Şimdi Ara

Diyetisyen Behçet Süleymanoğlu'ndan 2022 diyet menüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ünlülerin diyetisyeni olarak bilinen Uzman Doktor Behçet Süleymanoğlu, hızlı kilo verme ve zayıflama konusunda dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.


    Uzman Diyetisyen Behçet Süleymanoğlu: Yağlı yemeklerden uzak durun!


    Uzman Diyetisyen Behçet Süleymanoğlu “Metobolizmayı hızlandırmak ve hızlı, sağlıklı kilo vermek için sağlıklı bir şekilde besin tüketilmesi" gerek dedi. Kendinizi aç bırakmadan sabah kahvaltısının en iyi şekilde yapılması gerektiğini belirten diyetisyen Süleymanoğlu, ara öğünleri de meyve yiyerek ihmal edilmemesini söyledi. Her öğünde mutlaka gerekli protein ve vitaminin alınması gerektiğini vurgulayan Behçet Süleymanoğlu, yağlı yemeklerden kaçınılması gerektiğini iletti.


    Diyetisyen Behçet Süleymanoğlu'ndan 2022 diyet menüsü

    Behçet Süleymanoğlu


    Doktor Süleymanoğlu: Her öğünde protein ve vitamin alın


    Yemek yediğiniz esnada yemeğin ağızda iyi çiğnenmesi gerektiğini ve gün içerisinde en az 7000 adım yürünmesi gerektiğini söyleyen uzman doktor Behçet Süleymanoğlu, "gün içinde mutlaka 15 dakika egzersiz yapılması ve suyun da yeterli oranda tüketilmesi gerekiyor. Su tüketimi, vücuttaki sıvı kaybının önüne geçeceğini ve yürüyüş esnasında atılan terin alınan sıvı ile yerine tekrar gelmesi gerekmekte" dedi.


    Uzman Diyetisyen Behçet Süleymanoğlu kimdir?


    1989 doğumlu, Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü mezunu olan Behçet Süleymanoğlu, İstanbul, Sarıyer doğumludur. Behçet Süleymanoğlu son dakika olarak Maslak'ta Behçet Süleymanoğlu Kliniği kurmuş olup, bünyesinde 25 kişi çalışmaktadır. Uzun yıllar Almanya, Bulgaristan ve İtalya'da eğitim hayatına devam eden Süleymanoğlu, Türkiye genelinde bir çok ünlü isme zayıflama konusunda danışmanlık vermektedir. 4 adet yabancı dil bilen Behçet Süleymanoğlu, evli olup 2 çocuk babasıdır.


    Diyetisyen Behçet Süleymanoğlu'ndan 2022 diyet menüsü

    Fotoğraftaki kişi: Behçet Süleymanoğlu








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.