Şimdi Ara

Doğrudan Pazarlama sektöründe ödülü hak ettiğini düşünenler, haydi “Doğrudan Olay Yerine”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doğrudan Pazarlama sektöründe ödülü hak ettiğini düşünenler, haydi ''Doğrudan Olay Yerine"

     

    Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği''nin (DPİD) bu yıl üçüncüsü verilecek olan Doğrudan Pazarlama Ödülleri''nde 2010 kategorileri belli oldu. Bu kategoriler bana uyar diyenler, hiç vakit kaybetmeden olay yerine bekleniyor!

     

    Doğrudan Pazarlama sektörünü hak ettiği çağdaş konuma getirmek amacıyla bilinçli ve yenilikçi çalışmalara imza atan Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD), 2010 yılında sektörünü merakla beklenen Doğrudan Pazarlama Ödülleri ile taçlandırıyor. Sektörün en iyilerini ve en iyi olma yolunda azimle çalışanları ''Doğrudan Olay Yerine" konsepti çerçevesinde bir araya getirecek olan 2010 Doğrudan Pazarlama Ödülleri''nde kategoriler belli oldu.

     

    Doğrudan Pazarlama Ödülleri''nin ''Doğrudan Olay Yerine" biçiminde dile getirilen konsept sloganı ne kadar espriliyse ödül kategorileri de bir o kadar zengin, kapsamlı ve yaratıcı. 2010 yılı ödülleri kapsamında, Doğrudan Pazarlama''nın en iyisi benim diyenler DPİD''in saygın imzasını taşıyan toplam 50 ödül için yarışacaklar. Ana kategorilerde 5 disiplin altında toplam 16 başlıkta dağıtılacak olan birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerinin yanı sıra iki ayrı özel ödül kategorisinde dağıtılacak olan birincilik ödülleri yarışmaya ayrı bir heyecan katacak. 2010 Doğrudan Pazarlama ödülleri hem ajansa hem de hizmet alan şirkete takdim edileceğinden, toplam 100 adet ödül tören gecesinde ''olay yerini'' renklendirecek.

     

    DPİD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karamanoğlu, 2010 Doğrudan Pazarlama Ödülleri ile ilgili olarak şöyle diyor: ''Bu sene üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz DP Ödülleri, artık oturmuş yapısı ile sektörümüzün en önemli referans noktası olmayı başarmıştır. Yıllar itibariyle artan sayıda projenin katılması hem Türk Doğrudan Pazarlama sektörünün tanınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmakta hem de Doğrudan Pazarlama prensiplerinin başarılı şekilde kullanıldığı ve sonuç alındığı işlerin ödüllendirilmesiyle prestij kazandırmaktadır. 3. DP Ödülleri, değişen pazar dinamikleri ve geçtiğimiz yıllarda kazanılan tecrübeler sayesinde gelişme gösteren ödül kategorileri, değerlendirme kriterleri ve ödül töreni ile temasına uygun bir şekilde ses getirecek, olay yaratacaktır. Tüm sektörü ''olay yerine'' bekliyoruz."

     

    1 Ocak 2009- 31 Temmuz 2010 tarihleri arasında ''olay yaratan'' örnek işleri taçlandıracak olan 2010 Doğrudan Pazarlama Ödülleri, şu kategorilerde sahiplerini bekliyor:

     

    I          İnteraktif Pazarlama

    I-1      Entegre İnteraktif Pazarlama Kampanyası

    I-2      Mobil Pazarlama Kampanyası

    I-3      SEM Kampanyası

    I-4      E-mail Marketing Kampanyası

    I-5      Sosyal Medya Kampanyası

     

    V          Veritabanına Dayalı Pazarlama:

    V-1     Doğrudan Postalama Çalışmaları

    V-2     Sadakat Uygulamaları

     

    S          Satış Noktalarında Pazarlama:

    S-1     Tanzim teşhir (merchandising) uygulamaları

    S-2     Mağaza içi aktiviteler (tattırma, denettirme, demonstrasyon uygulamaları)

     

    E          Etkinlik Pazarlaması:

    E-1     Lansman Aktiviteleri

    E-2     Roadshow

    E-3     Gerilla Aktiviteleri

    E-4     Yarışma ve Festivaller

    E-5     Özel Projeler

     

    P          Promosyonel Pazarlama:

    P-1     Entegre Promosyonel Pazarlama Kampanyası

    P-2     Tek Mecralı veya Yerel Promosyon Kampanyası

     

    Özel Kategoriler:

    EP -    En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması

    CM - En Cesur Müşteri

     

    Başvuru başlangıcı 1 Ağustos 2010 olan Doğrudan Pazarlama Ödülleri ile ilgili ayrıntılı bilgiwww.dpodulleri.com adresinden alınabilir.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.