Şimdi Ara

Dolandırıcı Dominos (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
20.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • e hani biz hep 50 liralık alıyorduk ?
  • yeni mi fark ettiniz? aynı pizzayı 19.90'a ve 39,90'a satan bir firma. kişiye göre yerleştiriyor yıllardır. kurye olarak ( ek iş) çalışan arkadaşlarım oldu ve geçirebildikleri en yüksek tutarı geçirdikleri sürece iş sorunu yaşamayacaklarını söylüyorlarmış müdürleri.
  • ülkenin hali ortada, dolandırıcıdan adım atılmıyor artık, mahkemeye verseniz hakim direk salıyor dolandırıcıları. Artık firmalar/kişiler nasıl olsa cezası olmadığı için dolandırıcılık yapmaktan çekinmiyorlar... alışın bunlara akp nin yeni Türkiye'si böyle bir yer işte
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Öyle her kebap yapana gitmeyeceksin. İşin ehli mekanda, mekanlarda yiyeceksin. Önüne gelende kebapçı olmuş. Urfalı babo, Mardin sofrası, Antep mutfağı bilmem ne..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Annalise kullanıcısına yanıt
    Emin ol o yediğinde tavuk değil tavuğumsu bişeyler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

    Hayır piyasada adam gibi pizza yiyebilsek ona da laf etmeyeceğim. Sebzeli ekmek hepsi

    Sucuk salam desen alayı kıytırık büfe sucuğu kullanıyor. Şöyle gerçek et sucuğu kullanan sadece zincir firma olmayan butik tarzı yerler.

    Mesela burger'a gidip burger yemek istesen şöyle doyurucu bir şey için en az 25 30 lira cebinden çıkacak. Bir de büyük boy patates için eşek kadar kolayı da dayayacaklar yanına.

    Onun yerine butik burgercılara git. Hem ev yapımı köftesi, kaliteli hizmeti doyurucu menüleriyle yine 25 30 lira verirsin. Hadi 35 40 olsun hiç değilse tadıyla yersin, ayda bir ya da haftada bir hamburger günü yaparsın kendine.

    Uzun zamandır zincir firmaların ne kafesine ne de fast food dükkanlarına gidiyorum. Butik dükkanlar çok çok iyi oldu.
    Butik yerler revaçta şuanda , hem daha temiz ve daha nezih ortamları. Bilinçli vatandaş geliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: noche34

    Öyle her kebap yapana gitmeyeceksin. İşin ehli mekanda, mekanlarda yiyeceksin. Önüne gelende kebapçı olmuş. Urfalı babo, Mardin sofrası, Antep mutfağı bilmem ne..
    bi bekar olarak yıllardır ankarada denemediğim restoran kalmamıştır ama şu son 1 yıldır tanıyamıyorum hiç bi mekanı. ya fiyatlar uçtu gitti ya da uzun süredir yediğim mekanlar acaip bozdu lezzeti ve porsiyonları. evde kendim yapıyorum artık
  • Hala pizza yiyen varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza bizim ülkede vasat ürünlerle üretilen en pahalı yiyeceklerden bir tanesidir.
    Suistimal edilen cepler gibi görünüyor.
  • Pizza sağlıksız bir gıda olduğu için tavsiye etmiyorum. Ama illa yenecekse ve kendiniz yapamıyorsanız, marketten 4'lü paket pizzayı 10 liraya alabilir fırınlayıp afiyetle yiyebilirsiniz. Tabi ki aynısı olmayacak. Ama çeyreği fiyata karnınız doyacak.
  • 1 al 3 öde dediklerini yazmışsın. eee adamlarda öyle yapmış :D
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    Ankara kebabçı yeri değil zaten millet ordan İstanbul'a geliyor kebab yemeye. İstanbulda Fatih Kadınlar Pazarı'n da ve Aksaray'da efsane mekanlar var.
  • Öncelikle;

    Dominos gibi şirketler maalesef müşterisini pek tiye almıyor. Bir de; özellikle İstanbul'da yaşayan arkadaşlar için diyorum: artık öyle pizzanın, kebabın iyisini yiyeyim diye farklı farklı şehirlere gitmemize gerek yok. Çünkü hemen her şey burada mevcut. Örneğin Aksaray-Fatih arasında, kebapçılar sokağından bahsetmiş bir arkadaş; biz ayıptır söylemesi oradaki sofu hamamına gidip, çıktıktan sonra da Urfalı Hacı Usta'ya gittik ve çok memnun kaldık. Pizza için de Maslak'ta Napolist isimli bir pizza var, oraya gidilebilir.

    Fakat, hayır, ben evime sipariş etmek istiyorum derseniz Dominos benzeri diğer pizza şirketlerinde, en azından benim olduğum semtte(Acıbadem) ciddi iyileştirmeler mevcut. Pizzaları oldukça iyi pişiriyorlar ve sorunsuz getiriyorlar. Bunlar da denenebilir.
  • O 3 al 1 öde kampanyasını ben sordum. Adamlar dedi ki 1 pizzanın kampanyasız fiyatı oluyormuş 3 al 1 öde olayı o oluyormuş.
    Dolandırıcı Dominos
  • 1 kere bile yemedim şunlardan.
  • 2014, araç içerisinde seyir halindeyiz. Arkadaşlara eşya almaya gidiyoruz. Yemek yememiz lazım. Gelin kızımız "5 al 2 öde" pankartı okudum dominos'ta dedi. Olur mu yahu? dedim ve güldüm. Neyse ilk kavşaktan dönüp geri geldik. Baktık ki 5 alıp yine 5 ödüyorsun. O günden sonra bir daha "Olur mu yahu?" demedim çünkü olmaz !
  • Şimdi 3 al 1 öde diyor o zaman 3 pizzanin 19.99 olması gerekmez mi nasıl bir saçmalık bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu dominosun içindeki sosisler salamlar vs alayı tavuktan yapılma berbat bir tadı var , bedava verseler yemem
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.