Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Anqe , bulduren , Darksun80 , kokesta Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 25 Misafir (1 Mobil) - 28 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.916
Cevap
2.721
Favori
21.338.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • why not ki hocam ?
  • WhyNot? kullanıcısına yanıt
    Bunlarda bokunu çıkarmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Residentevil8

    why not ki hocam ?
    Ahahhha :D bu iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhyNot? kullanıcısına yanıt
    Ne alaka abi çok pahalı gidin İngilizce öğrenin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam pm e bi bak bakayım.
  • RDR2 yamasını yapanlar bir kaç konuda eleştirilmişti bende bir zamanlar başka oyunlara içerik üreten biri olarak savunmuştum onları ama cidden şok oldum bu sistemlerini görünce. Sırf bu sistemi kurup bu sistem üzerinden devamlı para kazanmak amaçlı yama geliştirdikleri apaçık ortada. Uzun vadede sistemleri çöker. Hele oyun yapımcıların pek hoşuna gidecek bir sistem olmayacağı ortada. Benim yaptığım bir oyuna yama yapıp o yama sayesinde her ay düzenli olarak para kazanacaklar yok öyle bir dünya diye düşünüp yasal yaptırımlarda bulunacaklardır diye düşünüyorum.

    Çok büyük bir hata yaptıkları ortada. Aylık 20 TL fiyatı geçtim yaptıkların ne kadar yasal ve güvenilir bir sistem olduğu tartışma konusu. Oyun yapımcısı olsam açık şöyleyim dava açardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 10 Temmuz 2020; 18:55:47 >
  • Haktan emekten dem vurup lisans almadan çeviri yapmak... Ki iyiniyetli davranıp emeklerinin karşılığını isteyebileceklerini söyledim 1 kez. Aklı olan ilişkisini keser arkadaşlarla. Tepkiler sonrası sistemlerini düzeltseler bile olaya olan yaklaşım tarzları ve amaçları ifşa oldu artık. 50 liralık yamalarını bilgisayarlarına yükleyip yıllarca Türkçe oyunun tadını çıkarsınlar. Kendi ayaklarına sıktılar haberleri yok...

    Anonymous



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 10 Temmuz 2020; 19:6:47 >




  • bütün yamaları internette var zaten boşuna büyütmüşsünüz olayı :D isterse 500 tl yapsınlar
  • Arkadaşlar Uplay de Ubiforward etkinlikleri başlamış buradan duyurmuş olayım, yazılmadığını görünce. Far Cry'lar baya sağlam indirim yemiş hatta Far Cry 3 10.50 TL den satışta ve hala dahi gideri vardır öneririm. Onun dışında sormak istediğim sepette "UBIFORWARD" etiketi ile %20 indirim alabiliyoruz ve Uplay puanlarıyla aldığımız %20 indirim ile bunu birleştirebilir miyiz sormak istedim. Halihazırda Uplay puanları ile alınmış açıkta %20 indirim kuponu olan arkadaşlar deneyip yazarsa çok makbule geçer.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    epic'teki far cry 5 gold 31 liraya geliyordu kuponla, onu kaçırdıktan sonra bu indirimler hiç ilgimi çekmiyor. :(
  • Epic de ki apayrı ve kendine özgüydü sanmam öylesine iştahlı indirimler olsun başka platform da ama dediğim gibi FC3 indirimi baya güzel, kaçırılmamalı bence. Ha UBIFORWARD ile Uplay puanlarından alınan %20 indirim de kombinlenebiliyorsa baya güzel indirim çıkar.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    denedim hocam şimdi, uplay club puanı kullanarak %20 indirim de uygulanabiliyor.
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Tek promosyondan faydalanılabilir.
  • bu rdr yamasi ile birlikte yama isinin ne kadar suyunun ciktigini anlamis olduk iyice. Yanlis anlamayin Rdr'yi cevirmek kolay bir sey degil ama oyunu Epic'ten 120 liraya alanlar oldu. 120 liralik oyuna 50 liralik (ya da yillik hesapta 240 lira sanirim) yama satmak ne kadar etik/mantikli orasi tartisilir. Legal/illegal olayina hic girmeyecegim acikcasi zaten ne oldugu belli.

    Ben oyun ceviri isine OyunCeviri ile baslamistim. Acikcasi o zamanlar her oyunun yamasi yoktu ama Turkce yama toplulugu cok daha iyiydi. Sonra cogu cevirmen ya resmi ceviriler yapmaya basladi ya da birakti. O gunleri ozledim acikcasi. Simdi hangi oyunun ceviri konusuna girsem kavga dovus var. Kendim de resmi ceviri teklifi gelmedigi surece ceviri yapmiyorum artik cunku topluluk cok toxic olmus ve her sey paraya endekslenmis. Eskisi gibi keyif alamiyorum ceviri yaparken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 10 Temmuz 2020; 20:16:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • balikekmekyedim kullanıcısına yanıt
    Oyunlarin da hepsi cracklenip internete dusuruluyor. O zaman onlar da 1000 lira olsun, olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    Arkadaşlar Uplay de Ubiforward etkinlikleri başlamış buradan duyurmuş olayım, yazılmadığını görünce. Far Cry'lar baya sağlam indirim yemiş hatta Far Cry 3 10.50 TL den satışta ve hala dahi gideri vardır öneririm. Onun dışında sormak istediğim sepette "UBIFORWARD" etiketi ile %20 indirim alabiliyoruz ve Uplay puanlarıyla aldığımız %20 indirim ile bunu birleştirebilir miyiz sormak istedim. Halihazırda Uplay puanları ile alınmış açıkta %20 indirim kuponu olan arkadaşlar deneyip yazarsa çok makbule geçer.
    Maalesef kullanılamıyor ikisi bir arada
  • @-dehşet- Eyvallah hocam.

    @Serolization Biliyorum hocam Uplay puanı kullanılarak da oluyor da ben UBIFORWARD etiketi ile kombinleme peşindeydim o da olmuyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hudson51

    @-dehşet- Eyvallah hocam.

    @Serolization Biliyorum hocam Uplay puanı kullanılarak da oluyor da ben UBIFORWARD etiketi ile kombinleme peşindeydim o da olmuyormuş.
    Bu indirimlerde olmuyor ama daha önce bir indirim döneminde hem uplay puanı hem özel bir kodu birlikte kullanmaya izin vermişti. O zaman izin verdiğinde estra kullanılan kod %5 indirim sağlayan bir kod idi yanlış hatırlamıyorsam. İkisi bir arada %25 indirim sağlıyordu. Bu defa belki indirim %40 olacak diye izin vermiyordur.
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt
    bu gidişle olur zaten yeni çıkan oyunların hepsi 300 400 tl arası çıkıyor :D en azami 200 şaşıracağımı düşünmüyorum
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Bu arada UPLAY+ 7 gün bedavaymış. VPN ile değerlendirilebilir. Ubisoft sağ olsun TR'ye layık görmüyor bu servisi.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.