Şimdi Ara

DLNA özelliği olan Tüm TVler için Alternatif Pc Share Manager (Samsung B/C serisi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
27
Favori
161.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar!
    Philips 47PFL6198 Tv ile pc arasında DLNA bağlantısı kurdum. Bunun için nero mediahome,wild media server,serviio programlarını denedim. Hiçbirinde mkv dosyalarımın harici altyazılarını çalıştıramadım. Paylaşıma açtığım dosyaların listelerine baktığımda altyazıları görmüyorum. Üstte bir arkadaş serviio desteklemeye başladı demiş ama sitesinden bugün indirdiğim son sürümle başaramadım ben. En hoşuma giden nero media oldu ama altyazı sorununu hangisiyle çözersem farketmez. Bu sorunu çözmüş ya da çözümü bilen bir arkadaşım nasıl yapıldığını anlatırsa çok sevinirim.
  • Bu arada sorun çözüldü. Gerçekten serviio harici altyazı oynatıyor. Delivery başlığı altında subtitles kısmından seçenekleri işaretlediğinizde oynatabiliyor. Tek sorun türkçe desteği
  • stm kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ben Wild Media Server programını kurdum ama iki buçuk saattir alt yazıyı açamadım, televizyonum panasonic wt50, bir kere başardım ama tekrar açamadım, açtığımda görüntü dvd rip kalitesindeydi ayarlardan 1080p yi seçtikten sonra bir daha açamadım, alt yazı problemliyse boşuna uğraşmayalım.
  • arkadaşlar wild media server yada serviio da mkv filmlerin 2 sesleri yada altyazı açılmıyor ayrıca filmin yanına aynı ismi kullanarak .srt uzantılı altyazı dosyasını atarsam açılıyor filmin içinde gömülü ise olmuyor
  • Selamlar,

    Serviio kullananlardan gözlemleyen oldumu , 2.5 - 3 GB 'dan büyük boyutlu film dosyaları sürekli izlenemiyor, 2 dakikada bir takıldığı için external'a atmak durumunda kalıyorum.

    Serviio ve TV wireless connection üzerinden konuşuyorlar. Bunu kablosuz bir çözümle çalışır hale getirmek mümkün müdür ? deneyimleyen oldu mu ?
  • wireless kablosuz değil mi ? Ne demek istediğinizi anlamadım.
  • XBMC kullanıyorum tv den bilgisayarımdaki filmleri seyrediyorum ama altyazıları açamıyorum... sadece xbmc ile değil serviio ile de beceremedim nasıl yapabilirim bilen var mı?
  • arkadaşlar güncel bu serverleri altyazı ile kullanabilen varmı? ne öneriyorsunuz, bıktım hdmi kablosundan
  • Windows 7 kullanıyorum.
    55F8000 kullandığım TV.

    Aynı ağdalar. Bilgisayar kablolu, TV kablsouz olarak bağlı.

    Herhangi bir müzik veya video dosyasına sağ tıklayıp burada oynat diyerek TV seçince direk TV de çıkıyor.
    Müzikler ve videolar bilgisayarda default olarak windows media player da oynuyor.

    Sırası gelen şarkı veya video TV de direk çıkıyor.

    Alt yazılı bir video denemedim. Video oynatırken Görüntü hiç takılmıyor.

    Herhangi bir program kurmadım. Direk bu şekilde kendiliğindne oldu nasıl olduysa.
  • şöyle birşey merak ediyorum direk internet üzerinden örneğin youtube dan video açtığımda bunu kablosuz olarak TV ye aktarabilir miyim ?
  • universal media server ...türkçe altyazıları çok güzel açıyor bu seferde mkv dışındaki xvid,divx formatlı videoları açmıyor yada görmüyor acaba ayarlardan divx falan mi seçmek filmlerin yüde 60-70 divx yada xvid oldugunu varsayarsak çok kötü oldu bu ..yoksa türkçe altyazıları sorunsuz destekleyen tek server programi ..onun disinda wild gerçekten 3-4 gb'lik videoları bile takılmadan açabildi bende (pfl 7008 ve wrt54gc ile kullaniyorum 54 mbps yani 150 falan değil..) ama o da hiçbirsekilde altyazıları görmüyor
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    7008 serisinde son güncel yazılım ile hem fat32 hem de ntfs formatında usb diskler mevcut iki türdede denedim herhangi bir okuma ya da görme problemi oluşmadı. 3d mkv 1080p film çalıştırdım ileri geri sarmada işlem yapmıyor ama oynatma da sıkıntı çıkarmadı.
  • Teşekkürler dostum, serviio'yu kurdum çalışıyor.
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Universal Media Server'ı kurdum, ama Türkçe altyazılarda bazı karakterler farklı çıkıyor, onu nasıl ayarladın?
  • stm kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Samsung All share kullanıyorum ama bilgisayara herhangi bir dosya ekledigimizde all share üzerinden her defasında refresh yapmak gerekiyor.

    Refresh yapmama gerek bıraktırmayacak program önerirmisiniz.
  • Bir şey dikkatimi çekti. Bilgisayarımdaki avi uzantılı filmlere sağ tıklayınca "Burada yürüt" seçeneğiyle TV'de oynatabiliyorum, ama mkv formatı olanlarda bu seçenek çıkmıyor, bunun bir çözümü var mı acaba?
  • Arkadaşlar ben de DLNA ve Allshare özelliği olan wifi'lı Samsung Smart TV aldım (32 inch) Ağa bağladım. Ağdaki pc'me takılı usb diskte hem avi hem mkv her türden dosya var. Kimi zaman türkçe altyazı da kullanabiliyorum. Bu durumda hangi programı önerirsiniz? XBMC ya da plex hakkında bilginiz var mı? Yoksa bu topic'de bahsedilenlerden birini mi tavsiye edersiniz? Bir de samgung apps'de plex'in app'ini gördüm ama diğer bahsettiğiniz app'leri görmedim. Bunları Samsung'a kurmadan nasıl izleyebiliyorsunuz? Allshare ekranından mı? Ben o ekrandan Samsung Link (denilen illet) ile denediğimde folder görünümünde görmedim. Koca bir liste halinde yüzlerce videoyu gösterdi ve PC'ye inanılmaz kastı..
  • Arkadaşlar wild media server için ilaç nasıl yapılıyor bir ipm atabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rolanddes

    Arkadaşlar ben de DLNA ve Allshare özelliği olan wifi'lı Samsung Smart TV aldım (32 inch) Ağa bağladım. Ağdaki pc'me takılı usb diskte hem avi hem mkv her türden dosya var. Kimi zaman türkçe altyazı da kullanabiliyorum. Bu durumda hangi programı önerirsiniz? XBMC ya da plex hakkında bilginiz var mı? Yoksa bu topic'de bahsedilenlerden birini mi tavsiye edersiniz? Bir de samgung apps'de plex'in app'ini gördüm ama diğer bahsettiğiniz app'leri görmedim. Bunları Samsung'a kurmadan nasıl izleyebiliyorsunuz? Allshare ekranından mı? Ben o ekrandan Samsung Link (denilen illet) ile denediğimde folder görünümünde görmedim. Koca bir liste halinde yüzlerce videoyu gösterdi ve PC'ye inanılmaz kastı..

    ben de SAMSUNG LİNK denilen illetten kurtulmak istiyorum.
    tv samsung 40d6000, bilgisayar netbook sony VPCM12M1E

    bilgisayar ne kadar da netbook olsa ne kadar da kassa wifi üzerinden bağlandıkları için 25-35 gb lık mkv lerde bile sorunsuz izlemem lazım diye düşünüyorum.

    hangi programı önerirsiniz. sorunsuz ne ile açabilirim.
    şu ana kadar
    MEZZMO
    UNIVERSAL MEDIA SERVER
    SERVIIO yu tavsiye olarak not aldım ama.
    program önerisi olan var mı sorunsuz bağlantı için...

    saygılar.




  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    Hiç Link'la vs. ile ya da başka programlarla uğraşma hocam. Indir Plex'i sitesinden kur bilgisayarına. Sonra da Samsung Appstore'dan app'ini indir. Çatır çatır oynat herşeyi..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.