Şimdi Ara

Discount premium alıpta mağdur olduğunuzu mu düşüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar


    Ben bir disc pre sahibiyim,eğer sizde disc pre almışsanız eminim memnun değilsinizdir bu üründen,yanlış tanıtılan(coin kazanmanın vaad edildiği ama aslında hiç alakası olmayan bir premium) ve vasıfları çok az olan bir premium.Sonuç olarak başlatmış olduğumuz protesto ve kampanyaya elinizden geldiği kadar katılmanızı gmlerle ve modlarla işbirliği içinde şikayetlerinizi iletmenizi rica ediyorum.Aşağıdaki linke yorum yaparak konuyu canlı tutabilir,gm ve modlara ozel msj atarak şikayetleri bizzat kol teame iletmelerini sağlayabilirsiniz.

    http://forums.gamersfirst.com/index.php?s=9a3e27d7b5a00031f71e65c89bb6b8cd&showtopic=68783

    Her zaman verdiğimiz paranın karşılığını alma hakkına sahip tüketiciler olarak,sizden de bu bilinci bekliyor ve mümkün olduğu kadar özverili olup bu konuda birçok kişiye ulaşmanızı rica ediyorum.Ürünlerinin verdiğimiz protesto ve şikayetler ile yeterli düzeyde olmadığını bildirmeliyiz!

    Forumda da bu konuyu güncel tutalım lütfen.

    Saygılarımla.İyi oyunlar (Kronos Joehenry nicki ile bana ulaşabilir,bu konuda konuşabiliriz)







  • evet droplar arttırılır inş şikayetimi ilettim gm lere ilgileniyorlarmış
  • NOT: Neden mi yetersiz discount premium ? Günde drop aldiğiniz itemlerin değeri maksimum 30 milyon oluyor (kutu fragment vs de olsa,gunde 1 defa dusuyor veya max 2 ve butun gunde o kazma ile canınızı sıkıan geçmek bilmeyen saatler de yanınıza kar kalıyor!!!),o kazma ile extra bir drop veya extra drop rate alinmiyor sadece,kasa hızlı doluyor ve dolması da cogu zaman drop rate'den dolayı bir anlam ifade etmiyor.
  • Bence gold her türlü karlı zaten. Ben günde ticaret ile zaten premiumsuz 2gb kadar kasıyorum. ( ki upgrade olmadan ) Dc pre ile de bundan daha fazla kazanacağımı düşünmüyorum. Gold alınca en azından cash ve extra 1 trina geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.