Şimdi Ara

DİKKAT!ALINIK FOCUS TDCi GHİA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. En az 2006 model, max. 60000 km de, boyasız ve değişensiz, bakımlı Focus 1.6 TDCi Ghia araç arıyorum. Nakit 27.000 verebilirim. Galeri değilim binmek için arıyorum. Lütfen boyalı araçlar teklif etmeyiniz teşekkürler.



  • Merhaba,

    İnşallah bulursun demek için mesaj yazıyorum.

    Ben de tamamen aynı özelliklerdeki aracı çok aradım 100den fazla galeri,oto pazarı,en az 1 ay sürekli internet taraması yaptım bulamadım.Çok aşırı fiyat istiyorlar insanı bezdiriyorlar.Tabi daha çok denk gelme ve nasib meselesi.Şirket arabalarına ve kilometrelerin gerçek olup olmadığına dikkat et derim.Bana çok temiz bir Passat 1.6 denk geldi LPGli onu aldım şimdi çok şükür iyi ki böyle olmuş diyorum aklında bulunsun
  • Selamlar. Ben de 2004 model megane'ımı satalı 4 ay oldu. 40.000 km de çiziksiz aracımı sattıktan sonra maalesef o kadar temiz olmasa da ona yakın bir araç bulamadım. Dediğiniz gibi 2006 model araca 28-29000 fiyat çekiyorlar. Ben de nasipse 2. elden vazgeçip 0 km yeni megane 1.5 dci hatchback almaya niyetlendim. Fiyatı oldukça makul geldi. Nasipse olur inşallah. Temenniniz için teşekkür eder yeni aracınızla kazasız sürüşler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.