Şimdi Ara

Doğal Taşların Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doğal Taşların Özellikleri
    Taşlar aksesuar amacıyla kullanımı dışında pek çok soruna faydalı olmaları yönüyle de bilinmektedirler. Doğal taşlar uzun zaman dilimlerinde oluşumlarını tamamlarken birçok pozitif enerji vibrasyonunu da üzerine çekerler.

    Bu enerjilerle oluşmuş taşları hem şıklık hem de şifa amacıyla üzerinde taşıyanlar da pozitif enerjiyi kendilerine çekerler. Taşların faydalarını görebilmek için en önemli nokta ise cildinize direkt değmesidir.Taşların etkilerinin bilinmesi ve hastalıklarda tedavi amacıyla kullanılmasının tarihi Mısır dönemindeki yazıtlarda işaret ettiğine göre daha da eski uygarlıklara kadar dayanmaktadır. Pek çok kültürde kullanılan taşlara örnek vermek gerekirse; Antik Yunan’ da en gözde taşlardan olan ametist sarhoşluğu önlediği inancıyla kadeh yapımında kullanılmıştır.

    Alfabetik sırayla doğal taşların etkilerinden bahsedelim:

    Akik; güçlü bir iyileştiricidir. Taşta var olan farklı minerallerin taşıyanın vücuduna geçmesi için güneş ışığına ihtiyaç vardır. Yani hazır güneşin de kendini iyice göstermeye başladığı mevsimdeyken akik taşından bir aksesuar edinip tenimize temas etmesini sağlayalım ki pek çok konuda şifa bulalım. Bu akik taşını vücudumuzda taşıyacağız ama faydaları neler bunlara da bir göz atalım. Devamı..







  • Neden devamı anlatsana biraz.
  • Miss Selinn kullanıcısına yanıt
    belki sonra :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.