Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Off ne kadar bos bir muhabbet. Neden mesleklere b*k atmaya calistiginiza anlam veremiyorum. Saglik bolumleri icin hep soyle yanlis bir yanilgi var; tıp kazanamayan dişe, diş kazanamayan eczaciliga, eczacilik kazanamayan fizyoterapiye o da olmadi hemsirelik... Demek ki siz ya da sizin cevrenizdeki insanlar yeterince idealist degilmis. Bir insan basindan beri DiŞ HEKİMLİĞİNİ hedeflemis olabilir. Veteriner de tıp doktoru da dişçi de hekimdir. Hekimligin terim anlamina bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. Meslekler arasinda kiyaslama yapmanin bir anlami yok. Su daha onemli bu daha gerekli demenin de luzumu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctor of dental medicine and doctor of dental surgery (ddm & dds)

    ilgi çekmek isteyen, ailesiyle ilgili küfür fantezilerini duyduğunda haz duyan bir ergen beyanıdır. takmadan engelleyiniz, istediğini vermeyiniz hocamlar.

    öyle bir jenerasyon oluştu ki tek amaçları ve gayesi hayatta bu merak etmeyin bizden bulmazsınız ama bu hayatta sizi allaha kavuşturacak adamlar da var umarım onlardan biriyle denk gelir onlarla da aynı tonda inatlaşırsınız.

    bu elemanların tek derdi sağlam bir dayak yememiş olmaması o cesareti yazdıklarından da hissedebiliyorsunuz tek problem burnunun düzleşmemiş olması. ah keşke..
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Agzina yuregine sağlık kardesim ribas seni yarragini yalasinlar bu dal yaraklar muhakeme gucleri olmadigi icin bunu anlayacaklarini düsünmüyorum seni tebrik ederim senin gibi hekim adaylarimiza can kurban .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Procerus6061 -- 1 Eylül 2019; 20:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.