Şimdi Ara

DNS PROBE FINISHED NO INTERNET hata kodu sorunu [ÇÖZÜLDÜ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
89.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ++ Her yöntemi denedim 2 saatte bir yada daha sık bu hatayı alıyorum 3 dk nete bağlanmıyor.
  • Saatlerce uğraşıp bulduğum çözüm: Yüklediğim DLL dosyasını geri sildim.

    Bilgisayarıma xampp - wamp gibi server programlarını kurup denerken wamp programını çalıştırmak istediğimde MSVCR110.dll dosyası eksik olduğu için çalıştırılamıyor hatası alıyordum. Bu hatayı gidermek için MSVCR110.dll dosyasını internetten bulup c/windows/SysWow64/ klasörü altına kaydettim. Etkin olması için bilgisayarı yeniden başlattım ve internete bağlanamadım. Onlarca forumu araştırdım, yazılan her şeyi denedim ama internete bağlanamadım. Sonra sakin kafa ile biraz düşününce en son ne yaptım da böyle oldu diye kendi kendime sordum ve en son yaptığım işlemin .dll dosyasını yüklemek olduğunu hatırladım. O dosyayı bulup kaldırdım, bilgisayarı yeniden başlattım ve şu an internete bağlanabiliyorum. İnternete bağlanır bağlanmaz hemen foruma giriş yapıp bu deneyimimi paylaşmak istedim. Herkeste aynı şekilde çözülmeyecektir belki ama alternatif bir çözüm olabilir diye düşünerek kendi uyguladığım çözümü paylaşıyorum.

    Kolay Gelsin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBurak

    Başlat > Çalıştır > Cmd'i Açın şu kodları yazın enterlayın ( netsh winsock reset ) Pc'nizi yeniden başlatın..

    Büyüksün üstat harbi büyüksün (win.7 Ultimate 32)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce win 10 yukledim. Pc başta internete giriodu. Sonra girmemeye başladı. Kablosuz adaptör kullanıyprum ağ simgesinde tanımlanamayan ağ diyor, internete girmeye çalışınca da bu başlıktaki hatayı veriyor.yukarıdaki arkadaş gibi ne yaptım diye düşünüyorum. Windows market için hotmail hesabımı girdim ve sonic kurdum biraz oynadım... Derken nete girememeye başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHROME DAN AYARLARA TIKLAYIN - SAYFAYI AŞAĞI İNDİRİN PROXY AYARLARINI DEĞİŞTİR DEYİN GELEN SAYFADA BAĞLANTILAR/YEREL AĞ AYARLARINA TIKLAYIN ORDAKİ KUTUCUKLARIN HEPSİ BOŞ OLSUN AYARLARI OTOMATİK ALGILAYI SEÇİN GİRİN BEN SORUNUMU ÖYLE ÇÖZDÜM WİNDOWS 10 KULLANIYORUM BLUETOOTH U ACSAM BILE GİDİYO KAFASINA GORE 3 4 GUN SONRA GELIYORDU BEN BÖYLE FİX LEDİM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBurak

    Başlat > Çalıştır > Cmd'i Açın şu kodları yazın enterlayın ( netsh winsock reset ) Pc'nizi yeniden başlatın..

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada yazılanları denemiştim, windows10 da sorun çözülmedi, birkaç eksiğini daha görünce şuanlık windows10 dan vazgeçtim, win7 sorunsuz zaten.
  • bendede aynı sorun vardı yeni windows 10 kurdum ve kurduktan sonra internete gittikçe yavaşladı SCHMETZ sin söylediklerini yaptım düzeldi şimdi süper teşekkürler arakadaşa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBurak

    Başlat > Çalıştır > Cmd'i Açın şu kodları yazın enterlayın ( netsh winsock reset ) Pc'nizi yeniden başlatın..

    advanced system care indirip sistem eniyile ve sürücü güncelleştirmelerini yaptım , google choremede bu sorunu vermeye başladı ama internet explorer ile sorunsuz girebiliyordum internete bu arkadaşın dediğini uyguladım pc resetledim düzeldi.
  • arkadaslar ayni sorun bendede var sistemi sorun olmayan zamana geri yukledim olmadi 10 u gecik dns denedim olmadi 1 haftadr internet yok telefondam rahatca giriyorum komut yerine yazilabileckleride yazdm bisi degismedi 50 kere modem resetledm ayni bi turlu duzelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var. İnterneti 2 kişi kullanıyoruz. Diğer bilgisayar acıldığında (masaüstü), bende bu hatayı veriyor nete girmiyor. İnternet kablosunun fişini çektiğimde (diğer bilgisayarın) sorun düzeliyor. Dns kullanmıyorum.
  • yazılanların hepsini denedim ama düzelmiyor bazen giriyor nete bazen girmiyor.
    benim olay şöyle:
    ben laptop kullanıyorum evde internetim yok.internet bağlantımı cep telefonumdan paylaşarak kullanıyorum.sorun burda işte. iş yerime götürdüğümde wirelles ile bağlantı kurduğumda hiç kopma olmuyor.evde ceptelefonumla internetimi paylaştığımda internete bağlanırken DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET bu saçma hatayı alıyorum.
    bilgisayarda saatin ordaki bağlantılara tıklayıp bağlantıyı kes diyorum 10 sn sonra tekrar bağlan dediğimde bağlanıyor.

    heralde tek çare format ama o kadar dosyayı kim yedekleyecek sırf bu yüzden format atmıyorum bu saçmalıkla uğraşıyorum.
    format haricinde çözümü olan varsa yazarsa sevinirim.
  • aynı sorun masaüstü pc var. ethernet kablosunu takıyorum internete girmeye çalıştığımda DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET hatası veriyor ve bağlantı sınırlı duruma geçiyor. ethernet driver ını güncelledim ama değişiklik olmadı.
    usb wifi adaptör takıp denedim. wifi ile sıkıntısız internete girebiliyorum, hiçbir problem yok. sorun ethernet kartından mı kaynaklanıyor yoksa windowstan mı kaynaklanıyor çözebilmiş değilim.
  • Beyler hortlatmak zorundayım konudakilerin hiçbiri işe yaramıyor...
  • BeyazBurak kullanıcısına yanıt
    Harikasın dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.