Şimdi Ara

Dikkat..!! Samsung REZALETİ mutlaka okuyun ki MAĞDUR OLMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
7
Favori
10.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.. LÜTFEN SIKILMADAN SONUNA KADAR OKUYUNUZ Kİ MAĞDUR OLMAYINIZ. SAMSUNG UN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜNÜZ.

    burada anlatacaklarım biraz uzun ama SAMSUNG kullanıcıları için çok önemli bir bilgidir MAĞDUR olmamak adına MUTLAKA okuyunuz ve yorumlarınızı fikirlerinizi belirtiniz.

    Burada anlatacağım herşeyi kanıtlayacağım belgeleriyle sunacağım

    12.10.2013 tarihinde Bursa Vatan bilgisayardan samsung S3 mini cep telefonu aldım ve daha sonra cihazda donmalar başladı bayramı bir şekilde geçirdikten sonra ilk iş günü cihazı samsung ebru elektronik yetkili servise donma olayından ve ayrıca kasasıyla ekranı arasında ekranın etrafında bulunan o conta gibi malzeme kasanın dışına çıkıktı ve telefonun kasasında da aralık vardı yani bir üretim hatası.
    Cihazı teslim ettiğimde cihazın iade talebiyle teslim ettim ve onlar ise yazılımsal bir problemse iade olmadığını donanımsal ya da kasanın açılmasını gerektirecek olaylarda ancak iade alabileceklerini söylediler. Bende servis fisine kesinlikle tamir yazılım vs atılmamasını ve iade alınmasını talep ettim ve yazdım sonuçta biz bu telefonun işletim ssteminin lisansına da para veriyoruz dolayısıyla Devletimizin koydugu kanunlar gereği ayıplı mal tanımına giriyor ve doğal olarak iade talebi hakkım var fakat kendileri devletin koyduğu kanunları değilde samsungun prosedürlerine göre hareket ediyorlarmış.
    Neyse telefon bu taleple servise verildi ve 2 -3 gün sonra servis tarafından akşam 18:00 civarı arandım telefonumun İNCELENDİĞİNİ VE BİR ARIZA OLMADIĞI SÖYLENDİ. Ertesi gün servise gittiğimde cihazı teslim alırken kontrol amaçlı cihazı açtığımda cihazda kendi koyduğum ekran kilidim duruyordu. Yani bu şu demek oluyor o cihazın donduğunun dokunmatiğinin incelenmesi için ekran kilidinin bilinmesi gerekir fakat bunlar benden ekran kilidi almamışlardı. dolayısıyla cihazı hiçbirşekilde incelemedikleri ve bana inceledik deyip tüketiciyi aptal yerine koymaya çalışmışlardır. bu durumu kendilerine söylediğimde siz benim ekran kilidini bilmeden nasıl cihazı kontrol ettiniz diye kızarıp bozarmalarla birlikte saçma sapan bahaneler söylemeleriyle konuyu kapatmaya çalıştılar.
    Tabiki bu süreçte 4447711 samsung ile görüşmelerim de oldu ve başka teknik servisleri olduğunu oraya gitmemi söylediler. (servis çalışanı Yakup bey tarafından). dolayısıyla bursada ki diğer yetkili servisi ABC TEKNİK e gidip cihazın donma yaptığını ve kasasının ayrık olduğunu söyleyerek iade talebiyle cihazı teslim ettim.

    İşte asıl REZİLLİK burada kendini göstermeye başladı..

    Cihazı 07.11.2013 akşam 18:00 civarı teknik servise bıraktım ve ertesi sabah telefonuma samsungdan mesaj gelerek işlemlerin tamamlandığı bilgisi verildi ve 08.11.2013 saat 17:00 dan sonra abc teknik servise gittim
    cihazı teslim almadan önce kontrol ettiğimde yazılım yüklendiğini söylediler ve kasadaki aralığı da CİHAZIN İÇİNİ AÇIP YAPTIKLARINI belirttiler. Bende tekrar tamir değil iadesini istediğimi söylediğimde bana bu durumun iadeye girmediğini. Yani kasasındaki bir üretim hatasının (yani 1sıfır cihazın ilk ay içinde arka vidalarının açılıp işlem yapılmasının) iadeye girmeyeceğini söylediler.

    Bunun üzerine servisteyken 4447711 müşteri hizmetlerini aradım ve onlardan önce genel bilgi aldım ve dedim ki ilk 30 gün içinde tamir görürse kasası açılırsa iadeye girermi diye sorduğumda evet beyefendi diyen müşteri temsilcisini telefonu servis elemanına vererek konusturduğumda 5 dakıka aralarında konuşma geçip daha sonra 5 dakika da beni hatta beklettikten sonra aynı müşteri temsilcisi KIVIRARAK beyefendi bu iade olayına teknık servis karar veriryor onlar yetkili demelere başladı ve sorduğum bütün sorulara kaçamak cevaplar vererek görüşmeyi sonlandırdı.

    BİR REZALET DAHAA...

    Daha sonra tekrar teknik servis elemanına dönerek telefonumun içini açtıkları halde bunu neden servis fişlerine yazmadınız diye sorduğumda yapılan her işlemi yazamayız yeterli yer yok diye saçma bir bahane söylediler (ki bunu yazmamalarının nedeni cihazın ilk ay içinin açılıp tamir edilmesi iade sebebidir iadeye düşmemesi için tüketiciyi aptal yerine koymalarıdır. Bu yüzden de ayrı dava açacağım.) ve kendi sistemlerinde kayıtlı olduğunu söylediler. Bunun üzerine kendi sistemlerine ısrarımdan sonra baktığımızda REZALET ortaya çıkıyor. Telefonun içinin açıldığını kendi sistemlerine de yazmamışlar. Bu şu demek oluyor. Ben cihazı teslim alsam 3-5 ay sonra bir arızadan servise versem servis kontrol edecek ve cihazın içinin açıldığını görecek ve kendi sistemlerini kontrol ettiklerinde kendileri tarafından içinin açıldığına dair bir bilgi olmadığından bana diyecekleri şu cihazınızın içi yetkili servis hariçi açılmış bu sebebten dolayı cihazınız garanti dışıdır diyecek.

    Kendilerine bunu anlatmaya çalıştığımda söyle bir örnek verdiğimde bana verdikleri cevap şu oldu.. Örneğin ben yeni telefon aldım diyelim ve merak edip cihazın içini açsam sonra kapatsam daha sonra 3-5 ay sonra cihaz arıza yapsa servise getirsem siz içinin açıldığını gördüğünüzde bunun içi açılmış garanti dışı kalmıştır demeyecekmisiniz dedim (ki bu sorunun cevabı belli..) bana verdikleri cevap hayır garanti dışı kalmazz...

    Bunun üzerine o sinirle cihazın kutusunu vs bütün belgelerini ve cihazı oradan bırakıp hiçbir yere imza atmadan ABC teknikten ayrıldım ve yolda Samsung 4447711 i arayıp kendimi tanıtınca beyefendi cihazınızı teslim almışsınız diyor...

    Telefonu servisten almadığım, hiçbir yere imza atmadığım halde şu anda onların sistemlerinde cihaz teslim alındı gözüküyor ve bu konuşma telefon kayıtlarında mevcuttur.



    YANİ işin özeti samsung firmasına ebru elektronik ve abc teknik servise ayrı ayrı salak yerine koydukları için maddi manevi tazminat davası ayrıca EVRAKTA SAHTECİLİK YAPTIKLARI İÇİN ayrı dava 15 gündür beni sinir hastası ettikleri için ayrı dava ve maddi manevi diğer tüm kayıp ve zararlarım icin davalar açacağım.

    VE ben ürünü teslim almadığım halde teslim ettik gösterip eğer imzamı taklit edip o servis fişine işlem yapılmışsa kişilik haklarımdan dolayı cok ciddi bir tazminat davasını hem abc tekniğe hemde servisi koruyup kolladığı için samsung firmasına açacağım.

    SON OLARAK... Bunları yaptıktan sonra bu telefonun arıza videosunu imeisiyle birlikte internete koyup gerekli diğer konuşma kayıtlarımı da çıkartıp bunları bu sitede ve ayrıca açaçağım bir web sitesinde bunların hepsini tarihleriyle birlikte yayınlayacağım ve daha sonra telefonu servisten alıp basını çağırıp bu telefonu da servisin önünde yakıp televizyonlarda ve internet sitesinde bunların yayınlanmasını sağlayacağım ki benim gibi başka tüketiciler mağdur olmasın. Bu durum samsungun 759 liralık cihazının arkasında duramamasından dolayı kendi kendisine verdiği zarar olacaktır tüm sorumluluk SAMSUNG a aittir..

    Samsung ile defalarca görüşmeme rağmen sorunumu çözemedikleri için de yarın sabah bu paylaştıklarımı avukatıma vererek gerekli maddi manevi ve hakaret davalarını samsung firmasına açacağım..

    EVET ARKADAŞLAR.. Burada yazılanlar şu 15 gündür başıma gelenler hepsini konuşmalar çıktıkça burada ve samsunga karşı açacağım web sitesinde yayınlayacağım ki Zahmet edipte okuyan diğer vatandaşlar mağdur olmasın.

    LÜTFEN bu tür sıkıntılarla karşılaşan arkadaşlar da desteğini esirgemesin birlikten kuvvet doğar..

    Sormak istediğiniz paylaşmak istediğiniz şeyler olursa bu iş sonuçlanana kadar güncel olarak forum aktif kalacaktır.

    SAYGILARIMLA Erkut GÖYMEN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkutgoymen -- 30 Kasım 2013; 23:20:49 >







  • Geçmiş Olsun. Takip edeceğim.. Takip edelim ki başımıza geldiğinde nasıl davranacağımızı bilelim..
  • Teşekkür ederim.
    Gecenin bu saatinde hala uğraşıyorum gerekli yerlere maillerimi de attım bu rezaletin herkes tarafından görülmesi için elimden geleni yapacağım. Ben 750 lirayı gözden çıkarttım zaten artık gerisini samsung düşünsün. 750 liralık cihazın arkasında duramadıkları için dolaylı yoldan ne kadar zarara uğrarlar artık onun hesabını kendileri yapsın.

    İyi geceler..
  • Geçmiş Olsun. Takipteyim
  • Birde şikayvar.com sitesine şikayetinizi yazın.oradan da bir sürü kişi görecektir ve Samsung büyük ihtimal size dönüş yapacaktır.Geçmiş olsun iyi günler hakkınızı aramaya devan edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dağılmasın diye markayı yazmıyorum bir buzdolabı ve bir gün soğutmadı. Servisini aradık 450 parça değişecek + 150 işçilik dediler (geçmiş zaman yanlış olabilir ama rakam bu civarlarda). Başka bir servisi aradım bir düğme var onu üç kez bir kaç saniye ile bas düzelir dedi. 6 aydır çalışıyor buzdolabı. Ahlaksızlık almış başını gidiyor biz hakkımız yeteri kadar aramıyoruz veya kanunlar ve yaptırım gücü yetersiz. Geçmiş olsun. Bana arkadaş S4 önerdi bu durumdan sonra biraz zor gibi. Samsung TV aldık uydunet modül ile kullanma özelliği var gözüküyor ama taktığımızda yok yetkili servisi ile sorunu çözemedik maalesef öyle kaldı. Galaxy S 2,5-3 yıl oldu arıza vermeye başladı. Bu markanın değeri giderek düşüyor gözümden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkutgoymen

    Teşekkür ederim.
    Gecenin bu saatinde hala uğraşıyorum gerekli yerlere maillerimi de attım bu rezaletin herkes tarafından görülmesi için elimden geleni yapacağım. Ben 750 lirayı gözden çıkarttım zaten artık gerisini samsung düşünsün. 750 liralık cihazın arkasında duramadıkları için dolaylı yoldan ne kadar zarara uğrarlar artık onun hesabını kendileri yapsın.

    İyi geceler..

    Tuketici hakem heyetine ayni arazidan dolayi 4 defa kayit actirdigini dile getir ve dosya olustur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle gecmis olsun.ayni buna benzer olay benimde basima geldi.vodafone dan htc one tlf almistim.telefon kullanmaya basladiktan 1 ay sonra ekranda gidip gelmeler basladi.telefonu arka arkaya 8 defa ayni sorundan dolayi garantiye gondrdik.htc ankara temsilcisine.her defasinda tlf da sorun yok.yazilimguncellendi bahanesiyle geri geldi.bende sehir de bulunan hakem heyeti baskanligina bu dilekcede bulundum.telefonun para iadesi yapilmasi icin.bir dilekce ve teknik serviste yapilan islemlerin bulundugu belgelerle ilgili ama yinede havami aldim.neyse fazla uzatmayacagim insallah amaciniza ulasirsiniz.takipteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine başvur direk para iadesi kararı verilir
  • tüketici hakem heyetine başvuruyu yaptım zaten ama adamlar ısrarla hem donma olayının hemde kasasının açılma olayının değişim nedeni olmadığını söylüyorlar. Bugun sabah yetkili kişi ile telefonda görüştük kendisine de burada yazdıklarımı aynen anlattım bana iki teknik serviste aynı şeyi söylerse onların dediğini sayarlarmış öyle birşeyler dedi bende yapılan oyunları tekrar söylediğimde iki yetkili servise de güvenmediğimi tekrar dile getirdim. Yetkili servisle görüşeceklerini söylediler.
    Gün içerisinde Yetkili servis tarafından arandım servis cihaza yapılan işlemlerin hepsini yazıp samsung müdürlüğe benim iade talebim ile göndereceklerini söylediler.
    Bakalım süreç nasıl işleyecek.
  • Çok geçmiş olsun hocam, takipteyim. Umarım olumlu şekilde sonuçlanır sizde daha fazla üzmezsiniz kendinizi.


    Saygılar.
  • Teşekkür ederim dostum. arızadır bu olur elbet kul yapısı sonuçta ama eğer Ta en başta daha saygılı yaklaşsalardı daha dürüst yaklaşsalardı bizde insanız anlayış gösterirdik elbet ama insanları (aptal) gibi görüp ön yargılı yaklaşmaları olayları bu noktaya hakkımı sonuna kadar aramaya gerekli davaları açmaya kadar getirdi.
    Sonuçta 750 lira ile bende batmam onlarda ama sende azıcık malının arkasında duracaksın.

    Ama artık olay şu noktaya geldi 750 liralık mal için daha şimdiden oldukça fazla müşteri kaybetmeye başladılar. Üniversitede olayı paylaştığım herkes şok oldu ve takip edeceklerini söylediler.
    Kısmetse okulda da bu tarz olaylar ile ilgili bir topluluk kurup samsungtan başlayarak bu tarz davranan firmalarla ilgili çalışmalar yapacağız.
  • Merhaba arkadaşlar bugün Samsung teknik servis sorumlusu aradı samsunga sormuşlar iadesini yapalım mı diye onlarda hayır demiş onu anlattılar.

    Ayrıca bilgi vereyim size samsung teknik servisleri servise gelen her cihazın kontrol amaçlı içini açma yetkisi varmıs bu da servis fişine yazılmasına gerek yokmuş Hay hay dedim fakat benim cihazımın içini kontrol amaçlı değil tamir amaçlı açtınız ve tamir yaptığınız halde bu işlem neden kayıtlara düşmüyor dediğimde (ki ilk ay arızası diye geçer ne demen olduğunu çok iyi biliyorlar.. ) masal anlatıp durdular.
    Bilginize...

    Bir de bu arada bende cihazı almayacağımı ve evrakta sahtecilik yüzünden kendilerine dava açacağımı bizzat bildirdim. Ve evimdeki bütün samsung ürünlerimi teknik servisin önünde basını çağırıp yakacağımı buradan da tekrar bildiriyorum. Bursa içerisinde bu tepkiye katılmak isteyen arkadaşlar varsa memnun olmadığı samsung ürünlerini günü geldiğinde getirsinler, gereken yapılacaktır ve bu basınla paylaşılıp sosyal medyada etki gücü yüksek video paylaşım sitelerinde ve forumlarda paylaşılacaktır.

    Ben çözüm için ısrarla kendileri ile iletişime geçmeme rağmen ve sıkıntımı çözmelerini istememe rağmen kendilerine olan başvurularımı ciddiye almadıkları için bütün sorumluluk bu firmalara aittir. Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmeyeceğimi bilsinler. Kendileri gibi bende ses kayıtlarını tarihleriyle birlikte not aldım zaten mahkemede de bunları sunacağım.
    Saygılarımla..




  • takip
  • Hocam geçmiş olsun konuyu takipteyim şikayetvar a da yazsaydiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu milletin %5 i sizin gibi bilinçli tüketici olsa
    1-Çoktan AB ye girerdik
    2-Firmalar ve operatörler milleti aptal yerine koymaktan vazgeçerdi
    3-Her forma müşterisine karşı inanılmaz saygılı olmak zorunda kalırdı


    Sakın geri adım atmayın..Tez zamanda büyük başlardan birisi sizi arar yeni bir telefon hediye ederler vs vs aman siz sakın vazgeçmeyin...
  • şikayet var a yazdım onun üzerine aradılar ama hep aynı şeyleri söylüyorlar papağan gibi tekrarlayıp duruyorlar. adamlara diyorum ilk ay cihazın içi açılıp tamir edilmesi değişime giriyor mu evet diyorlar sonra durumu anlatıyorum sonra da kıvırıyorlar servise topu atıyorlar serviste samsung bilir diyorlar paslaşa paslaşa ilk ayı doldurdular çok şükür şimdi rahatladıklarını zannetsinler artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besiktas

    Bu milletin %5 i sizin gibi bilinçli tüketici olsa
    1-Çoktan AB ye girerdik
    2-Firmalar ve operatörler milleti aptal yerine koymaktan vazgeçerdi
    3-Her forma müşterisine karşı inanılmaz saygılı olmak zorunda kalırdı


    Sakın geri adım atmayın..Tez zamanda büyük başlardan birisi sizi arar yeni bir telefon hediye ederler vs vs aman siz sakın vazgeçmeyin...

    artık bu saatten sonra nasıl davranacaklarını kendileri bilirler.
    Telefonda hediye etmeye kalkışmazlar inşallah çünkü en sevdiğim marka iken şu anda nefret aşamasına geldi bu o yüzden insanları böyle 3 kuruşluk hediyelerle nasıl olsa wuuu bu S bilmem kaç deyip kesin kabul eder olay çözülür diye düşünmesinler.

    Öncelikle tüketiciyi salak yerine koyup yaklaşmaktan vazgeçicekler hitapları daha saygılı tüketiciye yönelik olacak yaklaşımları insan gibi olacak ki karşısındaki tüketici de insandır deyip diyalog ile her şey çözülecek ama samsung da bu bitmiş.




  • hocam sakın vazgeçmeyin
  • Yanlışsam düzeltin/arkadaşlar düzeltsin, ben de geçen hafta cihazımı kulaklığının bozulması(sağ kulaklıktan ses gelmemesi) nedeniyle servise verdim.(Kulaklıkla beraber cihazı da alıyorlar, daha önce de Gio'da şarj aletinde sorun vardı cihazı da almışlardı, prosedür bu doğrultuda.) Servise verirken imza attım; ancak alırken herhangi bir imza gerekmedi.

    Bilgi amaçlı yazdım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.