Şimdi Ara

Dizel Yakıt Sistemi ve Enjektör Demizleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2012 Peugeot Bipper 1.4 HDI Famliy 255.000kmde Aracım Hantallaşmaya Başladı 5.vitesle Rampa Çıkamaz Hale Geldi Soğuk Havalarda Gaza İnanılmaz Geç Cevap Veriyor Yakit ve Enjektör Temizleyici Onerirmisiniz Kullanmalımiyım Sizce.?



  • bulabilirseniz liqui-moly pro-line serisi tavsiye edebilirim, biraz pahalıdır diğerlerinden. ancak km olarak fazla km'de aracınız, yüksek km'lerde temizleyiciler pek önerilmiyor. siz bilirsiniz tabii.


    Dizel Yakıt Sistemi ve Enjektör Demizleyici



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 5 Ocak 2021; 18:4:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Teşekkür Ederim Öncelikle İyi Niyetinizden Dolayi Ben Amatörce Birşey Aldım Ama Pro Değil Şöyle Soyliyeyim Su Aldığım Eğer ki Birazcık Bana İyi Yönde Gelişme Kaydettirirse O Pro Olanı Alır Kullanırım 2.000 km'de Bir Kullanilmasinda Bir Sıkıntı Yokmus Zaten 2.000 km Sonrada Onu Denerim.
  • Dizel Yakıt Sistemi ve Enjektör Demizleyici
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1616

    Hocam Teşekkür Ederim Öncelikle İyi Niyetinizden Dolayi Ben Amatörce Birşey Aldım Ama Pro Değil Şöyle Soyliyeyim Su Aldığım Eğer ki Birazcık Bana İyi Yönde Gelişme Kaydettirirse O Pro Olanı Alır Kullanırım 2.000 km'de Bir Kullanilmasinda Bir Sıkıntı Yokmus Zaten 2.000 km Sonrada Onu Denerim.

    düşük kilometreden itibaren kullananlar için geçerli o 2000 kmde bir kullanma mevzusu.


    egr temizliği ve enjektör bakımı yaptırın bunlar yerine. 3 lira verecekken 300 lira vermek zorunda kalmayın.

  • Hocam bence hiç riske girmeyin bosch dizel enjektör pompa servislerinden birine gidin enjektörlerinizi söksünler tamir takımlarını uygulasınlar enjektörlerinizin nozzlelarını ultrasonik kimyasalla makinada temizlesinler püskürtme değerlerine baksınlar değişmesi gereken nozzle var belki ? Ayrıca enjektör söküldükten ve bakımları yapıldıktan sonra yeni kod atayacaklar 4 enjektörede ondan sonra bu almış olduğunuz sıvıları kullanmaya başlayın.

    Aracınız için söylüyorum maliyeti düşük çıkacaktır eminim. Bence bi bosch dizel servisinden yardım alın. Kmniz yüksek çünkü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.