Şimdi Ara

DLNA özelliği olan Tüm TVler için Alternatif Pc Share Manager (Samsung B/C serisi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
27
Favori
161.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • c650 için samsung pc share manager gayet iyi çalıştı eline saglık
  • Arkadaslar sizde tv den listeden filmi sectiginizde yuklemesi ne kadar suruyor?

    ben samsungun wireless adaptoru ile c650 tv mi kablosuz olarak bagladım aga, acıkcası filmleri yuklemesi biraz uzun suruyor.. bu normalmidir? ethernet kablosu ile daha mı iyi sonuc alırım?
  • selamlar. Anladığım kadarıyla pc deki mkv formatlı filmleri bu programlar ile izlememiz için tv nin mkv yi desteklemesi lazım. yani usb üzerinden de hdd deki mkv filmleri izletmesi gerekiyor. örneğin samsung c serisi tvler gibi. philips 8404 tv ile mkv izleyemiyoruz. yada transcode özelliğini açarsak izleriz ancak kalitede düşüş olur. Doğrumuyum arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tadesyobatro

    selamlar. Anladığım kadarıyla pc deki mkv formatlı filmleri bu programlar ile izlememiz için tv nin mkv yi desteklemesi lazım. yani usb üzerinden de hdd deki mkv filmleri izletmesi gerekiyor. örneğin samsung c serisi tvler gibi. philips 8404 tv ile mkv izleyemiyoruz. yada transcode özelliğini açarsak izleriz ancak kalitede düşüş olur. Doğrumuyum arkadaşlar?

    Bende 46c650 var usb den mkv ynatıyor.Ağ bağlantısı ile mkv oynatmak mümkünmüdür bu programla?
  • arkadaşlar bu DLNA özelliğini modem olmadan kullanamazmıyız?internet kullanıyorum fakat laptopun wirelless ile kullanıyorum,modem komşuda :)

    boşta duran 2 tane modemim var aslında ama malum adsl abonesi değilim ortak kullanımda internet...

    samsung b650 TV im var.bu bilgiler ışığında bu DLNA özelliğini kullnma imkanım var mı yok mu yardımcı olursanız sevinirim...
  • 1.Adım:

    Öncelikle Samsung Pc Share Manager'ın 2.3 versiyonunuhttp://samsung-pc-share-manager.software.informer.com/ tıklayarak indirin.

    Buradan inmiyoır.Başka bir alternatif varmı?
  • wirelless al tv ye 100 tl bağlantı sorunun kalmaz..
  • 46c650 tvmi yeni aldım. DLNA üzerinden daha önce dvd üzerine kaydettiğim divx videoları samsungun programı ile paylaşamadım fakat serviio ile oldu. Şu an yaşadığım problem ise zamanında bazı videoların altyazı dosyalarının isimlerini dosya ile aynı kaydetmemişim dvd üzerinden dosya ismini değiştiremiyorum ve doğal olarak görmüyor. ancak dosyaları usb'ye falan atmak lazım. Böyle bir problem yaşayıp çözen varmıdır?
  • Wild Media Server programını baya kurcaladım. Transcoding altından dosya açarken divx v.b. dosyalara farklı altyazı eklendiği zaman bazen gösteriyor, bazen göstermiyor. DVD'lerde lisan seçimi yapabildim fakat ilk chapterlarda altyazıları görmüyor. Gördüklerinde de altyazı görüntüleniyor dvd okuyucu delice çalışıyor ve takılma oluyor.
  • Mesajım bulunsun emeği geçenlere teşekkürler..
  • arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum bu dlna özelliği ile bilgisayarımın ekranını tv üzerine aktarabilirmiyim (ağ üzerinden herhangibir kablo kullanmadan)
  • arkadaşlar samsung ue40c 6000 tvled aldım lan gırısı var bundada oluyormu bu ozellik bıde modemden cogaltıcıya ordanda pc ve tv ye kablo taktım gerısını halledemedım yardımcı olursanız sevınırım bende pc dekı vıdeoları tv den gormek ıstıyorum otomatık baglandı hersey calısıyo dıyo kurulum ag testınde tv orda kaldım yardım edın bana ıp adresını manuelmı gırcez otomatıkmı buraları yapamadım yardım bastan sona anlatırmısınız tesekkurler.
  • @NAUGHTY

    TV'yi bilgisayar monitörü olarak kullanmak istiyorsunuz değil mi?

    Hem de kablosuz?

    Bunu başarabildiniz mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi finansmen1 -- 12 Aralık 2010; 1:34:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naughty

    medi paylaşmak dışında ben bilgisayarımın görüntüsünü direk aktarmak istiyorum yani harici ekran gibi kullanmak wihifi bağlantısı ile onun mümkün olup olmadığını araştıroyrum...


    TV'yi bilgisayar monitörü olarak kullanmak istiyorsunuz değil mi?

    Hem de kablosuz?

    Bunu başarabildiniz mi?
  • Televizyon 40c650, 2 programı da denedim. Dosyaları görebiliyorum, videoyu oynat dedigim zaman modemin ışıklar önce sabitleniyor, sonra 3e iniyor sonra hepsi sönüyor bu arada WiFi kopuyor ve bağlantı kesiliyor...

    Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardım edebilecek arkadaş var mı?
  • mesajım bulunsun yazıyı tam inceleyemedim inceleme için teşekkürler. bende panasonic tv im için bu tarz da bir program bulmuştum hatta foruma da yazdım dün pek ilgilenen yok heralde bu konularla ama benim çok hoşuma gidiyor
  • ben tools düğmesine basıp allshare yada media playerdan pc deki dosyalara ulaşabiliyorum zaten..
    bu durumda pc share manager yüklenmesinin bana nasıl bir yararı olacak anlamadım..
    Görüntünün tv ye aktarılmasına da yaramıyor anladığım kadarıyla...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpediem03

    Televizyon 40c650, 2 programı da denedim. Dosyaları görebiliyorum, videoyu oynat dedigim zaman modemin ışıklar önce sabitleniyor, sonra 3e iniyor sonra hepsi sönüyor bu arada WiFi kopuyor ve bağlantı kesiliyor...

    Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardım edebilecek arkadaş var mı?


    programı incelememekle birlikte modemin yeterli veriyi gönderememesinden kaynaklanıyor olabilir. özellikle yüksek çözünürlüklü filmlerde olabilir bu sorun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalord


    quote:

    Orijinalden alıntı: qazzzz

    başlık pek aktif değil sanırım. sorduğum soruların bazılarının cevabını deneye yanıla buldum.

    wild media serverda transcode etmeden açmak için tv menüsünde gelen seçeneklerden settings kısmından transcode profile kısmından clear profile seçilmesi gerekiyormuş. yani program üzerinden değilde tvye gelen menüden seçim yapılmalı. ama transcode olmadan audio kanalları üzerinde oynama yapılamıyor. .Normalde tvye harici disk takınca ses kanalları seçilebiliyor bu şekilde tek kanal geliyor. Bu konuda pek bir çözüm bulamadım.

    internet adresleri ekleme kısmı da, wild media server üzerinde podcast kısmıymış. Bu konuda netten hazır podcastlar indirip program üzerine taşıdığınızda listeye ekleniyor ama henüz tv ekranında nete bağlanmak mümkün olmadı. podcast seçenğinde sağ tıklayınca kendinizde yeni bir podcast yapabiliyorsunuz, buradanda net adresleri denenebilir.

    Selam

    Samsung pc share manager ile USB harici diskteki klasörleri paylaştırmak için programın yüklü olduğu klasör içindeki (C:\Program Files\Samsung\SAMSUNG PC Share Manager) configinfo.ini dosyasını açıp [Shared Folder List] başlığı altına paylaştırılmak istenen dizinlerin eklenmesi gerekiyor. Bu işlemi yaptıktan sonra programı açıp paylaş menüsünden "cihaz ilkesini ayarla" ya tıklayınca istediğimiz klasörleri paylaşılan klasör tablosunda görebiliyoruz.

    Paylaşım sorununu bu şekilde aşabildim ancak hd videolarda takılmalar oluyor malesef. divx lerde problem yaşamadım




    hocam selam
    configinfo.ini dosyasını açıp [Shared Folder List] başlığı altına paylaştırılmak istenen dizinlerin eklenmesi gerekiyor

    bu kısmı bir turlu beceremedim. konuyla ilgili yardımcı olabilir misin?
    tum rpogramlari samsung share manager, serviio, wild media server denedim ama bir turlu 40 c650'ye baglanamiyorum.
    firewall'u da kapattim ancak bir turlu olmuyor.
    internet baglantisi tamam. yotube bile yukledim ancak share islemini yapamiyorum
    tesekkurler




  • İsmimi değil de blogumun linkini de ekleseydiniz yaptığınız izinsiz alıntıya, programın linkinin ölmesi gibi durumlarda yenisini koyabilirdim. İnternet ortamında bu kadar saygıya da şükür gerçi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.