Şimdi Ara

Disk Boyutlandırmasından sonra Onekey Recovery Sorunu[COZULDU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Arkadaşlar Lenovo Z500 kullanıyorum, daha önce bilgisayarımda D diskimin boyutunu büyütmek adına bir program yardımıyla C den boş alan transfer etmiştim. Bildiğiniz klasik partition işlemi.. Fakat şimdi Onekey Recoveryi kullanamıyorum manuel olarak pc uzerindeki tuslada calıstırsam direk programıda çalıştırsam aynı hata geliyor onekey recovery partition has damaged. Disklere baktıgım zaman OEM şeklinde 20 gb lık bir hafızam var ve duruyor. İnternette araştırma yaptım genellikle yabancı forumlarda bir çözüm elde edemedim cihazı fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum.Öneri ve yardımlarınız için tesekkur ederım sımdıden


    Edit. Arkadaşlar problemi kısmen çözdüm. OneKey Recovery'i hiçbir şekilde tekrar çalıştıramadım fakat bilgisayarımı satın aldığımda içinde ön yükleme ile gelen windows 8'imi tekrar almayı başardım. İnternette biosa gömülü olan windows keyini nasıl bulacağımızı arkadaşlar çok guzel anlatmışlar.Alttaki linklerden çözümü nerden bulduğuma bakabilirsiniz sorusu olan ozelden sorabilir.

    BIOSa gömülü olan Windows keyini öğrenme:http://www.hasangok.com.tr/334/biosa-gomulu-windows-8-urun-anahtari.html

    Keyi bulduktan sonra biyere not edin.Fakat istediğiniz windowsu kurup ustunde keyi kullanamıyorsunuz sadece altta verdiğim linkteki windowsu kurmanız gerekiyor. Başka türlü sizin keyinizi perakende key diye hata verip kabul etmiyor Windows 8.1 Core Single Language kurmanız gerekiyor. Windows keyi windows 8 e ait olanlar merak etmesin bu surumu kurdugunuzda windows 8.1 dede keyiniz kabul ediliyor benım bizzat boyle idi sorunu bu sekilde cozdum kodumu kabul etti.

    Forum konusu:https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-1-core-single-language-x64-%C4%B0ndirme-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1.57484/#post-352981

    Windows 8.1 Core Single Language:https://mega.co.nz/#!WY422Baa!8HQb1mVajBQEiZiF9E0TEYJYpCTpWNize-ksfuslt5M


    Dediğim gibi arkadaşlar eğer elinizde BIOSa gömülü key varsa bunu yukarda verdiğim linkten öğrenebilir , 2.verdiğim linkten indirdiğiniz Windows ilede keyinizi kullanıp ürününüzü orjinal kullanmaya devam edebilirsiniz.Biliyorsunuz windows 10 un yukseltme verdiği surumler bunlar bu aralar cok degerlı :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakif -- 2 Haziran 2015; 19:04:15 >







  • Şuan elim kolum baglı bılen bırılerının cevap yazmasını beklıyorum yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
  • D de recovery dosyaları var. d yi değiştirdiğinden dolayı hata veriyor olmalı
  • Sorunu zorda olsa çözdüm o recoverylere geri dönülmüyor fakat orjinal windows keyime geri dönebildim. çözüm için konu oluşturup linkini buraya editleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.