Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: radyohead , Blackdik , seth89 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (2 Mobil) - 29 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
349.800
Cevap
2.720
Favori
21.324.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Geçen sene FM 2019 da eklenmişti. Fakat oyunu Microsoft Store'dan oynarken oyunu kaydederken PC kilitleniyordu. Sonra gittim Steam'den satın aldım. Microsoft Store çok kötü.
  • Devir değişiyor işte😄😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    Buhar.
  • Xbox Beta ile bir ben sorun yaşamıyorum sanırım. Ne indirme de ne de oyunun açılmasında sorun olmadı şimdiye kadar. Türkçe yama kurabilmek ve yedekleme yapabilmek için oyun dosyaları erişilebilir olsa Game Pass üstüne platform tanımam. Ondan sonra Forza Horizon serisi, Steam'e ister gelsin ister gelmesin umrumda olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyunu satın almadan kaç GB indireceğini ve kurulum sonrası diskimde kaç GB kadar yer kaplayacağını nereden nasıl kontrol edebilirim?
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    +rep +rep diye sağa sola yazanlar, hakaret, aşağılayıcı yazılar yazanlar yiyor sanırım. Dün bugün çok kişi yemiş. Siz de mi yediniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dehşet-

    Xbox Beta ile bir ben sorun yaşamıyorum sanırım. Ne indirme de ne de oyunun açılmasında sorun olmadı şimdiye kadar. Türkçe yama kurabilmek ve yedekleme yapabilmek için oyun dosyaları erişilebilir olsa Game Pass üstüne platform tanımam. Ondan sonra Forza Horizon serisi, Steam'e ister gelsin ister gelmesin umrumda olmaz.
    Ben de hiç sorun yaşamadım şu ana kadar. O kadar gömülüyor ki, daha önce kullanmayanlar berbat bir platform sanacaklar. Sorun yaşamayanlar da yazsınlar arada. Hep kötü eleştiri geliyor. Ben şahsen Game Pass'i herkese tavsiye ederim. Xbox uygulaması da son derece sorunsuz bana göre.
  • Fallout 76 HB'de 271tl. Kuru güncelden aldıklarını biliyorum normalde 40 dolar. Biliyorsunuz Doom Eternal'ın datğıtımı Bethesda Softworks olduğundan dolayı geçenlerde 300'den 200'te düşmüştü kalıcı olarak.

    Ufak hesaplamalarımla aynı olay Fallout 76'da gerçekleşirse oyunun fiyatı Standart için 40$/133₺ olarak çıkacaktır. Malum ithalat atağa geçerse oyun 40$ - 6.77₺ kurdan = 271₺ olarak çıkacaktır.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Yok artık, ergen miyiz hocam naptınız. Arkadaşım yemiş, arada bir girip csgo'da mm veya faceit maç atıyordu sadece. Onun dışında genelde senaryolu oyunları oynuyordu, dün Community Ban yemiş. Ticket açtı bakalım ne olacak.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bu ara gelmeye başlamış anlaşılan. İnşallah sonuç alır. 2038'e kadar ban yemiş bi de yiyenler
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum da yiyen arkadaşıma çok şaşırdım. Efendi takılan, Bilgisayar mühendisliği okuyan birisi. CSGO'da biraz iyi olduğu için report bottan mı gitti acaba diye düşündüm.
    Oynadığım dönemde vardı bu report botlarını kullananlar. Genelde Overwatch sistemine düşüyordu, oradan ban yiyorlardı vs. Community Ban nasıl yenilmiş anlamadım açıkçası.
    Bilen, duyan varsa aydınlatsın lütfen.
  • @PeTeRPaNN
    8 lira diyecektiniz sanırım baktım şimdi 32'den 8 liraya düşmüş. :)

    @EmuRu
    Hayır ayrı bir platform öyle bağlama ekleme filan olmaz maalesef.
  • gamepass e football manager 2020 ile alien isolation eklenmiş, alien isolation çok güzel oyundur tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    Fallout 76 HB'de 271tl. Kuru güncelden aldıklarını biliyorum normalde 40 dolar. Biliyorsunuz Doom Eternal'ın datğıtımı Bethesda Softworks olduğundan dolayı geçenlerde 300'den 200'te düşmüştü kalıcı olarak.

    Ufak hesaplamalarımla aynı olay Fallout 76'da gerçekleşirse oyunun fiyatı Standart için 40$/133₺ olarak çıkacaktır. Malum ithalat atağa geçerse oyun 40$ - 6.77₺ kurdan = 271₺ olarak çıkacaktır.
    büyük ihtimal 179TL den çıkacak greenmangaming de öyle çünkü
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Burada 75 lira civarı. Region kısmını tam çözemedim ama TR geçerli sanırım.
    https://www.cdkeys.com/pc/games/fallout-76-pc-cd-key

    Buradan Bethesda'ya ekliyoruz. Steam'de çıkış yaptığında Bethesda hesabında olanlar Steam'den de erişim sağlayabilecek gibisinden yazı okumuştum bir ara burada paylaşılmıştı. Hatırlayan var mı?

    edit: buldum

    quote:

    When Fallout 76’s Wastelanders expansion launches on April 14, the entire game (including Wastelanders) will also be launching on Steam. Of course, many of our PC fans who have played the game through the Bethesda.net Launcher would also like to have the option to play on Steam, so we have a special offer just for you. From now through 11:59pm ET, April 12, if you have already purchased Fallout 76 on Bethesda.net, you have the opportunity to get the game on Steam, including Wastelanders.

    https://fallout.bethesda.net/tr/article/3ltxG5KFODDNjcNs49uThq/fallout-76-special-steam-offers



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 9 Nisan 2020; 16:7:0 >




  • Arkadaşlar Epic den Assassin's Creed Odyssey satın aldım. Oyunu yükledim başlata tıklıyorum, çalışıyor diyor açılmıyor ve tekrar Başlat geliyor. Vedeo çektim, sorun nedir ?
    https://streamable.com/1xr10g
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhyNot?

    Bir oyunu satın almadan kaç GB indireceğini ve kurulum sonrası diskimde kaç GB kadar yer kaplayacağını nereden nasıl kontrol edebilirim?
    Steam de genelde mağaza sayfasında kurulum sonrasında ne kadar kaplayacağı yazar. Orada inecek dosya boyutu yazıyor diyen olacaktır ama ben indirdiğim oyunların hiç inerken orada yazılı kadar indiğini görmedim. Mesela 80 GB oyun indirdiğimde inen dosya daha azdı inip kurulduktan sonra 80 GB çıktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hDundar

    Arkadaşlar Epic den Assassin's Creed Odyssey satın aldım. Oyunu yükledim başlata tıklıyorum, çalışıyor diyor açılmıyor ve tekrar Başlat geliyor. Vedeo çektim, sorun nedir ?
    https://streamable.com/1xr10g
    Dosya doğrulatması yapın bir olmazsa Epic kapatıp açın düzelmezse pc kapatıp açın derim.

    Bu üç yöntem sorunu çözebilir.

    Bazen bir oyun kurunca açılmazsa bu yöntemleri yapmak işe yarayabiliyor oyun platformlarında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Nisan 2020; 16:45:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Dosya doğrulatması yapın bir olmazsa Epic kapatıp açın düzelmezse pc kapatıp açın derim.

    Bu üç yöntem sorunu çözebilir.

    Bazen bir oyun kurunca açılmazsa bu yöntemleri yapmak işe yarayabiliyor oyun platformlarında.

    Alıntıları Göster
    Epic kapatıp açtım, bilgisayarı kapatıp açtım. Dosya doğrulaması Epic de nasıl yapılıyor, bilmiyorum yeniyim Epic de :)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.