Şimdi Ara

Dolandıran Firmayı İfşa Etmek Suç Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba;

    Verdiği vaatleri yerine getirmeyen bir firmayı internetteki şikayet sitelerine şikayet ettim. Ancak firma daha önceki şikayetleri kaale almamış olacak ki cevap bile vermemiş.Bu adamların ilk dolandırıcılığı değil bana yaptıklarının aynısı internette mevcut.

    Bende bu konu ile ilgili 2 aydır yaşadıklarımı bir internet sitesi kurarak firmayı ifşa etmek istiyorum. dolandirici-xxxxx.com diye bir site açsam ve içine olayları yazsam hukuki olarak başıma bir bela alırmıyım.



  • pek bir bilgim yok ifşa konusunda fakat tüketiciyseniz Tüketici Hakları Mahkemesi'ne gidebilirsiniz. iş hayatında olduysa bu dolandırıcılık şirketi dava edebilirsiniz. İfşa konusunu bir avukata sormakta fayda var.
  • Ekşide işfa edin. =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senceroo

    pek bir bilgim yok ifşa konusunda fakat tüketiciyseniz Tüketici Hakları Mahkemesi'ne gidebilirsiniz. iş hayatında olduysa bu dolandırıcılık şirketi dava edebilirsiniz. İfşa konusunu bir avukata sormakta fayda var.

    Bahse konu firma Türk Telekom Kurumsal Çözüm Ortağı bize hatları taşıma karşılığında bazı taahhütlerde bulundular sözlü olarak. Bende herhangi bir yazılı evrak almadım.

    Faturalar fazla geldi ve aramalarımda 2 ay beni ödeyeceğiz diye oyaladılar. Şimdide yazılı evrak yok diye ödemeyeceklerini söylüyorlar.

    Eğer site kuralları açısından bir sakınca olmayacaksa olayı baştan sonra firma isimleri ile anlatabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.