Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mklslckr , 0MG90 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 22 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü2 Mobil
5 sn
350.902
Cevap
2.727
Favori
21.453.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
572 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • meqlotkobo M kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de zamanında 50-60tllik kol arayışındayken buradan okuya okuya f310'dan vs vazgeçip 330tlye (temmuz 2019 fiyatı) xbox kolu almıştım. İyi ki de almışım diyorum. Böyle bir kişiye bile faydası dokunsa yeter.

  • mortal shhell game pass'e geliyormuş. elden ring öncesi souls like bir oyun oynayacak olmamız iyi oldu.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewolfamongus -- 16 Kasım 2021; 17:4:41 >
  • Sanmıyorum kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de dahil herkes alınabilirse en iyisinin alınması taraftarıyız. Ama ülkenin ve kol fiyatlarının durumu ortada. Herkesin 800 tl kola verecek parası olmayabilir. Varsa bile 400 500 tl farkı başka bir ihtiyacında harcamak isteyebilir.


    İllaki konfor kalite farkı var biri 300-400 tlyken diğeri 800-900 tl. Ancak logitech-gamesir-monster-msi kol alanlarda 800-900 tllik konfor kalite beklemiyo zaten. Ve daha önceki mesajımda dediğim gibi bu kollarla da krallar gibi oyun oynanır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meqlotkobo -- 16 Kasım 2021; 17:14:38 >
  • herkes xbox kolunu övmüş bende olumsuz birşeyler yazayım. 2 sene önce amazon'dan aldım bir tane. a tuşu sıkıntılıydı, 10 kere basıyorsam 4 kere algılamıyordu. servise gönderdim yenisi geldi.


    geldikten 2-3 ay sonra lb tuşu bozuldu(dark souls oynuyordum onunla da alakalı olabilirDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] ) servise gönderdim yenisi geldi


    yeni gelen kolun da bluetooth arızalıydı, sürekli kopuyordu. servise gönderdim yenisi geldi.


    son gelen kol 1 senedir sorunsuz. şansızlık tabi ama 1 değil 2 değil 3. bir daha gözü kapalı xbox kolu alır mıyım emin değilim, hele de bu fiyatlara.


    he servis çok iyi, hiç mırın kırın etmeden ürünü değiştiriyorlar. o konuda takdiri hak ediyor microsoft.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt
    Emin ol garanti veriyorum xbox kontolcüsüne alışınca f710u bir kenara atıcaksın ve yüzüne bile bakmayacaksın hatta ellerin rahata kavuşacak ben 3 sene oldu alalı f710 dolapta çürüdü :))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sherlock Holmes Chapter One Steam' de çıkış yaptı. Türkçe dil desteğine sahip, hem kendi konusunda hemde burada hiç bahsedilmemiş halbuki Sherlock oyunları güzeldir yeni oyununu fiyattan dolayı pek oynayan yok sanırım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu da mı almıştınız? Size imreniyorum açıkçası. Oyunlar için hem zaman hem de bütçe ayırabiliyorsunuz. Bende ise bütçe olduğunda zamanım olmuyor. Zamanım olduğunda bütçe olmuyor. Tam tersiniz gibiyim, şanssızım biraz. Bu arada yayıncı olmayı falan düşündünüz mü? Bence bunu değerlendirmelisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 16 Kasım 2021; 18:1:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CrrystaL kullanıcısına yanıt

    Kullanacağımı sanmıyorum pek hocam ama sırf meraktan alıp deneyeceğim. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Kısa süreli aksiyon platform oyunu arayanlara kesinlikle My Friend Pedro'yu tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Kur eğer bu şekilde yükselmeye devam ederse oyun oynamasını geçtim, burada 2-3 aktif üye kalacak hocam. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Açıkçası bir oyun gamepad destekliyorsa klavye mouse ile hiç işim olmuyor. Gamepad in konforu ve arkana yaslanıp uzanıp oynamak gibisi yok. Tabi bazı arpg veya baldurs gate gibi crpg ler de gamepad desteği olmuyor veya geç geliyor mecbur klavye mouse işkencesine katlanıyorum.


    Pc de Halo infinite i de gamepad ile oynuyorum ne olacak 2 kill az alırım ama arkama yaslanır oynarım Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Kasım 2021; 18:43:47 >
  • aerolona kullanıcısına yanıt

    Starfield de görüceğiz eğer zamanlı çıkarsa onunda şansı var. Şahsen ben ps e geleceğini sanmıyorum çünkü belli zamanlı özel oyunlar genelde oyunu yapam firmayla anlaşılıp yapılırdı bu sefer microsoft direk firmanın sahibi bence saçma olur sırf xboyları tatmin etmek için bile xbox konsol özel oyunu yapabilirler

  • An itibariyle en ucuz kol bu düşünenler alsın son zamanlarda takip ediyorum en düşük 700 civarı oldu o da 1 sene garantili.





  • Microsoft un aklı varsa starfield ı ps e getirmez zaten. Bu oyun en az 1 sene pc xbox ex olur.

  • Iyimiş, satıcı da mediamarkt. Papara ile gittigidiyorda yüzde 5 iade oluyor. Bende bu kol var cok memnunum. Dualshock da kullandim Pc’de ama Pc’de nerdeyse butun oyunlar Xbox koluna gore ayarlı. Oyunlarda ekranda sürekli Xbox tuşları çıkıyo. Sırf ben o yüzden dayanamayıp dualshocku satıp xbox kolu almıştım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meqlotkobo M kullanıcısına yanıt
    Xbox kol meselesini baştan sona okudum. Şimdi bende zamanında 235 tl gibi 4 yıl öncesi o zamanlar hiçte ucuz sayılmayacak fiyata Xbox One Kontrolcü satın aldım. Xbox 360 sahibi ve kontrolcü sahibi biri olarak amacım , cep telefonumda da Mame emülatörüyle arcade oyunlarını oynamaktı, tabii diğer Android oyunlarında... xbox 360 kontrolcüm yıllar yıllar geçmesine rağmen tam randımanlı çalışıyor. Zelda Breath of the wild cemu emülatörüyle xbox 360 kontrolcüyle uzun bir süre oynadım.

    Uzun lafın kısası Xbox 360 kontrolcü bulabiliyorsanız alın, kullanın...kablolu, kablosuz sanırım farketmez. Kablosuz modeliyle şarj kitiyle gelen kablosuyla usb den şahsen gayet güzel oynuyorum.

    Xbox One ile fark titreşim şiddeti , Evet fark var fakat titreşim şiddeti bazen öyle bir hal alıyor ki, ok atarken yay germede nişan almamızı olmuz olarak etkide ediyor.

    Ps kontrolcüyle deneme amaçlı baktım, özellikle oyun deneyimim, hiç olmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Sherlock oyunlarını severim hocam, hepsinide oynadım, Türkçe geldiğini görüncede sonradan ek paket vs uğraşmayayım deyip en üst paketini almıştım. Zaman konusunda genelde akşam oyunlara vaktim oluyor gündüz oyunda göremezsiniz beni, yayıncı işi ile uğraşamam hocam zaten o konuda her önüne gelen yayıncı olduğu için gerek yok. Teşekkürler. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • shad0w kullanıcısına yanıt
    İkinci elde 550 verip mayısta alınmış series x in yanında gelen kol garantili kutusuz alma mı yoksa 750 verip bunu mu alsam arasında kaldım iyice.
    Gittigidiyor papara kampayası hala geçerli mi?
    Edit:geçerliymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 16 Kasım 2021; 19:53:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Önceki 2 oyunu almıştım bunu da anca yüzde 90 indirim yerse alırım. Sherlock candır. Dizisini filmlerini kitaplarını hep bitirdim ☺


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200tl fark varsa sıfır alın hocam bence.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.