Şimdi Ara

Doğuş otomotiv,Türkiye özel bedava Audi A6 Satıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deboern

    Sonradan yükseltildi sürekli.

    Sebebi eskidende üretmiyorduk açığı dış borçlanma ucuz krediyle finanse ediyorduk artık onu yapamıyoruz. Ama memura aldık okadar maaş verildi enflasyonu tutamadığımız için vergi ile bu parayı geri çekmek zorundayız.

  • çok mantıksız konuşuyorsun. iyi alıştınız olmayan parayı harcayalıma. kredi gelişmiş ülkelerde yatırım için verilir. halka dağıtılması sosyalist bir harekettir ve en fazla insanlar ev sahibi olsun diye yapılır. sadece bunu yapan amerika morgage krizine girdi.

    bizde de maşallah ucuz kredilerin önü alınmadı sırf iktidar refahımız artıyor algısı yaratacak diye. ev arsa ihtiyaç otomobil.. sudan ucuz krediler dağıtıldı. al işte gelinen durum ortada. şuan aslında zorunluluktan da olsa olması gereken yaşanıyor. ama dün yediğin hurmalar misali daha zor şekilde geçiyor. otomobil piyasasındaki tek sorun ortaya nakit para koyabilen insan da araba alamıyor şuan. ülkeye giren sıfır araç sayısı azalınca taban kesimin hedefi 2. eller de uçuyor. nüfus bir yandan göçmen bir yandan ülkeye araba yetmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.