Şimdi Ara

Discovery Load SIM Contacts sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, Discovery 16GB Kitkat 4.4.2 güncellemesi geldi ve yukledım, yukleme bitti telefon acıldı bildirim cubugunda Load SIM Contacts yazısı devamlı gözükmekte. ßir türlü kaybolmuyor bu kitkattan onceki sürümde hıcbır problem yoktu. Sizce bu sorun neden cıkıyor?

    Sorunu çözmek icin ise ayarlar da Cift sım ayarında sim kartı Deaktif edip tekrar aktifleştirince sorun kalkıyor ben boyle ıstemıyorum. Her kapatıp acmamda bu yazı bıldırım cubugunda karsıma cıkmasın ıstıyorum yardımcı olabilecek olan varmıdır.?

    Hazır konu acmısken birsey daha demek ıstıyorum Kitkat 4.4.2 Root yapmak ıcın ne yapmam gerekıyor bilgi lütfen.. Araştırdım ama kıtkat root yok.

    Simdiden bilgi paylasımı yapacak arkadaslara tesekkur ederim Kolay gelsin..



  • merhaba Load SIM Contacts SİMe kişi ekleyin demek sim karta birtane numara eklerseniz sorun ortadan kalkıyor. kolay gelsin.
  • ben çift sim kullanıyorum ve her iki karta da numara eklediğim halde bu uyarıdan kurtulabilmiş değilim, çözüm bu değil herhalde başka bir yolu var mıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terbay

    ben çift sim kullanıyorum ve her iki karta da numara eklediğim halde bu uyarıdan kurtulabilmiş değilim, çözüm bu değil herhalde başka bir yolu var mıdır.

    Aynen usta sorun ortadan kalkmıyor. telefonu Kitkattan tekrar jean a yukledim. Bu defa da batarya cok az gitmeye basladı bende telefonu sattım kurtuldum.

    Çözümü kitkattan jean a tekrar geçerek buldum baska turlü bulamadım :)

    Jean bana göre kıtkat dan daha iyi.
  • Sorun bende de var. Kitkat hoşuma gidiyor jelly bean geri dönmek istemiyorum. Bir çözüm yolu yok mudur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende gmd kullanıyorum. ikinci el aldığım için kitkat yüklemiş önceki kullanıcı ben de aynı sorun vardı kişi yükleme diye en üst kısımda çıkıyordu. Rehber full olmasına rağmen. Bir de kitkat'tan mıdır bilmem çok fazla bataryayı tüketiyordu. Ben artık fabrika ayarlarına döndürdüm. Belki j.bean olur diye olmadı malesef ama en azından bahsettiğim iki sorundan da kurtuldum. Batarya 1 günü geciyor artık.

    Not: J.bean ile kitkat arasında nasıl bir fark var bilmiyorum. Bilen varsa PM atabilir mi? birde sorunsuzca j.bean geçiş varsa geçebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.