik kayitlarini izlemek için iknq etmekle uğraştım kayıtları alabildim ama telefonu poşette götürdüğü için buradanda sonuç cıkmadi. Son umut güvenlik kaydin ekran görüntüsünü yolladım ve "Bu kişi sizsiniz demi ? Kayıtları aldım savcılığa gideceğim" dedim. Kendisinin memur olacağını savcilikla uğraşmak istemediğini ve bir kaç güne paramı yollayacağını söyledi ve yolladı. Bu süreçte il dışına gidip gelmem vs. 100 TL masraf oldu ve zaman kaybettim ama büyük ders çıkardım. Bu durumu uğramamanız için yapılması gereken:
    1) Havale ile ve kendi iliniz dışından telefon almayın.
    2) Kargoyu kargocunun yanında açın. Bence en sağlıklı şube teslim. Şubede alıp bakarsanız sorun yaşamazsınız.Kesinlikle tutanak tutturun.
    3)Benim gibi İlk 2 maddeyi yapmadıysanız dedektif gibi uğraşmalısınız ve satıcının gözünü korkutmalısınız. Elinizde tutanak var mış gibi vs.. davranmalısınız.
    4)Her zaman benim kadar şanslı olamaya bilirsiniz ve zamanınız boşa gitmiş olur. Telefon gibi ürünleri alırken elden alın test edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkiller -- 13 Eylül 2018; 13:23:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bi de bu adam memur olacak...
  • 2) Kargoyu kargocunun yanında açın. Bence en sağlıklı şube teslim. Şubede alıp bakarsanız sorun yaşamazsınız.Kesinlikle tutanak tutturun.



    Pahalı ürün ve kırık gelme ihtimali olan ürünleri şubeden teslim şeklinde kargolattırıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden 1 kere alışveriş yapacak oldum 400₺ye 0 galaxy s3 alacaktım kargo ödemeliydi. kutuyu açtırmadılar kargoda bende almadım adam aradı dedim açtırmadılar tamam siz gidin açacaklar dedi olmaz dedim geçti artık orda bitti sahibindene bi daha girmedim
  • Upp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    Abi görüyorsun bu ve bunun gibi insanlar sinsi bir virüs gibi işgal etmeyi seviyorlar çünkü hayatlarında sağlam kazık yememişler bi yeseler daha kimseyi dolandıramazlar.
  • Sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargocu kutu sağlam oldukça tutanak tutmuyor . inanmıyorsanız mng müşteri hizmetlerini arayın . telefon kutusundan hıyar çıksa tutanak tutabilir misiniz diye sorun , tutamayız diyecek . sadece kutu hasarlıysa tutabilirlermiş .

    ben pahalı alışveriş yapacağım zaman şubedekilere sormuştum . inanmadım müşteri hizmetlerini aradım . durum böyle
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Hocam bazen güvenilir siteden alınan ürünler kırık gelebiliyor veya kutu boş , yanlış ürün olabiliyor. Hepsiburada değerli ürünler icin tutanak tutulmamışsa yardımcı olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurkiller

    Hocam bazen güvenilir siteden alınan ürünler kırık gelebiliyor veya kutu boş , yanlış ürün olabiliyor. Hepsiburada değerli ürünler icin tutanak tutulmamışsa yardımcı olmuyor
    hocam mngnin verdiği bilgi bu . kutunun içi boşsa tutanak tutmuyormuş . daha önce başınıza geldimi bilmiyorum . müşteri hizmetleri öylediyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.