Şimdi Ara

DK Teknoloji- Elektronik Tamir Cihazları Online Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DK Teknoloji; Holdpeak Test ve Ölçü Aletleri, Jakemy El Aletlerinin Türkiye Distribütörü, Sunline Havya ve Lehimleme Ürünlerinin Marka Sahibidir.
    DK Teknoloji- Elektronik Tamir Cihazları Online Satışı

    2 Yıl Garantili Cihazlar

    Pensampermetre, multimetre, LCR metre, toprak meger, izolasyon meger, desibelmetre, takometre, mesafe ölçer, ışık ölçer, rüzgar ölçer, dijital osiloskop, ölçü aleti aksesuarları, dijital motor analizörü, kapasitemetre, sıcaklık ölçüm cihazı, infrared termometre, nem ölçer, termal kamera, temassız voltaj test cihazlarına 2 yıl garantili olarak sahip olabilirsiniz.

    Yedek Parça Garantisi

    Kalitesine göre sahip olmak istediğiniz lehimleme ürünlerinin yedek parça garantisinin sağlanması çok önemlidir. Bga istasyonu, havya istasyonu, kalem havya, sıcak hava tabancası, izolasyon bandı, lehimleme temizleme seti, vakum kalemi, sıcak hava üflemeli havya çeşitlerinden ihtiyacınıza en uygun olanına yedek parça garantisi ile alabilirsiniz.

    7/24 Teknik Destek

    Satın almış olduğunuz ürünlerin kullanımına ilişkin soru ve sorunlarınız için 0850 433 04 04 numaralı hattan ya da 0536 026 70 60 numaralı whatsapp hattı üzerinden destek alabilir, stok sorgulayabilirsiniz.

    DK Teknoloji Alışveriş Avantajları

    DK Teknoloji üzerinden satın aldığınız ürünlere 12 aya varan taksit seçenekleri ve 150 ₺ üzeri alışverişlerinizde bedava kargo avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.

    Sunline lehimleme ürünleri dışında, güç elektroniği kategorisinde güç kaynağı, invertör, SMPS adaptör ve büyüteç kategorisinde masa üstü mercek, el büyüteci, kafa büyüteci, ayaklı lup, akrobat mercek gibi detay gerektiren işlerinize yönelik ürünler de yer almaktadır.

    Son olarak distribütörlüğüne sahip olunan Jakemy El Aletleri kategorisinde takım çantaları, bit set, tamir seti, tornavida çeşitleri ve özel tasarım ürünleriyle tamir işlerinizde hız kazanacaksınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4senturk -- 14 Mart 2018; 16:27:33 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.