Şimdi Ara

Dijital reklamcılıkta devrim: Bu uygulama verilerinizi paylaşmanız için size ödeme yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital reklamcılıkta devrim: Bu uygulama verilerinizi paylaşmanız için size ödeme yapacak
    Dijital reklamcılık yeni seçenekler aramaya ve hedefli reklamcılığı geliştirmeye çalışıyor. Bu bağlamda reklam amacıyla kişisel verilerinizi paylaştığınız için size ödeme yapan bir uygulama olan Caden, halka açık beta testini gelecek yılın başlarında daha fazla kullanıcıyla birlikte genişletmeyi hedefliyor. Caden’a göre verilerini paylaşan kullanıcılar yıllık binlerce dolar para kazanabilecek.



    Verileriniz karşılığında para kazanma dönemi



    Caden’ın arkasında Yahoo'nun kurucu ortağı Jerry Yang bulunuyor ve Yang oluşumu destekliyor. Uygulama, kullanıcıların verilerini Amazon, Yelp, Airbnb ve diğer hizmetlerden uygulama içindeki bir “kasaya” indirmesine yardımcı oluyor. Bu kasaya, kişisel “veri puanınız” bağlı olarak bir değer biçiliyor ve verileri paylaşmayı seçen kullanıcılar, uygulamanın bu verilerden elde ettiği gelirden pay almaya hak kazanıyor.



    Dijital reklamcılıkta devrim: Bu uygulama verilerinizi paylaşmanız için size ödeme yapacak
    Halihazırda durgunlukla karşı karşıya olan dijital reklamcılık sektörü, tüketici verilerinden para kazanmanın yeni yollarını arıyor. Kısmen Apple'ın geçen yıl uygulamaya koyduğu ve tüm uygulamaların kullanıcıları izlemek için izin istemesini gerektiren - birçoğunun vermeyi reddettiği - gizlilik politikası sayesinde geleneksel yöntemler artık daha zor bir halde.



    Aylık 5-20 dolar veya dahasını kazanmak mümkün olacak



    The Wall Street Journal'a göre Caden, az sayıda kullanıcıyla test yapıyor ve önümüzdeki yılın başlarında 10.000 kullanıcıyla halka açık bir beta testi başlatmayı planlıyor. Şirket, kullanıcılara verilerini paylaşma konusunda çok çeşitli seçenekler sunmayı planlıyor.



    Verilerini paylaşan kullanıcılar aylık 5 ila 20 ABD doları arasında veya daha fazlasını kazanabilecek. Bu kazanım yukarıda belirttiğimiz veri puanına göre değişecek. Bu gelir, Caden'e ödeme yapan reklamcılardan elde edilen gelirin bir kısmı niteliğinde olacak. Bu arada belirtilenlere göre kullanıcıların paylaştığı bilgiler anonimleştirilecek ve gizlilik sağlanacak.




    Kaynak:https://www.wsj.com/articles/this-new-app-wants-to-pay-you-to-share-your-data-for-advertising-11671490542?mod=tech_lead_pos11
    Kaynak:https://www.caden.io/







  • en aptalca bir başlık verilerinizei paylaşma karşılığında para almak devrim olarak nitelendirmek puhh anasını satayım hangi insanlarla beraber yaşıyoruz
  • Sosyal medyalarda bu veriler zaten paylaşılıyor hemde bedava.

  • Zaten istesekte istemesekte topluyorlar bari para kazanalım :P



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 25 Aralık 2022; 23:26:32 >
  • aylık 20 dolara anasını babasını kesecek insanlar var verilerinimi vermeyecekler. 20 dolar 370 tl yapıyor bizim mahallede 300 tl için boğaz kesmişlerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin en ucuz veri Türkiye'nin olur zaten aylık 2k usd evinize giriyorsa gerek yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlginç

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Seni kim ne yapsın diyenler nerde?

  • bedavaya bilgimizi toplayanlar paramızı geri verir mi

  • Airbnb


    Airbnb bir online ev kiralama platformudur. Kullanıcılar, dünya çapında farklı yerlerde bulunan evleri veya odaları kiralayabilirler. Aynı zamanda ev sahipleri de kendi evlerini veya odalarını kiralayabilirler. Bu platform sayesinde kullanıcılar daha yerel ve kişisel bir seyahat deneyimi yaşayabilirler.

    Airbnb Türkiye

    Airbnb Türkiye‘ de de popüler bir online ev kiralama platformudur. Türkiye’ de İstanbulAntalyaBodrum ve Kapadokya gibi popüler turistik bölgelerde yer alan birçok ev ve odaları kiralayabilirsiniz. Türkiye’ nin farklı bölgelerinde de birçok ev ve oda mevcuttur.

    Türkiye’ de kullanılabilirliği sınırlı olan bazı yerleşim yerleri ve bölgeler hariç Airbnb Türkiye’de geniş bir yelpazede ev ve odalar sunmaktadır.Türkiye’ de kullanıcılar ev sahipleriyle direk olarak iletişim kurabildikleri gibi ayrıca önceden yapılmış rezervasyonların ödemelerini yapabilirler. Türkiye’ de kullanıcılar ev sahiplerinden ödeme yapmak için kredi kartı veya banka havalesi gibi ödeme yöntemlerini kullanabilirler.

    Airbnb Nasıl Kayıt Olunur ?

    Airbnb kaydolmak oldukça kolaydır. Aşağıdaki adımları izleyerek kayıt olabilirsiniz:

    • Airbnb.com web sitesine gidin.
    • “Kaydol” veya “Kaydol” düğmesini tıklayın.
    • E-posta adresinizi ve şifrenizi girin.
    • Kaydolma işlemi için gerekli bilgileri (isim, telefon numarası vb.) girin.
    • Kayıt işlemini onaylamak için e-posta adresinize gönderilen doğrulama bağlantısına tıklayın.
    • Kayıt işlemi tamamlandığında, oturum açabilir ve aradığınız evi veya odayı kiralayabilirsiniz.
    • Ek olarak, Airbnb hesabınızı FacebookGoogle veya Apple hesabınızla da bağlantı kurarak kayıt olabilirsiniz.

    Airbnb Kupon Nasıl Kullanılır ?

    Airbnb kuponları kullanıcıların belirli bir indirim veya fayda elde etmelerini sağlamak için kullanılabilir. Kuponlar genellikle kullanıcıların ilk rezervasyonlarından veya belirli bir tarih aralığındaki rezervasyonlarından yararlanmaları için kullanılabilir.

    1. Airbnb kuponlarını elde etmek için birkaç yol vardır:
    2. Airbnb tarafından yapılan promosyonlar ve kampanyalardan yararlanmak.
    3. İlk rezervasyon yaptığınızda kullanabileceğiniz bir kupon kodu almak için arkadaşlarınızı Airbnb’ye davet edebilirsiniz.
    4. Airbnb ile işbirliği yapan siteler veya bloglar aracılığıyla elde edebilirsiniz.
    5. Airbnb kuponlarını arama motorlarını kullanarak araştırabilirsiniz.
    6. Kupon kodunuzu, rezervasyon yaptığınızda veya ödeme yaptığınızda kullanabilirsiniz. Lütfen dikkatli okuyun, kuponların geçerlilik süresi, kullanım koşulları ve diğer kısıtlamalarını kontrol edin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.