Şimdi Ara

Doğa Koleji'nin Öğretmenlere Maaş Ödememesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çalışan bir yakınımdan aldığım bilgiye göre Ülkenin en büyük koleji Doğa Koleji şubat ayından buyana çalışan maaşlarını zamanında ödeyemiyormuş. şuan en son mayıs ayının maaşlarını almışlar.

    Arkadaş süreci şu şekilde özetliyor; Doğa koleji 15 temmuz sonrası yukarıdan gelen talimatla metal yapı sahibi Ömer Saçaklıoğluna istemeyerekte olsa satılıyor. İlk yıl herşey güzel gidiyor. sonraki yıl sıkıntılı süreçler başlıyor belli başlı şeylerde kısıtlamalar yapılıyor. 2019 yılına gelindiğinde ise olay tam anlamıyla patlak veriyor maaşlar ödenmemeye başlıyor sadece maaşla kalsa iyi şuan elektrik borçları dahi ödenemeyecek duruma gelinmiş birçok kampüsün kira borcu sebebiyle tahliyesi söz konusu imiş.

    Peki koca kurum nasıl bu hale geldi? Capital dergisinin yeni yayınladığı Türkiyenin 500 şirketi listesinde yer alan ilgili haber linki 1.3 milyar ciro elde eden Türkiyenin en büyük koleji nasıl bu hale gelir aslında cevabı basit gibi kar eden bir kurumda para yoksa bu para başka yerlere aktarılmış demektir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.