Şimdi Ara

Doğru bir tercih yapmam için Lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Bir notebook alıcam ilk olarak LENOVO'nunhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24447 bu modelini almaya karar verdim ve daha sonra İzmir stoklarında bulmadığı için ürünü alamadım.

    Daha sorna bu gün yani 25/07/2007 tarihinde Packard Bell'inhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28333 bu modelini almaya karar verdim telefon ile ürünün son bir tane kaldığını söylediler ve satın alma işlemini gerçekleştirmek için gittiğimizde ürünün stoklarda olmadığını öğrendik.

    Yarın 899$ ~ 999$ arası bir notebook beğenip almak istiyorum , bana bu fiyatlarda hem estetik bakımından hem işlevi bakımından , hem performansı , hem'de fazla arıza çıkartmıycak bir ürün tavsiye edermisiniz.Bilgisayar'ın öncelikle Core2Duo Minimum 1.6Ghz ve Min 1GB Bellek'li olmasını istiyorum.Oynuycağım en fazla oyun most wanted kadar kasıcak bir oyun olur genel olarak Photoshop / Dreamweaver / 3DMAX uygulamalarını kullanıcam.

    Gereksinimlerimi karşılıycak ve birazda göze hitab edicek bir model söylerseniz bana notebook seçme konusunda yardımcı olursanız sevinicem.Yarın yeni bir model almak için gittiğimde sizin tavsiyeleriniz üzere gidicem tabiki cevap veren olursa.
    Şu anda aklımda olan gözümede hoş gelen 2 model var.Bunlar arasında bir tavsiyemi yaparsınız yoksa yeni bir model'mi önerirsiniz bilmiyorum.

    1. Acer'ınhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28689 bu model'i estetik bakımından güzel gibi gördüm.İyi kötü yanlarını yazarsanız sevinirim.Isınma sorunu , ekran çözünürlüğü görüntüsü hakkında vs.
    2. Tohiba'nınhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27916 bu model'i.

    Performans bakımından 2'sinden hangisi önde olur vs gibi konularda yardımlarınızı bekliyorum.Umarım konu cevapsız kalmaz.1Gün gibi kısa bir sürem kald ı ilginize şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.