Şimdi Ara

Disvovery Elite Guncelleme Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İndireniniz var mi ?
     Disvovery Elite Guncelleme Geldi Disvovery Elite Guncelleme Geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • http://forum.donanimhaber.com/m_97949755/tm.htm

    quote:

    Orijinalden alıntı: crazyknight

    Çift dokunarak uyanma gecikmesine takılmayın güncellemeyi yapın derim, Wi-Fi güçlenmiş. Evdeki bağlantıda bir sorun yaşamıyordum ama 2 ev ötedeki komşunun modemini görebiliyor şu an. Okulda modem biraz uzak kalıyordu bazı dersliklere ve tek çubuk çekiyordu ama tatilden dolayı test edebilme şansım olmadı. Pil kullanımında acayip olumlu gelişme var telefon boştayken %30~50 arası batarya kullanımında başarım var eski haline kıyasla. Normalde %99'a 20 dkda iniyordu bugün baktım 45 dkda indi telefon boştayken.

    Bana göre şu an telefondaki en büyük sorun çift dokunuşta geç tepki vermesi, kameranın flaşlı çekimlerde flaşsız odak yapması, ön kamerada resmi ters veya düz gösterme/kaydetme seçeneğinin bulunmaması. Bir de dikkatimi çekti geçiş efektlerini değiştirebiliyorduk ama şu an tek bir efekt var ve menü geçişleri daha stabil olmuş ancak halen kusursuz denemez.




  • Guncellemeden sonra telefonu uykuya alınca bildirim Işığı yanıp sönüyor herhangi yeni bir seyde yuklemedim,yeniden başlatınca da geçmedi yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.