Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14075. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mczaga , sabotage1907 , sabotage1907 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir - 26 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350.393
Cevap
2.729
Favori
21.398.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • D. kullanıcısına yanıt
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam standart paket gamepass abonelerine ücretsiz diğer versiyon ve ek paketleri ücretli alınabiliyor.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Merhaba. Vodafone uygulama üzerinden Cumartesi akşama doğru Steam cüzdan kodu siparişi verdim. Ücret kartımdan çekildi, gece yarısına doğru siparişin durumu tamamlandı olarak işaretlendi. Fakat ne sms, ne de e-mail olarak herhangi bir kod gelmedi. Vodafone ve Epin Tower ile ayrı ayrı görüştüm. Kayıt oluşturduklarını, aynı sorunu yaşayan çok kişi olduğunu, ekiplerinin çalıştığını vs söylediler. İşin kötüsü bu aşamada sipariş iptali de yapılamıyor. Gördüğüm şu ki, yaptıkları işi ellerine yüzlerine bulaştırmış durumdalar. Neyi nasıl yaptıklarını bilmedikleri için bilgi de veremiyorlar. Bakalım bekleyip göreceğiz. Benzer durumda gelişme yaşayan olursa lütfen paylaşsın.


    Bu arada Epin Tower mağazasından ilk defa alışveriş yaptım. Hafta sonu gönderdiğim e-mail'e tenezzül edip cevap dahi vermediler. Telefona çıkan müşteri temsilcilerinde zerre kadar kurumsal imaj yok. Sorunumu anlatmaya çalışırken dinlemeyi dahi beceremiyorlar. Tek bildikleri şey bekleyin demek. Şikayet var sayfasında son 1-2 sene içerisinde onlarca şikayet oluşturulmuş. Hiçbirine cevap verilmemiş. Bunları bu firmadan alışveriş yapacak olanlar için özellikle yazmak istedim. Çünkü işler yolunda giderken kimsenin kimseden haberi yok. Sorun yaşayınca bazı şeyler ortaya çıkıyor.





  • BlackEagle kullanıcısına yanıt

    Merhaba; aynı sorunu bende yaşıyorum vodafone müşteri hizmetlerine şikayet kaydı bıraktım incelenip size dönüş yapılacak dendi ama 2 gün oldu arayan soran yok.


    Onların sisteminde gece 01:00 de gönderilmiş gözüküyormuş sms olarak kod ama bana gelen bir sms olmadı.


    Epin tower hayatında bu kadar sipariş almadığı için çuvalladı herhalde.


    1-2 gün daha beklerim yine vodafone çağrı merkezini ararım epin tower ile görüşmenin zaten bir anlamı yok şu aşamada.


    Haberleşelim sizlede mutlaka Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • BlackEagle kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun benim başıma da geldi hocam. Kardeşim için kod almıştım cumartesi akşamı ama teslim edildi denmesine rağmen kod gelmedi. GPAY adında boş bir mesaj geldi kardeşimin telefonuna. (İşin garibi mesaj 1970 den gelmiş)


    Ben sadece Vodafone müşteri temsilcisini aradım ve aynen dediğin gibi bana da çok amatör geldi konuştuğum bayan. Epin Tower ile iletişime nasıl geçeceğimi zaten çözemedim uygulamada.


    Bugün tekrar aramayı düşünüyordum ama mesajınızı gördükten sonra vazgeçtim. 1-2 güne çözemeyecekler bu sorunu anlaşılan.

  • Hocam ben Epin Tower özelinde yazmıştım. Firmanın iletişim bilgilerini aşağıya ekliyorum. Vaktiniz varsa arayıp görüşmenizde fayda var.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]epintower.com
    İletişim | Epin Tower
    https://epintower.com/iletisim
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Game Pass Ultimate'in avantajı, hem PC, hem konsol, hem de Xcloud için Game Pass sahibi olmak. Ek olarak Live Gold üyeliğine yükseliyorsunuz. Oyunların üst sürümlerine erişmek gibi bir avantajı yok maalesef, her oyunu standart sürümleriyle oynuyorsunuz yine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 10 Kasım 2021; 15:53:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    GP mevzusuna uzak olduğum için bilgim yoktu sayende öğrenmiş oldum hocam. Dolu dolu FH5 oynayabileceğimi sanmıştım kötü oldu. Teşekkür ederim, Standart oynamaya devam o zaman. :)

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Bazı istisnalar var. Mesela Gears 5 Goty versiyonu sadece Ultimate pakete dahilken, düz gamepass versiyonunda sadece Ana oyun var. Bunun dışında ise oyunlarda içerik farkı pek olmuyor. Zaten adamlar oyunu abonelikle verip ek içerik satma derdindeler. Forza gibi bir oyunu dahil edeceklerini sanmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 10 Kasım 2021; 16:31:56 >
  • konays kullanıcısına yanıt

    Hudson51 ve size teşekkür ederim. Herhangi bir bildirim olmadı henüz bana. Bakalım iadeler ne zaman yatacak merak ettim. Bana 3 gündür yemek iadesi yatıyor 5 ,7 tl hep aynı miktar ilginç bir şekilde. 3 kere yattı halbuki 1 kere alışveriş yapmıştım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Gye_Baek Rica ederim hocam. En kötü yarın oyun iadeleri elinize ulaşır. Benim de iadelerim henüz gelmiş değil zaten. Arkadaşın dediği gibi akşam gibi yatması muhtemel. Birde aman diyeyim fazladan yatan iadeniz varsa dokunmayın ve Tosla'ya bildirin. Daha önce de bu tarz fazladan iade yatma durumlarında Akbank baya kişileri uğraştırmıştı.

  • VenomSV kullanıcısına yanıt

    Gpay da bir hata olmuş olmalı. Normal de oradan gelen mesaj da kodun olması gerekir.

  • gargamel_ kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba sizin olayı hatırladım aylar önce yazmıştınız. bence ordaki hatanın suçlusu ubisoft değil tosla (akbank). neden dicek olursanız çünkü aynısı benim de başıma geldi. 12.06.21'de ubisoft'tan 2 oyun almıştım 21 TL'ye. sonra pişman olup iptal ettim ama sadece yarısı iade olmuştu tosla'ya. tosla'ya şikayet talebi oluşturmuştum, nerdeyse 5 ay sonra 7 kasımda diğer yarısı iade oldu. ubisoft bence müşteri memnuniyeti için size hediye çeki yollamış ama problem tosla'da.(bence)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 10 Kasım 2021; 18:17:8 >
  • shad0w kullanıcısına yanıt
    İş bankası sanal kart ile almıştım. Sorun xsolladaydı bana göre. Ödemeyi xsolla üzerinden yapıyorum iade de aynı şekilde olması gerekiyordu ama olmadı. Ara ara yazdım hep geçiştirdiler. Ubisofttan böyle bir şey beklemezdim, bende hemen alışveriş yaptım bu jestin karşılığında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gargamel_ kullanıcısına yanıt

    Olabilir hocam. Ben ubisoftla bi kere yazismistim bana iadeleri sistem otomatik yapıyor bizimle alakasi yok gibi biseyler demislerdi bende bankada buldum suçu ama xsolla’da olabilir. Xsolla ile bişey alırken iade etmemek üzere almak lazım demekki :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim hocam iyi akşamlar dilerim :)

  • shad0w kullanıcısına yanıt

    Evet :) Konudaki arkadaşlar da bilgilensin diye hemen yazdım. Xsolla varsa iade etmeyecek şekilde alım yaparız bundan sonra.

  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]MKIceAndFireyoutube
    Elden Ring Walkthrough Part 1 and until the last part will include the full Elden Ring Gameplay on PS5. This Elden Ring Gameplay is recorded in 4K 60FPS on PS5 and will include the full game, all endings and all boss fights. Huge thanks to Bandai Namco for providing me with early access! Enjoy! If you liked the video please remember to leave a Like & Comment, I appreciate it a lot! Elden Ring is the new fantasy action RPG from From Software. Journey through the Lands Between, a new fantasy world created by Hidetaka Miyazaki, creator of the influential DARK SOULS video game series, and George R. R. Martin, author of best-selling fantasy series, A Song of Ice and Fire. Elden Ring features vast fantastical landscapes and shadowy, complex dungeons that are connected seamlessly. Traverse the breathtaking world on foot or on horseback, alone or online with other players. Unravel the mysteries of the Elden Ring’s power. Encounter adversaries with profound backgrounds, characters with their own unique motivations for helping or hindering your progress, and fearsome creatures. Create your character in FromSoftware's refined action-RPG and define your playstyle by experimenting with a wide variety of weapons, magical abilities, and skills found throughout the world. Follow me on Twitter - https://twitter.com/MKIceAndFireMK SUBSCRIBE - https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag?sub_confirmation=1 Support MKIceAndFire and become a member - https://www.youtube.com/channel/UC1bwliGvJogr7cWK0nT2Eag/join Subscribe to MKIceAndFire to get all the new gameplay videos and walkthroughs of the latest games! #EldenRing #Gameplay #Walkthrough
    https://www.youtube.com/watch?v=DtimcrxRsmU


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]VaatiVidyayoutube
    Guys can you please download the network test already? My Torrent doesn't have enough spectral seeds haha goodnight everybody ►Get the "Guardian of Moonlight" Displate for 20% off: https://bit.ly/3bK7HFM ►I'll stream the Network Test soon at https://www.twitch.tv/vaatividya TIMESTAMPS 00:00 The First Step 01:20 The Church of Elleh 02:34 The Gatefront Ruins 05:22 Melina and Torrent 08:00 Groveside Cave 11:30 Stormfoot Catacombs 15:20 Limgrave 17:20 Post Town Remains 21:20 Stormgate 22:20 Forlorn Hound Evergaol 24:54 Stormhill 27:04 Margitt the Fell Omen KINDLE THE CHANNEL [become a patron] ►http://www.patreon.com/vaatividya SPECIAL THANKS TO ►TheParryGod, for editing many recent videos - https://www.youtube.com/user/xricsx PLAYLISTS ►My Best Videos: http://bit.ly/2oMp66a ►Elden Ring News: https://bit.ly/2ZkDV2d ►Sekiro Lore: https://bit.ly/2KGEzD1 ►Sekiro Secrets: https://bit.ly/2IsObhW ►Dark Souls 3 Lore: http://bit.ly/2n0bU13 ►Dark Souls 3 News: http://bit.ly/1NQbgbW ►Bloodborne Lore: http://bit.ly/1X9doOQ ►Demon's Souls Lore: http://bit.ly/16mIF86 ►Dark Souls Remastered Lore: http://bit.ly/13x6nNs ►Dark Souls 2 Lore: http://bit.ly/1dedWjI ►Souls-like: http://bit.ly/1xCPDnu SOCIAL ►Follow me on Twitter: https://twitter.com/VaatiVidya ►Follow me on Tumblr: http://vaatividya.tumblr.com/ ►Follow me on Twitch.tv: http://www.twitch.tv/vaatividya ►Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/Vaatividya ►Follow me on Patreon: http://www.patreon.com/vaatividya ►Join me on Discord: http://discord.gg/vaatividya THUMBNAIL ART ► MUSIC (most is royalty-free or licensed from Epidemic Sound. Sign up or browse here: (https://www.epidemicsound.com/referral/j49549/) ► ► ► ► SPECIAL THANKS ►To all major contributors on CE tables - your work makes video creation so much easier. PATRONS ►I'd like to give sincere thanks to all my patrons - your contributions have changed the course of my life, allowing me to put more emphasis on video production in the future. ►Special thanks to Soul of Cinder-tier Patrons: Paul, Zachary, Will, Abysmal, Unimpressed Boi, Hastur, TAC, Matthew Coleman, James, Aj, GoldenSunX, Yousif, Sean, Anthony, Cody, ndr.alng, Meistermuall, Armand, Saud, Liam, Aj, Heather, Dread, & Ricky.
    https://www.youtube.com/watch?v=R9DWTt37khU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 10 Kasım 2021; 18:50:2 >
  • BlackEagle kullanıcısına yanıt

    İletişim bilgileri için teşekkürler hocam. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Çözmeleri biraz zaman alacak gibi. O yüzden biraz daha bekleyip duruma göre görüşeceğim firmayla. Sonuçta faturam var ve bana gelen bir kod yok.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Evet çok ilginç durum, ne anlamda uğraştırıyor peki. Ellemedim bir terslik var belli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.