Şimdi Ara

Discovery-BluTV ortaklığında BluTV'ye gelmesi muhtemel içerikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler iyi bu kadar içeriği izleyecek vaktiniz oluyor . İçeriklere baktım öylesine çok cazip birşey yok . Olursa Amazon olur .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girişim Sermayesi Fonu Twozero Ventures da BluTV hissedarları arasına katıldı

  • Bitane akıllı yokmu bütün bu platformları tek çatı altında sunacak. Bi uygulama yapıp hepsini tek indexte toplayacak. Uygulamayıda 20 liradan satsa zengin olur gider
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

    Bitane akıllı yokmu bütün bu platformları tek çatı altında sunacak. Bi uygulama yapıp hepsini tek indexte toplayacak. Uygulamayıda 20 liradan satsa zengin olur gider

    platformlar kendi aralarında anlaşamıyor. apple tv+ bunu önermişti zamanında ama hbo, netflix ve disney+ kabul etmemişti. herkes kendi yemek istiyor payı.

  • Yerli içerikler daha fazla ilgimi çekiyor aslında. Bu bakımdan blutv yi bir müddet kullandım. Bir kaç gün öncesine de kral şakir mikrop avcıları animasyonu nedeniyle exxen aldım. Arada bir de gain in kısa belgesellerini izliyorum, keyifli vakit geçirtiyor ücretsiz olmasına rağmen. Discovery nin blutv ye ortak olması iyi de, beni asıl heyecanlandıran yerli içeriklerin zenginleşme ihtimali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Abonelik ücreti yine alıcaklar. Amaç tek tek oraya buraya girmemek. Tek uygulamada içerikleri toplamak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

    Abonelik ücreti yine alıcaklar. Amaç tek tek oraya buraya girmemek. Tek uygulamada içerikleri toplamak

    apple tv+ bunu önerdi zaten. kabul edilmedi işte.

  • haberdeki içeriklerin çoğu ve kanallar zaten tivibu gibi platformlarda var ayrıca abd'de de "white trash" denilen kesime hitap eden programlar yapılıyor zaten bunlardan görülen formatların hepsi bizde de gündüz kuşağında var, belgeselleri güzel discovery id ve a&e kanalındaki acil servis programlarını izlemek iyi oluyor, doksanlarda polis imdat diye program vardı o tarz programları var.


    ben artık bıktım eğer legal bir şekilde bir şeyler izlemek isterseniz ciddi paralar ödemeniz gerekiyor, üstüne lisans sorunu var netflix için sezon beklerken son sezon blutv'de yayınlanıyor o yüzden eski usüle devam.

  • ultra sonic U kullanıcısına yanıt

    Çok sevindim ya. Umarım amazon prime gibi ucuz olur. Netflixte 4k izlemek için 42 tl veriyoruz saçmalık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberden sonra blu tv üyelik ücretleri düşmez aksine artar. Elimde birkaç kupon var ilgilenenler özelden yazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biftek yemek istiyorum param tavuğa yetiyor çalıp biftek yiyeceğim desem ne dersin ? Paran yoksa izlemezsin ama korsanı övme. Paralı içerikleri izlemek zorunda değilsin. Aylık 70-80 liraya 3-4 dijital üyeliğin olur buna da gücün yetmiyorsa modemin fişini çek. Adamlar milyonlarca lira harcıyor sana 15-20 liraya hizmet getiriyor onu bile yasa dışı yoldan elde etmek peşindesin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir babaya yiğit yokmu şunları bundle'layıp bize sunsun. Abi bu nedirya bissürü içerik platformu var. Westworld'e başlamak istiyorum HBO'da yada yerel bir stream servisinde. Başka birşeye başlıycam o da başka bir serviste elimde Netflix, Prime var. Prime dizileri netflix'e göre çok iyi ama çok içerik yok. Netflix'te çok içerik var ama iyi içerik az. Ben konuyu şöylece kendimde bitiriyorum arkadaşlar. Bunları izliycek ne kadar vaktimiz var. Benim günde max 2 saat oda netflix ve prime yetiyor. Çok istersem'de artık açarım DiziPub gibi yerlerden izlerim. Yoksa hepsinin parasını ödeyeyim desen aylık 200 liradan fazla para gider.

  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

    sorun para değil, bir diziyi beğendin izliyorsun son sezonuna geldin bir bakıyorsun aradan 1 yıl geçmiş ama son sezon halen yok, ne yapacaksın mecbur illegal izleyeceksin, prime videoda diziye başladım aniden kalktı lisans sıkıntısı olmuş haber bile vermediler.


    Yerli yapımlar zaten çakallık peşinde reklam yapıp yıllık üyelik ücretini indirip üye topluyorlar sonra biz anlaşamadık diye diziyi bitiriyorlar sırf bu dizi için yıllık üye olanlar ortada kalıyor.


    Bu sene premier lig ve formula 1 bizde diye reklam yapan firmadan kutu alıyorsun anlaşmaları fesh oluyor ücret iadesi yapılmıyor üstüne fesih bedeli alınıyor gelip bana burada böylelerini savunma.


    Hak edene zaten parasını verip izliyoruz ayda 50tl iptv ve platform giderim var ama buna rağmen lisans diye platform platform gezmenin anlamı yok sansürden bahsetmiyorum bile.

    Hbo dizileri zaten ülkede yok o da ayrı konu onların lisansını saran holding alıyor bein vs satmaya çalışıyor elinde kalınca ucuza vermiyor netflix ve amazonun sistemi aracı olmadan yayınlamak olduğu için onlar da almıyor bu yüzden izleyici mecbur illegal izliyor.

    Kısacası insanlar korsana maddiyat yüzünden yönelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evvelki sene behzat için almıştım blu tv üyeliğini. ama 9 bölüm yayınlandı bitti. ama hoşuma gittiği için devam ettiriyorum üyeliği.

  • Yaa cidden bu kadar zamanınız varmı arkadaşlar bunları izlemek için.

  • gun kullanıcısına yanıt
    BBC Earth Tivibu'da da mevcut!
  • Tivibu son zamanlarda kendini unutturdu uygulama, tv Uygulaması filan çıkarmıyorlar değil mi ?
  • gun kullanıcısına yanıt
    Mobilde Tivibu Go var. Ama Android TV uygulaması da gelecekmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abehayraannn

    Şimdi benim aklıma takildi; Tivibu üyeliğim var ve tivibuda discovery kanalları yer alıyor dmax National history vs . Discovery Bluetv ortaklığı sonucunda bu kanallar tivibudan kaldırılacak mı şimdi yani

    Hayır. Bu kanallar artık BluTv'de de yayınlanacak. BluTv'nin Tivibu'dan bi artısı da, Discovery'nin çoğu içeriğinin de BluTv'ye gelecek olması..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gravaze

    Canlı kanallara discovery kanalları gelirse ortalık yıkılır.

    Gelecek zaten.. Ama şimdilik sadece TLC ve DMax kanalları mevcut! Yakında Discovery'nin bünyesindeki diğer kanallar da eklenecek.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.