Şimdi Ara

Dil-Edebiyattan Dış Ticaret'e Atılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Geçen sene Hacettepe Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümüne girdim, bölüme girme amacım ise ileride dış ticaret ile ilgili alanda uğraşmaktı.Asıl okumam gereken bölüm Uluslararası Ticaret ve Finans ama dil öğrencisi olduğum için eşit ağırlık alanından sınava girmedim, giremedim.

    Hacettepe'de fikrim bölümü okumak ve 1. sınıfta iken yan dal ile Uluslararası İlişkiler alıp istediğim yöne daha fazla kayabilmekti.Bunu Türk-Alman Dış Ticaret Vakfı'nda kurslara giderek pekiştirmek istiyordum.

    Ama şuan aklımda İstanbul Üniversitesi'ne geçip İstanbul'da staj peşinde koşturmak var.Aynı şekilde dış ticaret vakıflarından kurs almak ve açıköğretimden Dış Ticaret Önlisans okumak.Bunların hepsinin bir arada yürütülmesinin özellikle en sosyal olduğum dönemlerde ne kadar zor olduğunun farkındayım.

    Size danışmak istediğim şey şu, İstanbul Üniversitesi'nde yan dal ile Uluslararası İlişkiler alamıyorum.Yan dal sektörde öncelikli midir bunun için İstanbul'dan vazgeçilip Hacettepe'de kalınması gerekir mi? Ve genel anlamda iki okul arasında hangisini seçmeliyim sizce?

    İyi forumlar.







  • merhaba, hayatınız ne yönde ilerledi? dış ticarete atılabildiniz mi?


    ben çince okuyorum, AÖF dış ticaret okumak istiyorum fakat araştırmalarım hala devam ediyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.