Şimdi Ara

Doğal,güvenilir Zeytin ve Zeytinyağı nereden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zeytin ve Zeytinyağın önemi bilmek istedikleriniz herşey..
    Sevgili Arkadaşlar yeni konu açtım günümüzde bilinçsiz ve doğru beslenme alışkanlığını kaybetmek üzereyiz çocuklarımız ,kendimiz ve büyüklerimiz için bir çok yararlı olan bilgileri sizlerle paylaşımlarla sunacağım elimden geldiği kadar Zeytin ve Zeytin yağ nereden ,nasıl alınır iyimi ,kötümü ,doğalmı nasıl anlarız gibi özel sorularınız ister özel mesajla isterseniz forumda payaşılarak sorabilirsiniz dilimizin döndüğünce cevaplamaya çalışırım.Saygılarımla..

    ZEYTİN ve ZEYTİN YAĞIMIZIN

    Çocukların gelişimine katkısı:

    Zeytin ve zeytinyağı, içlerinde bulunan linoleik asitten (omega-6 yağ asidi) ötürü yeni doğmuş bebekler ve gelişim çağındaki çocuklar için son derece faydalı besinlerdir. Linoleik asidin eksikliği, gelişimin yavaşlamasına ve hatta birtakım deri rahatsızlıklarının ortaya çıkmasına neden olur.

    Zeytinyağı vücudumuzdaki zararlı maddelerin vücudumuzda neden olduğu tahribatı önleyen antioksidan elementleri ve insan için büyük önem taşıyan yağ asitleri içerir. Bunlar da hormonlara destek olur ve hücre zarının oluşumuna yardımcı olurlar.

    Zeytinyağı, insan sütündeki yağ asidi oranına benzer, dengeli bir çoklu doymamış bileşime sahiptir. İnsan vücudu tarafından elde edilemeyen, aynı zamanda vücut için vazgeçilmez önemi olan bu temel yağ asitleri açısından, zeytinyağı yeterli bir kaynaktır. Bu faktörler zeytinyağını, yeni doğmuş bebekler için oldukça faydalı kılmaktadır.

    Doğum öncesi ve sonrasında bebek beyninin ve sinir sisteminin doğal gelişimine katkıda bulunmasından dolayı uzmanlarca, annelere önerilen tek yağ, yine zeytinyağıdır. Anne sütüne yakın miktarda linoleik asit içermekle beraber yağsız inek sütüne zeytinyağı katıldığında anne sütü kadar doğal bir besin kaynağı özelliği kazanır
    Mutlaka Sofralarımızda Zeytin yada Zeytinyağ bulunduralım..
    Dikkatinizi çekersewww.e-marmarabirlik.com adresini inceleyebilirsiniz şu an için indirimli kampanya var Bilgi Paylaştıkça Güzelleşir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.