Şimdi Ara

‘Doğum koçu’ ile evde doğum faciayla bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ninene sor bakalım doğum yaparken ya da yaptıktan kaç saat sonra çocuğunu kaybetmiş.. Şu forumda evde doğum yapmayı meziyet olarak göreni de ilk defa senden gördüm. Adına utandım. Hastanelerde bile artık çoğu hamile kadın zoraki olarak sezaryan oluyor. Normal doğuma başlayıp hemen ameliyata alınan bir sürü insan var.

    Örnek olarak bu kadın normal doğum yaparken bebeği ters gelmiş. Kadın doğum doktoru bu durumda ne yapar? Git bi sor bakalım.

    Ya arkadaş ne kadar geri kafalısın ya. Sinir oldum ve blokluyorum. İlk kez sinir olduğumdan birine blok atacağım. Bir daha da gözüme gözükme.

  • Adamın biri de doğarken biraz oksijensiz kalmış ki, günümüze göre saçma sapan gerizekalıca bir olayı nasıl da nereye bağlamış...


    Bazıları ciddi enteresan ya...


    Neyse konuya dönersek;


    Bu beyinsizler demek ki doktoru falan komple reddetmiş ki, çok basit bi işlemle bebeğin doğum kanalına girip girmediği, dönüp dönmediği çok rahat görülüyor normalde, bunu bile görememişler, anlamamışlar.


    Demek ki modern tıbba karşılardı gibi bir düşünceye daldım, çünkü dediğim gibi, diğer arkadaşlar da yazmış, çok kolay işlemlerle görülebilir şeyler bunlar. Hatta bebeği döndürmek için uğraşır ederler, dönmezse en son ihtimal sezaryenle falan alırlar.


    Koç denen malın bunlardan da haberi yokmuş demek ki hiç.


    Adam "eskiden nasıl yapılıyormuş" dedi ya  Eskiden de böyle olaylar bilinmediği için ölüyorlarmış işte, ultrason yokmuş, görüntüleme bilmemne yokmuş, evet sen git tarlada doğur yav, doktora hastaneye falan ne gerek var enuagoym...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 13 Ocak 2022; 9:31:34 >




  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt

    Evet, bir de doğumu yapan arkadaştan dinliyoruz, buyurun... ?

  • asderty A kullanıcısına yanıt

    İnançları da tamamen alakasız hale geliyor zaten bu yüzden. İslamla Müslümanlıkla falan da alakaları kalmıyor ama haberleri yok. Onlar en kralını yaşadıklarını sanıyorlar.


    Adam çıkıyor, çakma şeyhin lafıyla hareket ediyor, o da atıyorum ne demiş, aşı haram demiş.


    Ulan niye haram olsun, mal?


    Tam aksine, Allah çaresini vermiş, doktora el olmuş buldurmuş anasını satayım, bu kadar aşırı basit bi mantıkla bile bakabilirsin yani. Ama yok. Kafa o kadar uçmuş ki, gözünün önündekini göremiyor adam. Şükredip, dua edip gidip atıyorum aşıyı olacağına, haram diyor. Biz de ağzımızla gülmüyoruz, ahahahahah...

  • Miss gibi ebelerimiz varken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece para için yapılan birşey sanmıyorum birşeye faydası olduğunu bizzat şahit oldum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada doğum koçu denen şarlatanları biraz araştırdım. Ve en çok karşılaştığım kişi SEYHAN MOLLA oldu. Kişinin geçmişini falan da bulamadım. Nereden mezun olmuş asıl işi ne yazmıyor ya da ben bulamadım. Hamilelik koçuymuş pardon.


    Aslında bu tiplerde hata yok. Bunlara giden insta annelerinde sorun var. Sırf beğeni kasmak için farklı farklı şeyler yapmaya çalışan ama sedaaat gizemler yapmış hadi biz de yapalım diyenlerde hata var.


    Acayip bir milletiz.

  • çok büyük bir hata olmuş.hastaneye gidilir doğum için.doğum koçu ne yahu ilk defa duydum.sacmalamışlar.yazık olmuş bebeğe.gerci bazen instagramı görünce bu tarzda kişileri acyip gülüyorum.sacmalık.

  • Hayret hastanedeki kadın doğumcudan ve acil doktorundan şikayetçi olmamışlar mı bebeğimi öldürdüler diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi koç mangaldaki koç..onun dışındakilerde işim olmaz

  • The Alim kullanıcısına yanıt

    Evet, tespit budur, aslında bu tiplerde hata yok, sedaaaat gizemler yapmış ahahahah süperdi  


    Hem bu söylediğiniz, hem cahillik, ne ararsanız var. Aha bakın, bu da başka versiyonu:


    Habertürkwww.haberturk.com
    Son dakika haberler: Cin çıkartma cinayeti! İşte istenen ceza - Son Dakika Haberleri
    https://www.haberturk.com/son-dakika-cin-cikarirken-dove-dove-oldurdu-iste-istenen-ceza-3312862

    Kadının psikolojik problemleri var, veya belki başka bi rahatsızlığı var. Ulan doktor var doktor, beynine tükürdüklerim hocaya gidiyor, efendim içinde cin varmış. Kadını dövmüş cini dövüyoruz diye, iç kanamadan gitmiş kadın.


    Doğum sırasında oksijensiz kalmış vatandaşa kalsa diyecek ki siz cinci hocalara da düşmansınız  Yanakları iki yana ayırarak gülüyorum ya ahahahaha  





  • Ben bu asau kadar yoksun bir adam görmedim. Geçen de teröristleri savunuyordu. Binbaşı olana kadar kimse dikkat etmemiş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bebek için üzüldüm, beyinsiz anası ve babası ölseydi diyeceğim ama yine çocuk zararlı çıkardı. Allah millete önce akıl versin..

  • Evde ebe ile doğum yaptırsa neyse. Sonuçta ebelik diye bir bölüm var, okulunu okuyorlar. Ebenin suyu mu çıktı ki doğum koçu diye bir şey icat ediyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Dostum, erken yaşta kadına evlen deyince "hayatımı yaşacağım" diye saçma şeyler söylüyorlar. Erkek gibi yaşamaya çalışıyorlar ama sonuç facia oluyor.

  • Eskiden millet yokluktan Ebelerle evde dogum yapardi. Simdikiler ise cokluktan nostalji yapar oldular. Kocta nedir arkadas? Bebegi ya Ebe yada Doktor dogurtur. Kocun isi degil bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 28 Haziran 2022; 23:41:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • koçlari kurban bayramlari haric hayatinizdan uzak tutun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence bu işin içerisinde planlı olarak bebekten kurtulmaya yönelik bir durum olabilir 10 haftalıktan büyük hamilelikler yasal olarak kürtaj olamıyor çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.