Şimdi Ara

Disk kayboldu, bilgisayar yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Yaklaşık bir aydır bir sorun bar bilgisayarımda ancak finaller olduğu için üstüne düşemememiştim. Bilgisayarım sürekli ama istinasız ciddi anlamda 15-20 dakikada açılıyor ve kapanıyor. Bir programla baktığımda hdd sürücümde çok hata olduğunu gördüm ama ssd de sıkıntı yok ve ssd benim c sürücüm. Bu sorundan iki üç ay önce hdd sürücüm yani yerel disk d kaybolmuştu geri getirmiştim. Ama şimdi disk yönetimine girince iki disk de gözükmüyor. Bilgisayarıma girince yerel disk c gözüküyor ama d gözükmüyor. Sürekli takılıyor işlem yapamıyorum. Bilgisayarı dört beş kere resetlemeye çalıştım ama herşey ayarlanıp tam restart attığında bilgisayarın kapanma ile açılma anındaki o siyah ama biraz aydınlık olduğu zaman bilgisayar duruyor. 6 saat beklediğimi bilirim. Sizce ne yapabilirim. İlginiz için teşekkür ederim. İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hdd’niz ömrünü tamamlamak üzere yeni bir hdd ya da ssd alıp takın, mavi ekran hatası alıyor musunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam hdd galiba sıkıntı ama ben laptopu açıp içindeki ss ve hdd yi takıp çıkardım şimdi asus yazısı gelip siyah ekran verp kapanıyor. Sanırım bir bilgisayarcıya gidicem ama güvenemiyorum. İşe yaramaz parça bile olsa vermek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece SSD takılıyken test edin hocam, sıkıntı var mı?
  • Hocam şuan direkt açılmıyor bilmiyorum vallahi, acaba takıp çıkartırken mi bi hata yaptm üstünde siyah bi kap vardı hdd min onu söktüm poşet gibi bişeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.