Şimdi Ara

Diş hekimliği mi ? başka bir bölüm mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22 yaşındayım Boğaziçi Üni. Kimya mühendisliği öğrencisiyim. Yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Bölümümü isteyerek secmediğim gibi yatay geçiş yapacağım bölümü de isteyerek seçeceğimi düşünmüyorum çünkü istediğim herhangi bir bölüm, meslek yok. Bir süredir diş hekimliği düşünüyorum severek yapar mıyım bilmiyorum, el becerisi içeren bir bölüm olduğundan sürekli ders çalışıp problem çözüp kafa yormaktan daha eğlenceli ve daha az sıkıcı olacağını düşünüyorum. Fakat şu an istediğim herhangi bir bölüm olmadığından ( severek yapacağım bir meslek ya vardır ya yoktur ama 4 senedir bulamadıysam daha da bulamam varsa dahi) 1. numaralı kriterim para. Para için okuyacaksan okuma diyebilirsiniz ama ben ne okursam okuyayım şu an para için okuyacağım tabi bundan sonra seçtiğim yerde iyi olmam ve bölümümü sevmeye çalışmam gerek. Nefret ederek okunmadığını gözlerimle gördüm. Sonuç olarak hiç bir bölümü göz önünde bulundurursanız sizce hangi bölüme geçmeliyim ? benim durumumda olup da okuduğu yerde mutlu olanlar var mı ? aynı şekilde diş hekimliğini tavsiye edecek olan bölümün öğrencisi var mı ?







  • Ben de İTÜ Kimya Mühendisliğini bırakarak, Diş Hekimliğine geçtim. Pişman değilim. Çok geç bir mesaj oldu fakat senden haber almak isterim yeşillendirirsin özel mesaj kutumu sevgili kader ortağım, Boun-Che'li hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ribas0

    Ben de İTÜ Kimya Mühendisliğini bırakarak, Diş Hekimliğine geçtim. Pişman değilim. Çok geç bir mesaj oldu fakat senden haber almak isterim yeşillendirirsin özel mesaj kutumu sevgili kader ortağım, Boun-Che'li hocam.
    Kaçıncı sınıfsın hocam bir de neden memnunsun yani biyolojiye falan ilgin var mıydı ? Benim kafam biraz karışık yurt dışına çıkma imkanı çok düşük olduğundan diş hekimlğinden korkuyorum açıkçası ama cumaya kadar da karar vermem lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.