Şimdi Ara

Disk %100 sorunu lütfen yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önceliklen merhaba elimde asus x555 serisi laptop var ve disk %100 çalışıyor iki kere garantiye gönderdim değişim isteyerek ikisindede harddiski değiştirip geri gönderdiler ve değişim talebimi ret ettiler bu 3. harddisk olmasına rağmen sorun devam ediyor masaüstünde bile disk %100 çalışıyor sorun ne olabilir değişim alabilmem mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ..



  • Tahminimce diskin biraz parçalanmış. Disk birleştiriciyi deneyebilirsin. Aynı sorun bu gün bana da oldu disk birleştiricisiyle çözdüm ancak biraz zaman alıyor tamamlanması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaanK0

    Tahminimce diskin biraz parçalanmış. Disk birleştiriciyi deneyebilirsin. Aynı sorun bu gün bana da oldu disk birleştiricisiyle çözdüm ancak biraz zaman alıyor tamamlanması.

    İyi okuyun harddisk 3 defa değişmiş.!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaanK0 K kullanıcısına yanıt
    2 defa gitti ama grantiye hard disk değiştiği halde hala sorun var değişimde talep ediyorum ama ısrarla değiştirip geri gönderiyorlar ilginç olansa bu laptopumu da değişim ile almıştım lenovo vardı onda da problem wardı bunu aldım çare olmadı başka bir çözüm yolu var mı ne yapabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.