Şimdi Ara

Dokuz Eylül Üni. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Hakkında Görüşleriniz Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar mf4te 22bininciyim ve Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğinde okumayı düşünüyorum.İngilizce olması en büyük avantaj bu bölümde okuyanlar ya da bilgi sahibi olanlar beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.Teşekkürler.



  • İngilizce olması belki avantaj ama bir senede senin işini yapacak 11 bin kişinin mezun olması dezavantaj.
  • Sıralamama göre en uygun yer burası gibi gözüküyor.Başka şeyler mi düşünmeliyim?
  • En uygun kısmına takıldım.. En uygun olan elektrik elektronik içinde DEU mu, yoksa genel olarak mühendislikler içinde senin sıralamana göre en yüksek tercih olması mı?
  • benim sıralamama göre en yüksek olmasından bahsediyorum.üstelik izmirde yaşadığım için şehre alışma sorunum da olmayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkistan

    benim sıralamama göre en yüksek olmasından bahsediyorum.üstelik izmirde yaşadığım için şehre alışma sorunum da olmayacak.


    Eğer elektrik- elektroniği sıralaması bana yakın, ölü tercih yapmayayım diye yazıyorsanız ortada bir terslik vardır.

    Ben şunu anlamam mesela, tercih listesine bakıyorum maşallah endüstri, makine, inşaat, elektrik-elektronik var. Yahu bir insan nasıl bu kadar çeşidi sever.
  • Elektrik elektronik zaten sınavlara hazırlanırken de düşündüğüm ve istediğim bir bölümdü geçen sene en son 22.084.kişiyi almış ben 22.024üm.ayrıca izmirde yaşamam ve ingilizce okumak istemem de bu bölüm hakkında ciddi düşünmeme yol açıyor.uygunluk dediğim şey bunların hepsi yani.koşullarıma uygun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkistan

    Elektrik elektronik zaten sınavlara hazırlanırken de düşündüğüm ve istediğim bir bölümdü geçen sene en son 22.084.kişiyi almış ben 22.024üm.ayrıca izmirde yaşamam ve ingilizce okumak istemem de bu bölüm hakkında ciddi düşünmeme yol açıyor.uygunluk dediğim şey bunların hepsi yani.koşullarıma uygun.


    İstediğin bölümse sorun yok. DEU zaten sıradan bir üniversite de değil. O zaman yazın tabi. İngilizce okumak istemenizin nedeni okul bitince süper İngilizce olsun diye ise, umduğunuzu bulamayabilirsiniz ama.

    Yalnız elektrikçiler çok kızgın size, onlara ortak çıktınız çünkü imza yetkisi konusunda

    Dediğim gibi ama, bu ülkenin bir senede 11 bin elektrik-elektronik, elektrik, elektronik mühendisine ihtiyacı yok. Senin sıralaman ile ben makine tercih ederim; ama bu tamamen kişisel bir olay tabi.




  • sıralamam 21876 ve ben de dokuz eylül ee düşünüyorum.okulun tınaztepede olması bi mühendis acısından dezavantaj olabilir mi? bi mühendisin projelere önem verdiği kadar sosyal ilişkilerinin de iyi olması yönündeyim.diyeceksiniz ki okulun uzak olması ile sosyal ilişkileri arasındaki alaka ne?
    dokuz eylül ee de okurken çarşı içine inmek bi zulüm olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.