Şimdi Ara

DİZEL araçlarda motor ömrü kaç KM'dir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
95.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    Ben de Motor Silk koymayı düşünüyorum 2007 model Kangoo ma ne dersiniz ???

    ben 130 bin km once lpgli aracıma koymustum harika sonuçlar elde ettim motorsilk ile. Su an yine yag yakmaya başladı yeni sipariş verdim bugun yada yarın gelir bekliyorum. Aracımı ya dip gaz ya da sıfır gaz kullanırım trafik yokken. Biraz yumusak kullansaydım 150 bin km motorda kalacak yazıyor gerçekten dogruymuş. Bir de yağ olarak shell'in temizleme özellikli yagını kullanıyorum belki o da motorsilk'i temizlemeye çalışmış olabilir. 130 bin km'dir yag yakmıyordu yeniden başladı. Size de mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.
  • arkadaşlar fantazilere gerek yok. Geçenlerde forumda 200 binde motoru biten ford transit vardı, 7-8 bin tl harcadım sıfırlattım dedi. Dizel araç kullananlar burda gerçek değerleri paylaşırlarsa iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dentex Dentex


    quote:

    Orjinalden alıntı: B o S c H

    Araba satın alacağım. Hyundai 1.5 CRDİ Accent Admira bir araba var. ABS klima hava yastığı(2 tane) sis lambası vs özellikleri var. Araba 2005 model ve kilometresi 96000 de. Bir kaç galerici dolaştım hyundainin 3 silindirli dizel arabaları 100 bin km den sonra ölüyor diyorlar. Bu ne kadar gerçek bir bilgidir.

    Bu konu hakkında acil yardım lütfen. Doğru mu bu söylenenler.


    Normal koşullarda,önerilen şekilde kullanıldığında 100 değil 300 gider.Fakat ikinci el alacağım diyorsunuz,iyi baktırmalısınız.Motor belli eder kendini zaten,bizde inşallah ikinci el bir dizel alacağız.Aynı korkuları biz de yaşıyoruz,önemli olan temizini bulmak.

    Bence taksicilere sorun onlar cok kullanıyorlar bu tarz araçları. Kaldı ki hyundai en çok garanti veren firma. Bizde 5 yıl, avrupada 7 yıl, amerikada aynı araçlar 10 yıl garantili. Ben kesinlikle bahsettiginiz km'lerde motor bitirebileceklerini sanmıyorum. Eger oyle olsa diger tum arabalar 50 binde motor bitirirler. Carbon clean işlemini mutlaka yaptırın ve bp'nin ultimate yakıtını kullanın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atnakol712

    arkadaşlar fantazilere gerek yok. Geçenlerde forumda 200 binde motoru biten ford transit vardı, 7-8 bin tl harcadım sıfırlattım dedi. Dizel araç kullananlar burda gerçek değerleri paylaşırlarsa iyi olur.

    Bizimde transitimiz var 262 bin kmde ve hala ilk günkü gibi çalışıyor. Motoru bitirmek isteyen 50 binde de bitirir. Aracın bakımlarını aksatmazsan 500 bin km rahat gider zaten
  • bir başka forumda daha vermiştim buda bizim doblo 2004 ün km si

    şu anda 304000 km de sorunsuz devam ediyor. yağı ve gerekli bakımları eksiksiz yapılıyor

     DİZEL araçlarda motor ömrü kaç KM'dir
  • 1.9TDİ larda 700.000km rahat rahat görülüyor. Dizel araçlar daha uzun ömürlüdür ve aynı zamanda dizel araçların uzun ömürlü olması için zorlamak lazım arada bir kurum atmalı araç.. HORT...
  • Arac bakiminin eksiksiz olarak yapilmasi,motor omrunu her zaman uzatir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.