Şimdi Ara

Doblo için yazlık lastik tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2002 model Fiat Doblo 1.2 sx aracım için yazlık lastik almayı düşünüyorum.

    Yazlık lastik tercih etmemin nedeni yaşadığım şehirde sıcaklık sayılı günlerde nadiren 8ºC'nin altına düşüyor. Olumsuz kar-kış koşullarında çok nadiren araç kullanıyorum. Kullanım şeklim ağırlıklı olarak şehir içi ve yılda bir kaç kez tatil amaçlı şehirler arası uzun yol. Yılda toplam 10.000 km. dahi zor yaparım. Bu nedenle olabildiğince yumuşak hamurlu, yağışlı havalarda rampa kalkışlarında patinaja düşmeyecek, fren sıkıntısı yaşatmayacak bir lastik arayışındayım.

    İlk gözüme takılan Petlas Imperium PT535 ve Dunlop SP Touring T1 gibi lastikler. Dunlop'un genel olarak yumuşak karakterli bir lastik olduğunu biliyorum. Michelin de öyle bilinir ancak zaman içerisinde Michelin Energy Saver modelinde olduğu gibi sertleştirilmişse bilemem. Energy Saver dahi benim için sert sayılır. Bundan önce kangoo aracımda Michelin Agilis kullanmıştım o lastikten çok memnun kalmıştım ancak 175 /70 /14 ölçülerinde yok zaten olsa dahi çok pahalı.

    Alternatif önerisi olan var mı?







  • petlas iyidir. yazın velox sport kullanıyorum , yağmurlu havalarda da güzel,


    bu kış lastiği zorunluluğu tüm ülkeyimi kapsıyor yoksa bölge bölgemi.
  • bridgestone duravis ile aracımı teslim almıştım 2006 da lastikler gayet güzeldi doblo için tasarlanmıştı sanki lastiği incelediğimde light truck yazıyordu kenarında...
  • Michelin energy saver+ alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.