Şimdi Ara

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ [İşletme Fakültesi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dokuz eylül üniversitesi ingilizce iktisat düşünüyorum.Sizce bölüm nasıldır tınaztepe kampüsünü ekşide çok eleştirenler var siz ne diyorsunuz ?



  • UP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönderini yeni gördüm kusura bakma. Keşke daha önce farkedip yardımcı olabilseydim. En azından bir sonraki yıl konuya giren arkadaşlara yardımcı olmak adına cevaplamak isterim.

    Öncelikle Dokuz Eylül Üniversitesi'nin tercih etmeyi düşünen öğrencileri için oluşturduğu bi site var.

    Dokuz Eylül Üniversitesi Tercih Rehberi

    Fakülteye gelirsek, İşletme Fakültesi Dokuz Eylül Üniversitesi'nin en iyi fakültelerinden birisi. Akademik personel fakülteyi hergün bi nokta daha ileriye adım attırmak için çok hevesli. Bunun sonucunda her geçen gün fakülte birçok kurumda anlaşmaya varıyor. Örneğin Kosgeb, Lions kulüpleri, SUNY (NEW YORK Üniversiteleri ile ortak eğitim ve diploma programı) gibi. Fakülte dışında üniversitemizin de İmir Sanayicileriyle anlaşması var. DEÜ özel sektör tarafından İzmir'de en çok tercih edilen üniversite. Sadece özel sektör değil, devlet kurumlarına da en çok öğrenci gönderen üniversitelerden bi tanesi. Ekonomi dergisinin birkaç ay önce yayımladığı araştırmaya göre de yönetici çıkarma düzeyi oldukça yüksek ve Türkiye'de ön sıralarda. Fakültede en aktif kulüp Business Club. Her yıl Mopak, Coca Cola gibi hatırı sayılır şirketlerde staj fırsatları yaratıyorlar.

    Bütün dersler ince detayına kadar İngilizce işlenir. YDY'de iyi bir yıl geçirirsen bu konuda da sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. İlgilenen arkadaşlar DEÜ, Fakülte, İzmir, Buca, Yurt vs hakkında herşeyi sorabilir. Bu arada Buca internette göründüğü gibi bir şehir kesinlikle değil :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.