Şimdi Ara

Disk Birleştirme & DeepFreeze sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Arkadaşlar....

    Yaklaşık 1 saat Önce Dükkandaki Bilgisayarımda 3 Tane Birim Var C: / D: / E: gibi 3 Birim vardı

    D: Biriminde PersoneL 'Adlı Kendimize Ait Klasörümüz vardı şu 2.3 gündür bu dosyaya direk giremiyordum kasma yapıyordu üzerine girdiğimde ama D: deki diğer dosyalara girebiliyordum 1 saat öncede Disk Birleştirme yaptım ondan öncede Temp ve Perfect Doslarının icinndeki gereksizleri sildim. ve ad-aware ile bi tarama yaptırmıştım.

    Disk Birleştirme bittikten 10dk sonra DeepFreeze 'den bi uyarı geldi tam ne yazdıgını hatırlamıom (İngilizce oldugu icin) 10 Saniye sonra sistem yeniden baslıcak gibisinden evet hayır gibi komutlar vardı hicbişiye basmadım tak yeniden basladı bilg. neyse tam acılıo görüntü masa üstü fln qeliyo aniden tak reset bi türlü yapamadım bios'u sıfırladım olmadı Xp cd'si takıp onarma yapmaya calıştım Boot' görmüyor Güvenli modda actım tarama yaptırdım Nod32 ile gene olmadı Güvenli Modda D: Sürücüsüne girdiğimde tak yeniden baslıyo pc :S


    Yardımcı OLabilcek Arkadaş varmı acaba ?

    Şimdiden Tşkler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapAlemi -- 30 Mayıs 2007; 15:36:28 >







  • son günlerde kaybetmek istemeyeceğin bir takım dosyalar yüklemediysen, güvenli mod da sistem geri yükleme yap...
  • Onuda Tam Deniyordumki Gecen Pazar Gününe Alıyor Şimdi haftanın 2 günü dükkanda yokum veresiye kaydı falan var onun icin Geri Yükleme Yapmadım Onun hArici yapabileceğim bişi varmı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RapAlemi

    Onuda Tam Deniyordumki Gecen Pazar Gününe Alıyor Şimdi haftanın 2 günü dükkanda yokum veresiye kaydı falan var onun icin Geri Yükleme Yapmadım Onun hArici yapabileceğim bişi varmı ?


    o zaman diğer bir çözüm yolu : harddiski çıkarıp başka bir bilgisayara takın. dosyalarınıza ulaşabilirseniz yedekleyin ve harddiski biçimlendirin. sonra tekrar xp kurun ve yedeklediğiniz dosyaları tekrar içine atın.
    biraz meşakkatli olacak ama aklıma başka bir yol gelmiyor şu an...
  • Bu Yolu Denemem Bana En az 3 saate patlar (hadi ordan demeyin patlar yani ) sadece dosyalarımı Tüm Dosyaları yedekleme işlemi baya baya bi sürer 450 GB Hdd var ve bunun 300 GB 'ı gerekli dosyalar... neyse iş patrona kaldı Ghost'u geri alabilirsek ancak Ghost'u geri alırıs neyse saqol qenede yardımcı olmaya calıştıgın icin TriaThlon tşkler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RapAlemi

    Bu Yolu Denemem Bana En az 3 saate patlar (hadi ordan demeyin patlar yani ) sadece dosyalarımı Tüm Dosyaları yedekleme işlemi baya baya bi sürer 450 GB Hdd var ve bunun 300 GB 'ı gerekli dosyalar... neyse iş patrona kaldı Ghost'u geri alabilirsek ancak Ghost'u geri alırıs neyse saqol qenede yardımcı olmaya calıştıgın icin TriaThlon tşkler.


    rica ederim... umarım en kısa sürede halledersin... belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir...




  • Bakalım artık da bu DeepFreeze 'nin uyarısını anlamadım 10 saniye snra system restart gibisinden bişi yazdıktan sonra tak gitti ne iş anlamadım gitti :S bilg.da önemli şeyler olmasa alcam servis masasına bakcam tam teşekküllü ama nolur nolmaz diyom işte.
    En azından Boot görse bi onarım yapmaya calısırım o da olmuyo :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.