Şimdi Ara

Disney+'ın yeni yapımları Aktris, Secret Invasion ve Great Expectations'tan fragman paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Disney+'ın yeni yapımları Aktris, Secret Invasion ve Great Expectations'tan fragman paylaşıldı
    Hem ülkemizde hem de dünyada popüler olan video akış platformu Disney+, yeni dizi ve filmlerinden fragman ve özel içerik videoları yayınlandı. İşte Aktris, Secret Invasion ve Great Expectations'tan merak uyandıran yeni görüntüler.



    Secret Invasion, 21 Haziran'da Disney+'ta



    Marvel Studios'un yeni dizisi Secret Invasion, Disney+ Youtube sayfasında ''Bu ay içinde istila her yerde olacak'' notuyla yayınlandı. Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman, Kingsley Ben-Adir gibi isimlerin yer aldığı yapımda, ayrıca Nick Fury rolündeki Samuel L. Jackson ve Skrull Talos rolündeki Ben Mendelsohn bulunacak. 



    Ayrıca Bkz.Avatar: The Way of Water filminin Disney Plus'a ekleneceği tarih açıklandı



    Bilmeyenler için Secret Invasion, Marvel çizgi romanlarında fazlasıyla önemli bir hikaye. Niketim daha önce Captain Marvel filminde de gördüğümüz Skrull ırkının şekil değiştirerek dünyayı istila etmesini konu alıyor. Merakla beklenen yapım, 21 Haziran'da Disney+'ta yayına girecek. İşte yeni fragman.





    Great Expectations



    Başrollerini Olivia Colman, Owen McDonnel ve Fionn Whitehead'in paylaştığı orijinal dizi ‘Great Expectations’ 28 Haziran'da Disney+'ta yayına girecek. Great Expectations dizisi, köyünde acılı bir çocukluk geçiren Pip'in esrarengiz bir mirasa konması sonucu başından geçen macerayı konu alıyor. İşte yeni fragman.



    https://youtu.be/HnDmZ1ea5ZQ



    Yerli dizi Aktris



    Disney+'ın yeni yerli dizisi Aktris, bu ayın başında Disney+ kullanıcıları ile buluştu. Suç, gerilim ve mizah öğelerini bir arada barındıran yerli yapımda, Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin, Şebnem Hassanisoughi ve İpek Çiçek dahil olmak üzere birçok isim yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Soner Caner oturuyor. İşte eğlenceli bir videoyla izleyicilerin karşısına çıkan Aktris'ten özel içerik fragmanı.





    Disney Plus ülkemizde aylık 64,99 TL, 12 aylık paketi ise 649,90 TL'den sunuluyor. Disney+'a buradaki bağlantıyı ziyaret ederek üye olabilirsiniz.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.