Şimdi Ara

Dolandırıcı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Memlekette ucuz mal aramayan mı var kardeşim? Yapacak bişey yok. Giden gitti.
  • EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt
    Herkesi kendimiz gibi sandığımızdandır. Daha iki ay öncesine kadar piyasa da 4000 liralar istenen bir ürünü 3100 e verdim. Ona keza 3500 lira olan bir ürünü 2200 e verdim. Ve yine kar ettim. Ucuza verdim diye kimseyi dolandırmadım.
  • Sene 2015 r10.net isimli sitede dolandırıldım. Satıcının +300 referansı olmasına güvenip önden ücreti göndermiştim. Hikaye aslında bu yıl 8 Aralıkta Hukuken son buldu ama kısaca özet geçeyim.


    Dolandırıldıktan sonra suç duyurusunda bulundum. Dolandırılmamdan 18 ay sonra paramı geri aldım dolandırıcı arkadaşta 1.5 sene hapis cezası ve 1500tl para cezası aldı HAGB uygulandı.


    Dolandırılmanın üzerinden 10 gün sonra evine ziyarete gittik. Orada bir arbede yaşandı. Arkadaş darp raporu almış bu yıl 8 Aralıkta sonuçlandı. Oradan da bana 8 ay 12 gün hapis + 1500tl adli para cezası verildi. Bu iki cezada HAGB uygulandı.

  • tanerky1980 T kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayetiniz yayınlandımı baktım gözükmüyor herkez bol keseden yazar sıkmayın canınızı başa gelmeyince anlaşılmaz biz kurumsal logaya güvendiğimiz için alış yaptık burda herkes biliyorki kurumsal satıcıları get yok Kapıda ödeme yok havale kargo diye ilan verdiklerini ben şikayet com takibindeyim saygılar
  • aliyazc kullanıcısına yanıt
    Sahibinden den bir mesaj gelmiş hocam. Ama sanırım otomatik cevap falan. Kim ne dese haklı hocam. Kendi enayiliğim. Kendimiz gibi sanıyoruz herkesi. Açıkçası para pek umrumda değil. Ama gerçekten ihtiyacı olanların da dolandırılmasının önüne geçmek gerek.
  • aliyazc kullanıcısına yanıt
    Şimdi yayınlandı hocam. Gerekli belgelerle resmi şikayeti de yaptım. Beklicem artık.

    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/16940050?utm_campaign=publish_complaint&utm_source=member&utm_medium=push
  • tanerky1980 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yorumladım..ALLAH büyük bakalım çekirge nekadar sıçrıyacak tekrar geçmiş olsun saygılar...
  • Ben de 2019 Eylül gibi sahibinden.com üzerinden Kübra İletişim adlı bir mağazadan telefon alacaktım. Pazarlık mesajı yazdım geri döndüler. Kemal Demir ismiyle kendini tanıttı. Parayı yolladım sonrası malum zaten. 15 gün önce bu Uğur Can Şaşkın'ın babası beni aradı. Oğlunun mağdur olduğunu, adının kullanıldığını söyledi. Adana'da birinin daha dolandırıldığını söyledi. Hapisteymiş bu Uğur Can. Parayı yollayayım şikayetini geri çek dedi. Yolladı yarın veya salı çekeceğim muhtemelen şikayetimi. Kemal Tahtacı galiba hem bu Uğur Can Şaşkın'ın hem de Kemal Demir'in adına dolandırıcılık yapan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.