Şimdi Ara

Dm800 usb Hdd bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar haftasonu maxtor 500 gb lık usb Hdd aldım. Forumda okuduğum gibi makinayı tanıttım.Formatı çektim.Mount ettim.Bayağı uğraştıktan sonra diske kayıt yapamadım.Aslında diske ortam yürütücüsü ile girdiğimde içeride kayıt tarih adı ile yazılmış birkaç dosya var ama açılmadı. O kadar uğraştan sonra tekrar format çekmeyi denedim.

    Ama artık dm800 üzerinden tekrar format atamıyorum.Diske formata başlıyor belli bir yerden sonra disk çakılıyor. İşin kötü tarafı windows üzerinden diski sadece diskin kendi programı görüyor. Windows disk olarak bile görmüyor. Anladığım kadar ile partition farklı olduğu için windows çalışmasına müsade etmiyor.

    Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bu arada Gemini 4.10 kullanıyorum.



  • Selam;

    Probleminizi direkt olarak halletmenize yardımcı olamam belki ama yaşadıklarım size yol gösterebilir.
    DM 800 HD kullanıyorum. Daha önce hiç kullanmadığım ve boşta duran IDE 320 gb hdd vardı ve bunu DM 800 de kayıt için kullanmak iyi bir fikirdi... Hemen 1 adet 3,5" hdd kutusu aldım ancak ne olur ne olmaz diye hem USB hem esata olanından tercih ettim. Mevcut hdd' yi kutuya yerleştirdim ancak DM 800 de başarılı olamadım. Çok kısa süreli kayıt yapar gibi oluyor sonra hata veriyordu. Üstelik ne yaptıysam hdd' yi bilgisayara tanıtamadım, çeşitli yollardan tanır olmasını sağladığımda da saatlerce format atar gibi bekleyip sonuçta hata verdi. Danıştığım kişiler hdd' nin bozuk olabileceğini ve bilgisayara doğrudan bağlayarak kontrol etmenin fikir vereceğini söylediler. Açıkçası bende buna erindim. Sonuç olarak SATA HDD alıp kutuya yerleştirerek DM 800' e esata bağladım. DM 800' e yeniden yazılım atarken zaten hdd' yi tanıdı. o günden beri problemsiz kullanıyorum...




  • bu genel bi sorundu gemini 4.2 yükle düzeltildigini yazmışlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.