Şimdi Ara

Döküman Tarayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Ofis belgelerini taramak için döküman tarayıcıya ihtiyacım olduğundan konuyu bir hayli araştırdım. Fakat araştırmak bir yana kullanıcı tecrübesi ve deneyimleri burda daha önemli.

    Örnek printer için araştır araştır tamam canon dedim gittim lexmark S400 modelini aldım ve pc to fax ve Scan to network pc tarama gibi çok güzel ofiste kullanılacak özellikleri olduğu için memnunum . Mürekkep dolumu sıkıntılı makina yarım dolu uyarısı verdiğinden herseferinde manuel, uyarıyı kapatmak gerekiyor. Full paket kartuş çok pahalı değil. Bilgi.

    Döküman tarayıcıya gelicek olursak canon bankalarda gördüğüm kadarıyla çok kullanılıyor. Farklı markalarda var çift taraflı 500 sayfa tarama kapasiteli belge fatura taranacağından hassas taramaya gerek yok fakat önemlisi çift tarama özelliği 50-100 arası kağıt beslemeli bir model arıyorum deneyimi olan arkadaşlar fikirlerinizi alabilirsem yardımcı olmuş olacaksınız.
    Bütçe konusu evet bunlar pahalı makinalar 600$ dan başlar 6000$ ı geçer . Orta ölçekli 500 sayfa tarama kapasitesinde bir cihaz.
    Döküman derleme Programı konusunda da fikirlerinizi beklerim.
    Şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.