Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
39 Misafir - 39 Masaüstü
5 sn
350.719
Cevap
2.728
Favori
21.434.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
572 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Bende yüzde 30 gözüküyor hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peaky

    Bende yüzde 30 gözüküyor hocam?
    Sanırım ilk oyuna sahip olanlara özel % 80. Ama sepette kontrol ettim, hediye edilebiliyormuş.
  • Bende de %80 indirimde görünüyor. Muhtemelen ilk oyuna sahip olduğumuz içindir. Az önce @Niralda hocam ile denedik; oyunu ilk oyuna sahip olmayan birine hediye etmeye kalktığımda fiyatı %30'dan baz alıyor. Yani ilk oyuna sahip olup %80 indirimli görenler, başkasına ucuz fiyattan giftleyemezsiniz.

    Edit. Kendime aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Haziran 2019; 4:29:4 >
  • Bende Primal'i aldım. İndirimlerde Detroit Become Human, Sinking City ve Far Cry Primal'i almış olduk. Oyunların steamde olmaması, alınabilecek düzeyde olmaması tercih sebebi oldu.
  • Dark souls üzdü... Bazı firmalar remaster sürümü ilk oyun sahiplerine bedava veriyor en mantıklısıda bu olmalı bence, bunlar indirimle satıyor bide indirimli hali bile 80tl sanırsın remake yedi yepyeni bir oyun fln...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım şu yaz indirimlerinde steam bir tık daha yüksek tutar indirimleri bu sefer
  • Ya merak ettigim birsye var bu epic launcherdaki heavy rain ve beyond indirimli gozukmuyor.

    On siparis fiyatinin 40tl oldugundan bahsediyor acaba indirim bitince fiyat articakmi yoksa oyun ciktiktan sonra mi fiyati articak veya hep 40tl den mi satisa sunulacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W O M B A T

    Ya merak ettigim birsye var bu epic launcherdaki heavy rain ve beyond indirimli gozukmuyor.

    On siparis fiyatinin 40tl oldugundan bahsediyor acaba indirim bitince fiyat articakmi yoksa oyun ciktiktan sonra mi fiyati articak veya hep 40tl den mi satisa sunulacak?
    Normal fiyatları 40 TL olması lazım hocam. İndirime dahil değiller.
  • Tesekkur ettim hocam.
  • PintiPanda TV ve bir arkadaşı CYBERPUNK 2077 oynanışını izledikten sonra video paylaşmışlar. deus ex seviyorsanız ve son çıkan oyunu sevdiyseniz CYBERPUNK 2077 seversiniz çünkü oyun onun 10 yıl sonraki hali gibi bir şey oldu demişler. Henüz almadıysanız almayın paranız cebiniz de dursun diyorlar videonun sonunda.

    Çok akıcı bir oyun değil diye belirtmişler. Yani sürekli aksiyon beklemeyin diyorlar. Keanu Reeves ise oyuna sanki sonradan eklenmiş gibi duruyor şeklinde görüş de belirtmişler.

    Oyunu şimdiden hafif gömmüşler. Tomb Raidir son oyunu gibi buda fiyasko çıkmaz umarım. Yüksek bütçeli oyunlar malum son dönemde kötü çıktılar hep.
  • Ben umutluyum açıkçası. Bir şekilde bir atak yapacaktır Valve. O yüzden Cyberpunk'ı ön sipariş vermedim, indirimleri bekliyorum. Tabii indirim döneminde gelecek kartları da. :)

    Edit,

    @Noctivagant

    Oyunun ana konusunda da yazdım az önce. Oyun hakkında 3 dk video yayınlayıp, Paso Deus Ex, Deus Ex diyen adamların yorumlarını dikkate almak yerine başka kişilere de bakabilirsiniz. Örnek olarak video da ekledim.
    https://www.youtube.com/watch?v=792c3grBcpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 14 Haziran 2019; 10:9:33 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bir rpg oyunu olduğu için normal geldi bana. Tabii kötü de çıkabilir ona bir şey diyemem.
  • Ben oyunu ilk uygun zamanda alacağım zaten. Yorumlara çokta bakıp almamazlık etmem çünkü herkes'in zevki başka. Mesela bazı insanlar Watch Dog 2 sevmezken ben sevdim. Crysis 2 ve 3 sevilmezken onları da sevmiştim.

    Bu arada gecen günlerde dönem korsan ve orijinal muhabbetine bir de ben bir şey diyeceğim. Bundan 4-5 sene öncesine kadar bende çok orijinal oyun alıp oynayan biri değildim ama son 4-5 senedir aldığım oyunların hepsi orijinal ve herkese de orijinal yani yasal sürümleri öneririm.

    1. Korsan elde ettiğiniz oyunlar artık hep sorunlu ve güncelleme uğraşmak eziyet duyduklarım kadarıyla
    2. Korsan indirdiğiniz oyunların büyük kısmı sizler farkında olmadan bilgisayarlarınıza virüs ve casus yazılım bulaştırmakta ayrıca Kaspersky gibi yazılımlar o virüslerin ve casus yazılımların büyük kısmını tespit etmemekte haberiniz de olsun. Kaspersky Rusların yazılımı ve dünya genelinde var olan virüs ve casus yazılımlarının %90 hatta daha fazlası da Ruslar tarafından geliştirilen zararlı yazılımlardır. Sanırım başka bir şey dememe gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Haziran 2019; 10:31:8 >




  • Steam Cüzdan koduyla Cyberpunk 2077 siparişi verdim. Bunu sırf Türkçe alt yazı için yaptım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Unarım yaz indirimlerinde, lunar New year indirimlerindeki gibi 60 lira harcarsan 10 lirası bizden der Valve. Böyle olursa aldığım çuvalları satıp en azından zararı karşılarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    ben son 11 yıldır bilgisayarıma antivirüs yüklemiyorum. bu virüs olayı tamamen kişinin bilgisayarı kullanma amacına bağlı bir durum bana göre. dediklerinize de sonuna kadar katılıyorum. yeni çıkan oyunlar sürekli güncelleme isteyen oyunlar ve korsan versiyonlar içerisinde bulunamaz virüsler barındırabiliyor. ben de önermem korsanı. kendim kullandığım oldu tabi yalan yok. ama kullanana da hakka giriyosun, hırsızlık yapıyosun gibi söylemlerde de bulunmam.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    salak saçma sitelere girmiyorsanız antivirüse gerek yok gibi bir şey, hem çok kaynak tüketiyor, hem de windows defender yeterli artık
  • PoM07 kullanıcısına yanıt
    epic kendi cebinden 60 lira verdi valve da elini cebine atsın artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackoffire

    salak saçma sitelere girmiyorsanız antivirüse gerek yok gibi bir şey, hem çok kaynak tüketiyor, hem de windows defender yeterli artık
    Düzgün sitelerden bile virüs veya casus yazılım bulaşabiliyor bilginiz olsun. Salak saçma sitelere girmekle alakası yok. Mesela Türkçe çeviri yapan grupların yamaları son dönemde virüslü çıkmaya başladı. Kendileri ve yama indirenlerin çoğu farkında değiller çünkü çoğu rusların yaptıkları antivirüs yazılımlarını kullanmaktalar.

    Bazı güvenilir sitelerden bile virüs veya casus yazılım bulaşma riski var. Server hizmeti veren sistemlere virüs veya casus yazılımı bulaştıysa. Çoğu güvenilir siteler bile server altyapısını başka yerlerden alıyorlar.

    Çok kaynak tüketme olayı eskiden vardı antivirüs yazılımlarında artık o kadar tüketmiyorlar. Para vermeyip crackli olanları kurarsanız onlar sömürüyor. Bizzat şahit olduğum için biliyorum. Yıllardır lisanslı kullanırım o tür yazılımları. Bir arkadaşın eski bilgisayarım dan daha güçlü olan bilgisayarına aynı yazılımı lisanssız kurmuştuk çocuğun bilgisayarı kasmaya başlamıştı. Şuan ki bilgisayarım da yine lisanslı yazılım var ve çok kaynak tüketmiyor.




  • Eğer antivirüs programı kullanacaksanız illa Eset kullanın 👌



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 14 Haziran 2019; 11:46:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.